Posto mi je prvi post na ovu temu, bicu malo opsirniji, nadam se da mi necete zameriti na tome.
Moram se vratiti malo u proslost..... nakon kvara na klasicnom CRT TV-u pocetkom 2013, odlucio sam se za kupovinu novog TV-a, i na kraju je izbor pao na Samsung 40eh5300. U tom trenutku sam imao Vektorovu analognu televiziju, i gledanje takve televizije na dijagonali od 40” glava mora zaboleti za 15 minuta. Posto mi je ocigledno bila potrebna kvalitetnija televizija/provajder, krenuo sam u potragu. Posto sam ja iz Indjije (gde naravno ne postoji SBB infrastruktura), izbor je bio Total TV ili Telekom IPTV. Posto IPTV nema SK, izbor je bio lak i odluka je pala na Total TV (mart 2013). Naravno, da postoji SBB u mom gradu, uzeo bi D3 bez razmisljanja, prevashodno zbog najbolje ponude HD kanala.
U medjuvremenu, u drugoj polovini 2013. pojavio se D3i, nisam hteo u tom trenutku detaljnije da istrazujem o njemu jer znam da mora prelezati odredjene “decije bolesti” na pocetku svog mandata. Proslo je malo jace od godinu dana pa reko da priupitam kakva je generalno trenutna situacija? Prevashodno me zanimaju HD kanali, pa ako mi neko moze reci da li je uporedjivao HD kanale na Totalu i na D3i?
Da rezimiram: da li ima smisla preci sa Totala na D3i, ako je glavni motiv vec izbor HD kanala? Ali, da ne bude zabune, dzaba mi kvantitet ako kvalitet nije makar kao na Totalu (neka uzmemo za poredjenje SK koji mozda i najvise pratim). Ponavljam, ne bih pristao na manji kvalitet HD kanala u odnosu na Total!
Inace, trenutno imam Vektorov net od 25mb/s.
Hvala unapred na pomoci i sve najbolje!
Moguće je da nema niko ko posećuje ovu sobu.Da li je moguce da niko nema Total TV, odnosno da ga niko nije uporedio sa D3i?
Ja sam išao po opremu u Kralja Petra (jer me je mrzelo da čekam kurira), ali da - kurir donosi ugovor. Povezivanje je trivijalno pod uslovom da imaš ruter sa aktivnim DHCP serverom.... ali mi nije jasno kada se potpisuje ugovor ako ne mora dolaziti serviser koji povezuje vec je sve u fazonu uradi sam? Da li to znaci da kurir ujedno donosi i ugovor na potpis?
Strpi se, videćeš i sam.Ima li neko spisak kanala gde ne daju prevod kod HD kanala, kao i koji kanali ne mogu da se premotaju 72h unazad?
A nama je to bitno jer... ?!Mada, i pored toga sto cu najverovatnije uzeti D3i na testiranje, tesko da cu se odluciti za njega pored Totala
Total TV i HD ne idu zajedno u istoj rečenici bez negacije, niti će ići dok god bude koštao ~10€ mesečno.jer sam upravo saznao sledece (nemojte me drzati za rec u vezi ovoga):
A koja je to vecina, mislis na one DM, Sky i ostale gluposti?Većina kanala ne može da se premotava...
Propusteno nije samo za 72h unazad vec ide i preko pedeset godina unazad.
Kakve to ima veze?!? Čovek se raspitivao za raspoloživost te usluge, a ja mu rekao ČINjENIČNO stanje. Kakve veze ima šta radi Ikom, kakav je prinos avokada ove godine i ko voli belo, a ko crno vino?!?Na koliko je kanala dostupna ova opcija kod konkurencije (Ikom, Kopernikus, Telekom, Vektor...)?
Kamo sreće.direktno se povezali na kinoteku grada Beograda?![]()
Kakve to ima veze?!? Čovek se raspitivao za raspoloživost te usluge, a ja mu rekao ČINjENIČNO stanje. Kakve veze ima šta radi Ikom, kakav je prinos avokada ove godine i ko voli belo, a ko crno vino?!?
Činjenično stanje jeste i to da je danas bio natprosečno TOPAO novembarski dan! Pa šta - neko bi se zapitao.Činjenično stanje jeste i to da NIKO od ostalih operatera ne nudi sličnu uslugu ni na jednom kanalu a kamoli na 44!
Pravio sam komparaciju u pogledu KVALITETA SLIKE, a ako sam obrazložio zbog čega ga (D3i) ipak neću zadržati, to ne mora da te pogađa. Moja stvar.Ti jedno pola teme praviš komparaciju izmedju D3i i Ikoma i sada ja kada pravim poredjenje onda ne valja?
Ta funkcija je super i svakako da je bolje imati je, pa makar i na svega nekoliko kanala, nego je nemati uopšte. Međutim, jesam se razočarao kada sam video da je nema ni na HD programima ni na nekim drugim programima koji me zanimaju. Naravno, to ne znači da je ona bezveze i da je "bolje da je nisu ni ubacivali tako osakaćenu".D3 jednostavno jedini nudi 72 sata unazad na skoro sve vežnije i gledanije kanale, svidelo se nekom (pa i tebi) ili ne! Ko zna da li će još neko u bliskoj budućnosti ponuditi sličnu uslugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari