userNameID
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 15.12.2021
- Poena
- 22
Znaci, ako mi je LON 44 33 22 traba da unesem 044.332?...upises kordinate sa dish pointera za motorizovan sistem ispred brojeva koje dobijes za tvoju poziciju prvo ukucas nulu...
Znaci, ako mi je LON 44 33 22 traba da unesem 044.332?...upises kordinate sa dish pointera za motorizovan sistem ispred brojeva koje dobijes za tvoju poziciju prvo ukucas nulu...
Uuuh Black Hole za izbegavati (mnogo nedostataka u tom imidzu) a OBH im je test pilot na drugoj bazi i opet za izbegavati.Da,ali mi nije jasno gdje ubaci openvix pored blackhola ili openblack hola moze i pure2 ili openpli to su ti najbolji imidzi za tvoj box
pozz@mstevanic da li je problem da postavis motorizovanu listu 42E-30W na upload da isprobamDa, svakako ciefp od public lista preporuka, ili vhanibal za koju sam jedno vreme radio update...
Inače sada radim svoje liste koje su non public sa onim što "radi" samo. Ostalo i ne stavljam jer
nema neke potrebe kada neće ni biti fta niti će više ići preko cs...
Može i meniegygold.net, egygold.in, egygold.co otvaraju Max ali nemam adrese verujem da ce ti vec neko dobaciti link.
Krenuli su svi i rade.preostali PowerVu sa 0.8W - sada, na žalost, bez prevoda
Molim i drugi putna Polarisu 1.9e..umesto Arena upali Sport Klubovi(Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 i SK eSports na 12380)hvala Nuno..![]()
Fina rezolucija i fps čini se.na Polarisu 1.9e..umesto Arena upali Sport Klubovi(Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 i SK eSports na 12380)hvala Nuno..![]()
Hot Bird 13C | 11258.00 | H | 3 | HB9 Europe | DVB-S2 | 8PSK | 27500 3/4 |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari