jaffar
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.10.2004
- Poena
- 695
Sad proverio (mozda sam malo okasnio) radi sve jos uvek cak i Dazn, malo sporiji odzivi na pojedinim kanalima.Ajd može sad info da li radi na E2 ova dva kanala is SKY DE?![]()
Sad proverio (mozda sam malo okasnio) radi sve jos uvek cak i Dazn, malo sporiji odzivi na pojedinim kanalima.Ajd može sad info da li radi na E2 ova dva kanala is SKY DE?![]()
imam nešto mnogo ozbiljnije pa ako ti treba pišiМоже ли мала провера, да ли има тренутно нешто на Hot Bird 13E 12539.00 H DVB-S2 8PSK 30000 5/6?
Хтео би да се играм мало, па сам мислио си неко има SkyStar hd2, а да му не треба, да ми се јави са понудом преко поруке.
moj motor nije radio 2 godine....raskacen je i ne znam iskreno ni koja je marka (mislim da je neki americki)...zato sam i hteo da ga skinem i prodam ako vec nekome treba i ako ih je tesko nabaviti..ako imas neki predlog javi se pp......Definitivno motor da nabavis mozes samo da sanjas zvao sam zeta koji je u Bosni da mi naruci motor za antenu nema ni tamo.Zna li neko neku inostranu radnju koja salje za Srbiju a da me neoderu za dostavu?Carinu i pdv to moram da platim, to mi sleduje.
Stab hh 100 bi kupio.
Ako sredi epg i cachup može da vredi ovako je poluproizvod. Ko ima zgemma h7 na njemu radi i faktićki originalni stbemu naziva qt stalker sa sve epg i odloženim gledanjem kanala.Pojavio se interesantan plugin za vlasnike E2 bokseva koji omogućava da se koriste popularne MAC liste za IPTV.
U pitanju je multistalker plugin u koji jednostavno u tekst fajlu možete uneti i više desetina MAC portala i jednostavno iz interfejsa menjati željenu listu.
Podržava i VOD i serije ali ne radi epg. Radi brzo i stabilno tako da sve pohvale za autora.
In other news, čini se da se sky de polako vraća i na kineske linije. Nije baš stabilno ali bitno je da se nešto rešava.
Iskreno ne znam, mislim da je prestao da mu radi ventilator, što znači da je verovatno još nešto krepalo 😀, a i sistem je stari sigurno pa bi i njega trebalo pretitrati.Sta mu fali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari