chachkalica je napisao(la):ljudi opet ja dezurni smarac... imam jedno pitanjce OPET 🙂
zvao sam neke firmice i u jednoj firmi mi je jedan lik rekao da je MSI RX9800PRO-TD128 128-bitna kartica. e sada da li se on istripovao ili je to tacno... znam da sam vec ovo pitao 🙂 ali ono kao moram da proverim 🙂
Cooler je samo na GPU, tako je kd svih 9800pro koje su radjene po referentnom dizajnu ( na plocici crvene boje), samo su neki proizvodjaci otstupili od njega, npr. MSIchachkalica je napisao(la):najzad sam uzeo 9800pro i opet imam pitanja 🙂
da li i drugi koji imaju ovu kartu imaju cooler samo na gpu-u, znaci nemaju na memoriji? tj nije kao slika sa sajta. i crvene je boje, mislim podloga
chachkalica je napisao(la):najzad sam uzeo 9800pro i opet imam pitanja 🙂
da li i drugi koji imaju ovu kartu imaju cooler samo na gpu-u, znaci nemaju na memoriji? tj nije kao slika sa sajta. i crvene je boje, mislim podloga
Delija je napisao(la):BitrAtE, meni jedino nije jasno kako ti imas samo 13% (7000 -> 6200) jaci rezultat od mene, a em ti je procesor jace klokovan 2415 -> 2200 (10%), magistrala 230 -> 200 (15%), klok graficke 480 -> 391 (23%), memorija graficke 820 -> 712 (15%)
E sad necu se puno bakcati,jer znam koji joj je maksimum 😉Delija je napisao(la):A ti kao neces da je "guras"! 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari