milenkoc23
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2003
- Poena
- 619
Izvini, nisam racunao na razliku izmedju evra i $ (sada sam u US pa zbog toga) nego gde si nasao graficku kod nas?
Delija je napisao(la):Pogledaj malo testove po net-u, pa ces da vidis da 6800 "gazi" 9800Pro!
MS Chipset: ATI9800PRO, Memory: DDR128MB 128bit Core Clock: 378MHz Memory Clock: 686MHz AGP 8X, TV-out, DVI, Dual VGA, DirectX 9.0, OpenGL 1.4, Gamebundle #2 Retail pakovanje
chachkalica je napisao(la):da li msi ima 128-bitnu ili 256-obitnu magistralu.
pitam posto sam u nekom cenovniku video ovo:
chachkalica je napisao(la):dobro, kada ste me lepo odgovorili od 5950u, i nagovorili da uzmem 9800pro, onda mi i recite koju tv kartu da uzmem, ali da je cena max 40e 🙂 🙂 🙂 🙂
Milan je napisao(la):Sta sam sve morao da citam da bi te demantovao :d .Prvo iscitaj ovaj OPSEZNI test naX-bit ako te zanima bas da li si u pravu:eyebrows:. Drugo, od X igara testiranih odvalio je 9800 samo u recimo 3 sa starim OGL endzinom.U svim novim igrama je malo brzi ili su isti ali dok se ne upali AA i AF , narocito u rezoluciji koju sve vise ljudi tera 1280x1024 tu je cesto u zaostatku 😉 .Na kraju, ne da ne gazi 9800pro vec je jedva bolji.Sada idem da odmorim jer je test kao Rat & Mir :d Dole ti je mali rezime sa testa.
Covece procitam krs tih testova neki kazu 9800pro neki 6800....
Boli me levo j...e i za Nvidiu i za ATI-ja samo bih da uzmem bolju karticu :wall: :crash:
Imam nekih 300evrica i stvarno neznam sta da radim!
ps.@M3 uzmi za 320e 6800GT ako ti neces ja bas bi :wave:
chachkalica je napisao(la):na par mesta sam primetio da pise da je philipsov 7430 cip bolji od bt878
XP2000 delux mi se svidja, ali ona je sa bt878 cipom, pa me zanima u cemu je razlika
ne razumem se puno u tv karte pa pitam 🙂
M3 je napisao(la):Pa kupio bih ga od BitRaTe-a ...NIsmo jops pricali zvanicno o cijeni ali tu nedje oko 230 eura 😉
Pozdrav...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari