Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Onda je najbolje da sada odjavimo HD, pa se opet prijavimo krajem januara.

Pušteni su i kanali iz Plus paketa (ja plaćam samo osnovni/start paket) . Adult nisam proveravao :D

Provereni adulti. Rade ko zmajevi :) Samo ne razumem šta će nekome četiri takva programa. Onaj jedan HD je sasvim dovoljan za amaterske potrebe :)

Dobio sam odgovor da ce biti naplaceno nama koji imamo hd. Lep poklon...

Ma naravno... Uplaticu im i vise , samo neka kazu koliko

Sta HD ? Ajde javi sta si uradio ?

Pa da, to je rešenje svakako. Odjavite bar za januar kad su vas već za decembar zeznuli...

Moje misljenje je da je ovo sitnica, ali trebali su da odvoje ljude koje placaju HD paket cele godine i one koje ne plaćaju... Ok je da puste svima, i da časte ljude koje nemaju, eto nova godina pokloni... Ali onda su trebali i da časte nas koji plaćamo tu uslugu cele godine, da tu stavku sa racuna obrišu, to je najmnanje sto su mogli i morali da urade.

Pa mogli su ali zašto bi kad niko neće da se buni. Pošto maltene svi su počeli tako da rade, u smislu otključani svi paketi za pola decembra i ceo januar ili svejedno pola januara, lepo krajem novembra odjaviš sve i krajem januara opet prijaviš. Teško da će oni više da brinu o tebi od tebe samog...

Da li moze da se exportuje moja lista omiljenih kanala sa jednog d3 uredjaja i importuje u drugi d3 uredjaj?

Umesto sendviča dobio si HD,vrlo napreDNO nema šta.

Mozete li molim vas da mi kazete kako da namestim da mi D3i bude primaran, tj ako skida torrent na primer da ne koci TV, da mi ne bi tata stalno lupao u pod :D

Mozete li molim vas da mi kazete kako da namestim da mi D3i bude primaran, tj ako skida torrent na primer da ne koci TV, da mi ne bi tata stalno lupao u pod :D
Ja koliko znam iptv tj. D3i ima najveci prioritet tj veci od neta pa samim tim bi trebalo da radi bas tako kako bi ti hteo. Da kad skidas torrent da ne utice na televiziju koja ima veci prioritet ili oni nesto nisu dobro namestili, zovi SjBB.

A znam.

Boze kako volis da se svadjas to je neverovatno. Aj ovako cemo, "da li mozes molim te da mi kazes kako da namestim da mi SBB D3i televizija bude primarna, kako mi ne bi kocila televizija dok skidam nesto sa neta"

HVALA UNAPRED!!!!

Ja zelim da ti objasnim nesto niti se svadjam niti bilo sta, a kako ces ti sa takvom arogancijom ne znam. Malo kulture nije na odmet.
Care jel ti lepo kazem da iptv ima prioritet nad svim servisima tako se postavlja sistem u kom ima iptv a sta neznalice u SjBBu rade to ti vidi sa svojim isp, na mts i svugde u svetu je ovako kako pricam oni to podesavaju na njihovoj strani a kako ces ti na ruteru to ne znam a ne znam ni da li ti to mozes ja pre mislim da ne mozes da bi morao da imas admin privilegije zato ti kazem zovi SjBB.

Citam tvoje prepiske sa svima, a u predhodnom postu mi napises "A znam" aludirajuci na to da SVE znas, tako da mi ne govori o aroganciji i kulturi.

BTW hvala za pomoc zvacu SBB danas da vidim sta oni kazu.

Nista ne aludiram niti sam rekao da sve znam, da ima par likova sa kojima mras "njihovim jezikom" da pises jel prozivaju i provociraju sa takvima samo mozes po njihovom sistemu nikako normalno jer to ne razumeju.
BTW, nema nacemu kazem ti kako treba da funkcionise ti vidi dalje.
Samo mi reci dal ima sad nesto nekulturno u mom pisanju? Ne moras javno da ne idemo u off koji nisam ni poceo mozes na PM.
Poz

Ne, ne, sve je ok. Trazio sam pomoc i dobio. Dobio sam danas VDSL a imam SBB D3i i trazio sam samo da vidim kako to da podesim, posto sam negde ovde na forumu procitao da moram to da namestim. Nisam znao da to oni rade... Moracu njih zvati pa videti. Pustili su mi 20 Mb za sada a kao pustice i 50Mb, ali mogu da imam oko 25 zato sto sam udaljen 1000m. Ne bitno u svakom slucaju moraju ovi iz SBB da to rese, to me interesovalo. Hvala....

Potrazi opciju QoS. Ako ta opcija postoji na HG630, trebalo bi da mozes da dodelis odredjenoj MAC adresi/ lokalnoj ip adresi prednost

Zaista nemam iskustva sa ovim ruterom ali mislim da na njemu nije moguće odraditi prioritetizaciju saobraćaja. Ja sam to radio na Mikrotik-u i uz dosta podešavanja to radi. Kažem opet uz rezervu da ti za ovako nešto treba dosta ozbiljniji ruter od HG630.
Zato i kazem da nije ni predvidjeno da korisnik ista podesava vec strucno lice na strani ISP-a.
Ne, ne, sve je ok. Trazio sam pomoc i dobio. Dobio sam danas VDSL a imam SBB D3i i trazio sam samo da vidim kako to da podesim, posto sam negde ovde na forumu procitao da moram to da namestim. Nisam znao da to oni rade... Moracu njih zvati pa videti. Pustili su mi 20 Mb za sada a kao pustice i 50Mb, ali mogu da imam oko 25 zato sto sam udaljen 1000m. Ne bitno u svakom slucaju moraju ovi iz SBB da to rese, to me interesovalo. Hvala....
To sve zavrsava isp tako i u mts ja imam super box i kad povuce max 6Mbps podataka iptv sa HD kanalom radi najnormalnije.

Nazad
Vrh Dno