Pušteni su i kanali iz Plus paketa (ja plaćam samo osnovni/start paket) . Adult nisam proveravao![]()
Ja koliko znam iptv tj. D3i ima najveci prioritet tj veci od neta pa samim tim bi trebalo da radi bas tako kako bi ti hteo. Da kad skidas torrent da ne utice na televiziju koja ima veci prioritet ili oni nesto nisu dobro namestili, zovi SjBB.Mozete li molim vas da mi kazete kako da namestim da mi D3i bude primaran, tj ako skida torrent na primer da ne koci TV, da mi ne bi tata stalno lupao u pod![]()
Zato i kazem da nije ni predvidjeno da korisnik ista podesava vec strucno lice na strani ISP-a.Zaista nemam iskustva sa ovim ruterom ali mislim da na njemu nije moguće odraditi prioritetizaciju saobraćaja. Ja sam to radio na Mikrotik-u i uz dosta podešavanja to radi. Kažem opet uz rezervu da ti za ovako nešto treba dosta ozbiljniji ruter od HG630.
To sve zavrsava isp tako i u mts ja imam super box i kad povuce max 6Mbps podataka iptv sa HD kanalom radi najnormalnije.Ne, ne, sve je ok. Trazio sam pomoc i dobio. Dobio sam danas VDSL a imam SBB D3i i trazio sam samo da vidim kako to da podesim, posto sam negde ovde na forumu procitao da moram to da namestim. Nisam znao da to oni rade... Moracu njih zvati pa videti. Pustili su mi 20 Mb za sada a kao pustice i 50Mb, ali mogu da imam oko 25 zato sto sam udaljen 1000m. Ne bitno u svakom slucaju moraju ovi iz SBB da to rese, to me interesovalo. Hvala....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari