@lab310: Sad i za van mreže postoje 3 paketa sa istim imenima (EON Light, EON Full i EON Premium) kao Duo/Trio paketi unutar SBB mreže. Vidi PDF cenovnik sa linka ispod.
@dabox:
https://sbb.rs/Binary/20639/EON-Ponuda-sa-cenovnikom-van-SBB-mreze-od-18.10.2018.pdf
U tabeli u cenovniku se nigde ne spominje da neki od 3 paketa uključuje jedan EON STB na korišćenje za dž... za razliku od varijante "u mreži" gde je jasno napisano da Light paket ne uključuje besplatno korišćenje tog EON STB (već samo običan Cisco risiver) a da ostala 2 uključuju.
Već se samo navodi koliko se plaća taksa ako se paketi koriste u prepaid varijanti a koliko u postpaid varijanti. Nigde nije navedeno da li i tu važi ista priča da Full i Premium paket dobijaju 1 EON STB "gratis".
Tako da nova ponuda za van mreže bar po napisanom liči da je samo evolucija "samostalni EON" ili ti "direktna pretplata" usluge koja postoji od decembra 2017. gde je postojao samo 1 paket i gde usluga nije podrazumevala nikakav risiver da se dobija već je "ko ima SmartTV eto mu EON app, ko nema nek gleda na kompu" fazon.
Gde bi evoluciju bila dostupnost dodatnih paketa kanala + ko baš voli da baca pare može da plati taksu za "najbrži i najpouzdaniji sa impresivnim performansama" EON STB.
Niko se još nije javio ovde da je uzeo te paketi i šta jeste ili nije dobio, i šta plaća ili ne. Tako da kad si ss već pojavio da napišeš da si prešao lepo ispričaj i celo iskustvo i utiske. Tipa da li si imao važeću UO ili isteku... pošto nije poznato informacije da li SBB dozvolama prelaz sa D3i na novu uslugu za korisnik koji su pod UO još uvek.
A od firme koja ne smatra za bezobrazluk da skuplje naplaćuje TV uslugu koja je objektivno i lošijeg kvaliteta "slike" i ima poprilično kašnjenje i najvažnija od svega SBB ti ne obezbeđuje "protok" kojim se realizuje usluga... od takve firme ne bi iznenadilo ni da smatraju da nude kao ne znam kakvu privilegiju zbog koje može da im prođe i zamisao i da naplaćuju mesečnu rentu za risiver.
U krajnjem slučaju pitao sam "bota" na chat-u da li se uz tu novu uslugu / nove pakete što mi preporučuje dobija taj novi EON STB i dobio recitaciju priče o taksi.