Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Poenta je da 2y ne mislim o D3i jer je to sve predviđeno ugovorom. Dalje od toga nisam razmatrao. :) Mogu da promene verovatno i nama pod ugovorima, ali prestaje ug.obaveza što cenim da im se ne isplati. ;-)

Sent from my E6683 using Tapatalk

Jeste ali ima nesto sto mene brine, a ti nisi uzeo u obzir, nije bas da ne treba da razmisljas, član 4 istog tog ugovora koji sam i sam potpisao kaze:" U slučaju promene Opštih uslova ili Ponude sa cenovnikom, SBB će obavestiti
Pretplatnika 30 dana unapred, objavom na svojoj Internet strani. U periodu od navedenog obaveštenja, pa do stupanja na snagu izmena Opštih uslova, odnosno Ponude sa cenovnikom, Pretplatnik ima pravo da raskine Ugovor, uz izmirenje svih dospelih obaveza." Sto će reći, ili ćemo da raskinemo ugovor, ili da prihvatimo cenu, a oni su objavili na sajtu i sad imamo 30 dana da razmislimo ;-)

Poslednja izmena:
Cek, povecavaju cenu od prvog jula za nove korisnike? Obzirom da prvo ide jedan mesec bez ugovorne obaveze, to znaci da je poskupljenje vec aktivno, jer ce svaki novi korisnik moci da potpise ugovor tek posle prvog jula?

I obzirom da su duzni da poskupljenje javno objave bar 30 dana ranije, nesto nevidim nigde zvanicnu objavu, jedina informacija je onaj blog?

Poslednja izmena:
Jeste ali ima nesto sto mene brine, a ti nisi uzeo u obzir, nije bas da ne treba da razmisljas, član 4 istog tog ugovora koji sam i sam potpisao kaze:" U slučaju promene Opštih uslova ili Ponude sa cenovnikom, SBB će obavestiti
Pretplatnika 30 dana unapred, objavom na svojoj Internet strani. U periodu od navedenog obaveštenja, pa do stupanja na snagu izmena Opštih uslova, odnosno Ponude sa cenovnikom, Pretplatnik ima pravo da raskine Ugovor, uz izmirenje svih dospelih obaveza." Sto će reći, ili ćemo da raskinemo ugovor, ili da prihvatimo cenu, a oni su objavili na sajtu i sad imamo 30 dana da razmislimo ;-)

Mislim da su napisali i u vezi toga, barem što se tiče trenutnih korisnika koji imaju ugovornu obavezu:

Od 1.7.2017. godine, za nove korisnike D3i usluge važiće nove cene paketa. Postojeći korisnici sa ugovornom obavezom nastavljaju da plaćaju istu cenu za odabrani paket. U slučaju da žele da dokupe neki dodatni paket plaćaće novu cenu dodatnog paketa, dok će cena paketa koji su izabrali do 30.06. ostati nepromenjena.

Al ne piše šta je sa onima što im je istekla ugovorna obaveza, a nisu potipsali novu. U svakom slučaju ovo je veliko povećanje cene, ako me budu naterali na to odmah raskidam ugovor.

Kada istekne ugovorna obaveza, ako do tog datuma ne otkažete uslugu, automatski se ugovor produžava za navedeni period u ugovoru. Tako su meni rekli kada sam potpisivao ugovor na godinu dana!

Ljudi, prosto je, ne znam što komplikujete - imaš ugovornu OBAVEZU, važe stare cene, imaš UGOVOR, ali BEZ OBAVEZE na XY meseci, važe nove cene. Raskineš bez penala i ideš de ima bolje.

I za nas sa obavezom važi isto po zakonu, ali nisu toliko šašavi da i tu menjaju jer se isto dobija pravo na raskid ugovora bez penala.

Meni su rekli da za mene vaze stare cene iako mi je ugovor istekao prosle godine, jer sam stari korisnik.

Znači, trebalo je potpisati akcijsku ponudu posle NG za 1y free HD ili 2y free Cinestar za 990,00 Rsd... E jednom i ja da ubodem :-D

Nažalost ne.Poskupljenje ide svima po automatizmu od 1.7.
Ko ima ugovor može da ga raskine, kome je istekao ugovor može da se presabere.
U osnovni paket su ubačeni dodatni HD kanali tipa SK,Fox,RTS,24 Kitchen još nekih.Sve u svemu monopolista uzvraća udarac.

Poslednja izmena:
Nešto se mi ovde ne razumeeeeeeemo :D pošto na linku koji je okačen i koji je više puta citiran piše jasno da postojeći korisnici sa ugovornom obavezom plaćaju stare cene i da nove cene važe za nove korisnike.

Ne znam zaista na osnovu čega tvrdite da svima idu nove cene osim ako nemate neke druge informacije u odnosu na ovde dostupne. Na kraju, uskoro će 01.07. pa ćemo videti ko je kakav račun dobio, tj. kakav će dobiti za jul.

Ako bude poskupljenje za sve, ja sigurno vraćam uređaj!

Poslednja izmena:
Ma neće poskupeti za stare, dok ide ugovor, a posle...

Nešto se mi ovde ne razumeeeeeeemo :D pošto na linku koji je okačen i koji je više puta citiran piše jasno da postojeći korisnici sa ugovornom obavezom plaćaju stare cene i da nove cene važe za nove korisnike.

Ne znam zaista na osnovu čega tvrdite da svima idu nove cene osim ako nemate neke druge informacije u odnosu na ovde dostupne. Na kraju, uskoro će 01.07. pa ćemo videti ko je kakav račun dobio, tj. kakav će dobiti za jul.
Sinoć sam bio u ušću i pitao sam ih bar deset puta.Rečeno mi je da poskupljenje ide za sve,pošto sam ih pitao šta se dešava ako sada neko obnovi ugovor uz one beneficije.
Ako su oni mene obmanuli, onda sam i ja vas.Još su mi rekli da će svima stići obaveštenje o poskupljenju.
Sada sam ih zvao telefonom i kažu mi da poskupljuje ide svima,bez obzira na ugovor.Takođe su mi rekli da će cena od 1295 dinara biti ista za sve sbb korisnike na kablu,netu i satelitu.Još sve kao nije zvanično.

Poslednja izmena:
A kad moze da se vrati uredjaj i da se raskine ugovor? Da li moze mesec dana pre isteka?

Sent from my iPhone using Tapatalk

To poskupljenje je verovatno rezultat podizanja cena usluga discovery networksa koje sad pristiže sbb, a što je telekom gorko iskusio onomad, po reakcijama korisnika, doduše, uspeli su da reše stvar bez povećanja cena usluga. Pitanje je što samo promena cena na d3i. A možda je i nešto sasvim drugo u pitanju.

Za vreme trajanja tvog ugovora, provajder jeste promenio cenu tvog paketa i time stvorio uslove za opravdani jednostrani raskid ugovora. To što se za vreme trajanja ugovorne obaveze na tebe ne primenjuje novi cenovnik ne znači da nisi oštećen jer će kada izađeš iz ugovorne obaveze ovaj cenovnik važiti i za tebe.
Po mom mišljenju svi korisnici mogu raskinuti ugovore zbog jednostrane bitne promene uslova ugovora (cene), ako im to odgovara naravno.

Ne mogu stari raskinuti ou, zato što njima će dolaziti kao i sad... Kad istekne, druga priča...

Koliko sam razumeo svako ko zaključi ugovor do 30,06,2017 za njega će važiti stare cene , jedino u slučaju dodavanja novih paketa posle 01,07,2017 naplaćivaće se po novim cenama.

Ali , realno kada pogledam nema bolje ponude od d3i . Koristim usluge MTS TV -a ( i dalje koristim jer sam pod obaveznim ugovorom ) to je blagi užas od ponude. KCN nema jako ponudu što se tiče HD kanala , ostale ne treba ni komentarisati.

Videćemo kada stignu računi, ali što kaže čovek iznad, za nas koji smo osuđeni na Radijus Vektor i slične, bolje od ovoga nema, bunili se ne bunili, raskidali ugovore ili ne, na šta da pređem da ima sve SK u HD i solidnu ponudu ostalih kanala ?

U prevodu, može im se.

Uprkos tome, očekujem da nama sa UO ostanu cene koje smo potpisali (naročito januarska akcija 990 din sa hd free 12m) ako dignu, raskidam UO, ali ostajem korisnik jer realno nemam alternativu. Čari oligopola... MTS sa raspalim Arenama i ovi sa SK, ostaje alternativno juriti neki strani servis sa željenim sadržajima.

Što se tiče D3i, nove cene od 1.07. Ali za sve nove korisnike!

Svim postojećim korisnicima se ne menja cena do kraja godine.

Poz

To je to, kad Sindza kaže...

Skupi ste :)

Skupi smo? :D Gresis na to sto si pomislio veruje mi ;)

By the way... SBB lansira novu D3I platformu...

Odoh...

Poz

Mene već saleću iz mts-a, za box 4 sa netom do 50 i tri meseca gratis, a razmišljam da uzmem box 3 i D3i, samo ne znam da li bi onda dali neki mesec gratis, jer bez gratis perioda mi to sve skupo izađe, a uzeo bih i HD paket kad već ima toliko kanala u njemu u odnosu na šugavu ponudu kod mts-a. Najgore, što tv i ne gledam nešto. Baš sam u dilemi...

Nova D3I platforma zahteva menjanje set-top boksova i to bez ikakvih troskova korisnika - BESPLATNO!

Trenutno nemam informaciju koja je marka proizvodjaca kao i kada ce se krenuti sa zamenom boksova.

Poslednja izmena:
Meni zamenili, isti Labus :) ali neki noviji model, mnoooogo brže radi...

Sent from my P8Lite using Tapatalk

Kada su ti zamenili? Zvali te ili si sam otisao do njih?

I evo novog obavestenja:

EKSKLUZIVNO! OČEKUJ NEOČEKIVANO: SBB LANSIRA NOVU PLATFORMU D3I!
- nešto neviđeno na prostorima ex yu -

- Više kanala
- Moći će da radi i na manjim internet brzinama
- Na svim uređajima (device)
- Biće i app za smart TV
- I još mnogo toga... (Trenutno je faza testiranja ostalih opcija...)

NOVA D3I PLATFORMA ZAHTEVA MENJANJE SET-TOP BOKSOVA I TO BEZ IKAKVIH TROŠKOVA KORISNIKA - BESPLATNO!

Što se tiče D3i, nove cene od 1.07. Ali za sve nove korisnike!

Svim postojećim korisnicima se ne menja cena do kraja godine.

Izvor: SBB Serbia Broadband - Total TV / SBB - Udruženje korisnika.
http://sbbmembers.blogspot.rs/

Poslednja izmena:
Vrh Dno