Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Може ли мала провера, да ли има тренутно нешто на Hot Bird 13E 12539.00 H DVB-S2 8PSK 30000 5/6?

Хтео би да се играм мало, па сам мислио си неко има SkyStar hd2, а да му не треба, да ми се јави са понудом преко поруке.

Може ли мала провера, да ли има тренутно нешто на Hot Bird 13E 12539.00 H DVB-S2 8PSK 30000 5/6?

Хтео би да се играм мало, па сам мислио си неко има SkyStar hd2, а да му не треба, да ми се јави са понудом преко поруке.
imam nešto mnogo ozbiljnije pa ako ti treba piši

Šta bi od napuštanja Arena iz Polarisa, bilo je priče polovinom maja meseca da će se to desiti do kraj istog
ali od toga i dalje ništa??

ja sam ostao "zaglavljen" na dreambox 500 , pozicioneru i tanjiru sa motorom.....sad ne znam ni kako se krecu cene da to skinem i prodam?

Ne isplati ti se da skidaš

Definitivno motor da nabavis mozes samo da sanjas zvao sam zeta koji je u Bosni da mi naruci motor za antenu nema ni tamo.Zna li neko neku inostranu radnju koja salje za Srbiju a da me neoderu za dostavu?Carinu i pdv to moram da platim, to mi sleduje.

Stab hh 100 bi kupio.

Pojavio se interesantan plugin za vlasnike E2 bokseva koji omogućava da se koriste popularne MAC liste za IPTV.

U pitanju je multistalker plugin u koji jednostavno u tekst fajlu možete uneti i više desetina MAC portala i jednostavno iz interfejsa menjati željenu listu.
Podržava i VOD i serije ali ne radi epg. Radi brzo i stabilno tako da sve pohvale za autora.

In other news, čini se da se sky de polako vraća i na kineske linije. Nije baš stabilno ali bitno je da se nešto rešava.

Да лепо ради. Пробао сам више додатака (плугина) за ИПТВ и сви су лепо радили. То се односи на m3u листе, Xtream Codes Reborn корисничке податке, мак адресе.
Користим Vu+ zero.

Како важе правила у ИПТВ теми, тако и овде. За кориснике овог форума (минимално 100 порука на нашем форуму) требају листе нек слободно шаљу приватне поруке.

Иначе радим неку скрипту, да и у овој теми будем користан. 😉

Да се и јавно захвалим двојици добрих људи што су ми омогућили да имам све што се може имати на три сателита. Хвала @renne , хвала @jaffar !

Definitivno motor da nabavis mozes samo da sanjas zvao sam zeta koji je u Bosni da mi naruci motor za antenu nema ni tamo.Zna li neko neku inostranu radnju koja salje za Srbiju a da me neoderu za dostavu?Carinu i pdv to moram da platim, to mi sleduje.

Stab hh 100 bi kupio.
moj motor nije radio 2 godine....raskacen je i ne znam iskreno ni koja je marka (mislim da je neki americki)...zato sam i hteo da ga skinem i prodam ako vec nekome treba i ako ih je tesko nabaviti..ako imas neki predlog javi se pp......

Pojavio se interesantan plugin za vlasnike E2 bokseva koji omogućava da se koriste popularne MAC liste za IPTV.

U pitanju je multistalker plugin u koji jednostavno u tekst fajlu možete uneti i više desetina MAC portala i jednostavno iz interfejsa menjati željenu listu.
Podržava i VOD i serije ali ne radi epg. Radi brzo i stabilno tako da sve pohvale za autora.

In other news, čini se da se sky de polako vraća i na kineske linije. Nije baš stabilno ali bitno je da se nešto rešava.
Ako sredi epg i cachup može da vredi ovako je poluproizvod. Ko ima zgemma h7 na njemu radi i faktićki originalni stbemu naziva qt stalker sa sve epg i odloženim gledanjem kanala.

Da li ima neko da popravlja dreambox, naime imam kineski dreambox 800 koji nisam koristio prethodne 2 godine pa bi trebalo neko da ga pretrese?!

Osnavna stvar je da znas koji sim je unutra da bi mogao da trazis imidz za taj sim.
Iskreno to je vec staro i nema nekog izbora ali verovatno moze nesto da se iskopa.

14 godina staro...

14000 kbp/s

1631830345306.png

Gospodo, na kojim ste serverima? :) vec par meseci ne mogu da nadjem server da 16e 19e 23e i 13e rade dobro Oscam
Nalecem na situacije ili rade nasi ( total max ) a ne rade dobro c+polska i sky de ILI obrnuto..
SAd su se pojavili i CSAT francuzi Digitalb..medjutim to koci gde god testiram..
Ima neka preoruka ili bar gde trazite vi ( satsupreme forum itd.. )

Ja sam izmenjao jedno 4,5 linija od kineza sa alija i svuda je manje vise isti kvalitet. Nigde ne radi sve kako treba, pa cesto miksujem sve te linije. Od sporta sto pratim, gledljivi su holandjani i cesi na 23e, spanci na 19e i digi na 0.8w. Na 16e total i max rade polovicno, hr arene neparne uglavnom rade ok. Poljaci na 13e isto rade slabije nego pre, a sky de je skroz negledljiv kad su utakmice uzivo. Kazu koliko para toliko i muzike i da postoje stabilani serveri koji kostaju, ali nigde ne vidim oglase za tako nesto.

Nisu druže to nikakvi kinezi, nego se tamo oglašavaju pošto niko nije lud da se oglašava po EU ili Srb. ovde i nudi to što si nabrojao.
Imao sam prilike da testiram od nekog ko je kupio od ovih "kineza" linije, uglavnom "taktika" im je ista, po ip adresama serveri su im
u EU i dobije se gomila linija iz multics, obično 6-8 zbog verovatno gašenja dns i servera kada ih "otkriju" ili su im offline. Na Aliju je
tih par "kineza" i jedan drugom teraju kontru ko će ponuditi više a za manje para. O tim "cenama" neću ni da pričam, jer po tome se
vidi da tu nikakvih ulaganja nema i da ih 99% ne košta ništa jer sve dobiju džabe kroz koje kakve razmene linija i iz cache.

Pa da, to je to, hvala na pojasnjenju. Nisam ni mislio da su bukvalno kinezi ali tako ih zovu :)
Inace, samo jedan od njih do sada je ispostovao rok od godinu dana, svi ostali nestanu posle 6 meseci, neki i krace.

I ja sam imao problem kao ti. Svuda po temama slicnim ovoj se svi hvale kako imaju linije koje nikad u zivotu im nisu zakocile,ali eto kada ih pitas na PM za prodavca, tog prodavca vise nema, ili je on to nasao u nekim specijalnim uslovima ili nesto osmo, ali linije ne mozes da nadjes. A da, ili ti da prodavca, ali kada se ispostavi da koci i gore nego tvoje linije, ti to ne umes da podesis. Ja sam mnogo linija i prodavaca testirao, ja mislim sada preko 50-60, i svima je zajednicko jedno: kod svih koci. Kod nekih manje, kod nekih vise, kod nekih jedan paket, kod drugih drugi, ali kod svih koci.

Pravi serveri nisu 5€ nisu sa mcs nisu kinezi i sa različitih su ip. I oni nisu nešto preterano kao u mašti što pojedini zamišljaju, da rade svi paketi i podpaketi kao fta, ali bar što radi to radi stabilno i ne preskače, a i na koliko ih kupiš toliko i rade A ne kupiš pa posle 7-10 dana prodavnica zatvorena a kineza niđe na vidiku.

Vrh Dno