Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Da,ali mi nije jasno gdje ubaci openvix pored blackhola ili openblack hola moze i pure2 ili openpli to su ti najbolji imidzi za tvoj box

Da,ali mi nije jasno gdje ubaci openvix pored blackhola ili openblack hola moze i pure2 ili openpli to su ti najbolji imidzi za tvoj box
Uuuh Black Hole za izbegavati (mnogo nedostataka u tom imidzu) a OBH im je test pilot na drugoj bazi i opet za izbegavati.

Preporuka OpenATV uvek, moze i purE2 zbog multimedije, Pli kao najtvrdji tim ali za preporuku, mozda i najbolje za one koji slabije vladaju.

Tako je OpeAtv kao jedan od najboljih i najstabilnijih image za E2...preporuka.

za listu predlazem 'Ciefp liste'..ima dosta i raznog IPTV sadrzaja i jako cesto azurira

Da, svakako ciefp od public lista preporuka, ili vhanibal za koju sam jedno vreme radio update...
Inače sada radim svoje liste koje su non public sa onim što "radi" samo. Ostalo i ne stavljam jer
nema neke potrebe kada neće ni biti fta niti će više ići preko cs...

Da, svakako ciefp od public lista preporuka, ili vhanibal za koju sam jedno vreme radio update...
Inače sada radim svoje liste koje su non public sa onim što "radi" samo. Ostalo i ne stavljam jer
nema neke potrebe kada neće ni biti fta niti će više ići preko cs...
pozz@mstevanic da li je problem da postavis motorizovanu listu 42E-30W na upload da isprobam:)hvala

Lista je maltene potpuno ista kao @vhanibal..stim da sam ja pobrisao sve šta "ne radi", a ostavio one koji rade...
Što ne znači da bi tebi radilo ...ako me razumeš jer to zavisi od davaoca usluga a ne od liste. :)

nema veze,ako te mrzi.meni je nedostatak vremena problem da preuredjujem listu a ubija me u pojam da u listi imam provajdere koji ne rade:)pa sam se ponadao da ces je postaviti na upload:)

Pa pobrišeš šta ti ne treba i šta ti ne radi...malo muke ali središ prema svome.

Najbolje je urediti listu prema potrebi i dostupnosti - u nekima su potrebne/nepotrebne IPTV liste, dostupni/nedostupni paketi (CSAT, Telesat, Digitalb, Discovery Networks (9E), preostali PowerVu sa 0.8W - sada, na žalost, bez prevoda: Max TV, itd.). Iziskuje vreme, ali je vredno posvećivanja.
Da dodam i da sam investir'o u Amazon Fire TV Stick 4K Max, ali nijedna IPTV platforma (EON, HBO GO, UFC, ESPN+...) nije ni prineti sat-TV. I u slici je razlika primetna, a zvuk je pogotovo neuporediv. Nigde 5.1, sve je nerazgovetno, muljavo. Jedino Netflix ima zavidan kvalitet. Savremen pristup - mnoštvo koječega na uštrb kvaliteta.
Da nije torrent-a, sa ovim što nam nude ne bi (is)koristili skoro ništa od savremenih a/v tehnologija kojima uređaji koje nam uvaljuju raspolažu.
Sportski feed-ovi sa 7E/10E, dokumentarni, filmski i dr. HD/Dolby sat-TV programi su i dalje bez premca.

Pozdrav ekipa, da li kod vas egygold server otvara max tv, par njih sam testirao, ništa. Bio bih zahvalan ako mi ko može proslediti na pp link prodavca sa aliexpressa. Hvala svima

egygold.net, egygold.in, egygold.co otvaraju Max ali nemam adrese verujem da ce ti vec neko dobaciti link.

Moze li mi neko objasniti gdje i kako se ubacuju bouquet koje sam skinuo od ciefp i predr@g u rar odnosno zip formatu. Vidim kad se otpakuju da ima dosta fajlova sa nazivima kako su grupisani kanali. Koristim openpli i zero 4k, odradio sam blindscan satelita koje pratim ali sad imam gomilu kanala i trebala bi mi vjecnost da to preuredim u neke smislene grupe. Hvala unaprijed

na Polarisu 1.9e..umesto Arena upali Sport Klubovi(Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 i SK eSports na 12380)hvala Nuno..:)

Prilozi

• Screen Shot 2022-01-06 at 12.05.44.png
    Screen Shot 2022-01-06 at 12.05.44.png
    389.4 KB · Pregleda: 59
Cinemania umesto Film Klub.
update:
IDJ Kids umesto RTS Život,
Doki umesto Da Vinci,
Brainz umeto RTS Trezor.
I umesto RTS Kolo ide neko kuvanje..možda Kitchen TV? :)

Poslednja izmena:
Danas odoše sa satelita dva provajdera...Orange sa 16E i Viasat sa 5E...

Moze li neka preporuka gde kupiti proveren C Linije poput egygold-a a da rade Arene,SK,Pinkovi i slicno poput kanala na Totalu?

Nazad
Vrh Dno