Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Kakva je prica sa zakljucanim paketima preko sat-a u danasnje vreme? Batalio sam da se bakcem sa tim jos pre 15ak godina. Ima Skystar 2 pa HD i na kraju skinuo antenu prosle godine. Ima li radosti da se gleda nesto free ili mora cardsharing da se plati?

pa bez cs svakako nema ništa

U Crnoj Gori sam i imam usmerenu antenu preko koje sam pre 5, 6 godina gledao Total TV. Vratio sam risiver jer ga nisam koristio 10 meseci godišnje.
Imam GTmedia V9 super risiver koji bi trebalo da ima mogućnost za CS. Treba mi preporuka, (preko poruka je ok) za provajdera za mesec, dva koliko sam ovde.

Poslednja izmena:
Kakva je prica sa zakljucanim paketima preko sat-a u danasnje vreme? Batalio sam da se bakcem sa tim jos pre 15ak godina. Ima Skystar 2 pa HD i na kraju skinuo antenu prosle godine. Ima li radosti da se gleda nesto free ili mora cardsharing da se plati?
Celo Evropsko islo FTA na ZDF HD,ili na Das Erste HD...:)
za ostale Vragolije naravno CS

Fta na TRT 4k na 42E is Srbije se ulovi lako ovaj kanal.

TRT 4 K ima na dve frekvencije i obe rade.
11767 v > fta ok.
10980 v > biss ključ ok.

nabavis dobru c liniju i cs ne placas, a gledas skoro sve
Ne emituje non stop fta, nekodirano idu par puta dnevno po par minuta uglavnom kada idu reklame ili najave emisija, ništa novo nažalost.
samo sam preneo vest

Svaki DISEQ C motor ima opciju USALS naravno ukoliko i prijemnik ima tu podržanu funkciju.
Ne preporučujem nikako kupovinu polovnih motora zbog eventualnog "lufta" koji može da se
očekuje posle korišćenja istog te je zbog toga najbolje uzeti novi.
Imate ovih motora na EBAY u od 50€ pa na više, pa probajte kontaktirati prodavca da navede
pre slanja da je cena manja tako da i sa poštarinom nekom od 20 tak EUR do Srbije kontam
možda i prođete bez carine? Sretno
kakav crni luft, za to ti sluzi pozicioner

A ti preporučuješ da iza dajseka stoji pozicioner i da tako šteluješ signal ili šta ne razumem?

Kakav pozicioner na diseq motor, to moze na stapni aktuator.

Sta znam ja sam uvek isao na ovaj drugi + pozicioner, cvrsce mi to deluje a solidna je vetrometina kod mene na krovu pa mi to sigurnije ali onda dva kabla sa krova... sve ima svoje prednosti i svoje mane.

liveonsat ,tu imaju freq svih kanala na kom se emituje neka tekma.Da li fudbal ili basket ili bilo koji sport...

ima i na Sport Eventz...svakako Uglavnom treba Emu za sve bitne kanale...

Nemački Sky De je krenuo sa gašenjem kanala i nelegalnog gledanja preko "onoga". Do sada već dva kanala ne rade to su
Sky Cinema Premieren HD i Sky Cinema Premieren +24 HD na njima je već uključen aes64 i to je "end off story soon" za Sky De.

Radi to jos uvek uz malo ceprkanja u oscamu ali koliko je dogog veka ostaje da se vidi.

Msm sad proverio kod mene.

Nisam te baš najbolje razumeo, kakvo čaprkanje verovatno si mislio na trenutni mapping koji se nudi kao "rešenje"?
Ali..ako ide sa 098C ili 098D ...u šta sumnjam ...čemu mapping onda na 09C4?? Zbog par dana što ovako kao "radi"?
Tipujem da će već u petak sada kada krene BL na Sky De pola od ovoga ili skoro sve biti crno...No živi bili pa videli.

Da, mapiranje, moguce da si u pravu ali videcemo.

Nije da ih bas gledam (iskreno nista skoro ni ne gledam na satelitskoj) ali bilo koji paket kad zacrni nije prijatno a oni su sigurno jedan od boljih.

Na žalost, odavno se znalo da je ovo spremno za upotrebu
btw na forever i dalje radi

Gase polako seca kartice, ovih novijih slabije ima pa ti zato verovatno slabije i radi.
edit:
Hm..da možda moraš upisati u reader svaki pod Skip CWs checksum test only for:
potrebne caid i provajdere da bi radilo dalje...to za oscam sada mora.

Poslednja izmena:
Ode Sky DE...

Još koji sat...

Nazad
Vrh Dno