Meni se juče prvi put pojavila ova poruka ma meču Đoković -Berdih.Ja koji se razumem sam te shvatio sta si mu hteo reci, ali neko ko ne poznaje dobro tematiku te nece nista razumeti. Takodje upotrebi nekad tacku, zarez i ostale znakove interpunkcije...
Elem - God bless SBB
![]()
Isto juče, na Eurosportu HD...Meni se juče prvi put pojavila ova poruka ma meču Đoković -Berdih.
Pitanja:
- Ako gledam nesto preko 'pogledaj propusteno', da li moze da se prebaci kanal i da se kasnije nastavi sa pregledom propustenog tamo gde se stalo?
- Da li moze na 'pogledaj propusteno' da se skoci na tacno odredjen minut ili je brzo premotavanje jedina opcija?
- Da li mogu ocekivati isti kvalitet strima/slike i posle promo perioda
DaKad se uzme i drugi D3i prijemnik (za drugi TV), da li će i na njemu biti kanala iz dodatnog paketa (konkretno HD paket), kao i na prvom D3i prijemniku?
Komestoreko? :d
Ne mogu da se registrujem na sbb jer nisam dobio prvi racun.
@gadafi: Džabe RootCloak (koji nije radio svoj posao još i u vreme poslednje v3 verzije D3Go) problem je Xposed framework, nove verzije D3Go proveravaju i prisustvo Xposed-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari