Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Ma pita te koji cam koristis, koji emulator. Zna da ne radi bez linije :)

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

ja koristim plugin-e, za cs tj. za pc sat.kartice, kao što su Hadu, ACamd, DvBJCam, FlyCCCam

Radi na oscam i cccam, da znas.

Nemam više edit pa moram novu poruku... Da, stvarno radi, bez problema. Čak sam i brzo natrčao na liniju koja otvara.

Ali, šta se pobogu desilo sa signalima na 16e? Ogromnu većinu kanala nemam jer je signal 0. Pri tome, imam dve antene - 1.8m prime i jednu offset 0,9m. Okolni sateliti sa obe antene imaju više nego dovoljno jak signal i kad je loše vreme, a 16e katastrofa. Kad sam ga gledao poslednji put sve je radilo bez problema. Po lyngsatu bi trebalo da je 0,5m dovoljna antena za gledanje.

Signal je dobar. Nešto je do tebe.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Поздрав, имам 19 и 13, да ли могу сам да убацим 16 између или ми је ипак потребан мајстор ? Нисам никад сам то радио. Хвала.

ja koristim plugin-e, za cs tj. za pc sat.kartice, kao što su Hadu, ACamd, DvBJCam, FlyCCCam

Moze i oscam za win sa mdvbapi pluginom, ne koristim kartice vec dosta vremena ali povremeno testiram pa mi ovo jos i najbolja kombinacija. Ima emu plus cauner strike i sve je na jednom mestu, nema potrebe za vplug-om i ostalim skalamerijama.

pomeri malo antenu, levo ili desno, i pronadji bolji signal
Probao sa obe antene, ništa. Odnosno, nekoliko transpondera radi. 19,2e i 13e imaju signal 100% na skoro svim transponderima sa 1,8m antenom.

Malu antenu sam pre neki dan montirao umesto stare 1,2 offset. Sigurno je dobro usmerena.

Jedino ako zezaju tjuneri na vu+ duo, ili mi nije dobar satellites.xml. Nisam pametan...

Ide Total oduvek samo se sad malo raširilo.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Nemam više edit pa moram novu poruku... Da, stvarno radi, bez problema. Čak sam i brzo natrčao na liniju koja otvara.

Ali, šta se pobogu desilo sa signalima na 16e? Ogromnu većinu kanala nemam jer je signal 0. Pri tome, imam dve antene - 1.8m prime i jednu offset 0,9m. Okolni sateliti sa obe antene imaju više nego dovoljno jak signal i kad je loše vreme, a 16e katastrofa. Kad sam ga gledao poslednji put sve je radilo bez problema. Po lyngsatu bi trebalo da je 0,5m dovoljna antena za gledanje.
Imas li motor?

Imate one free linije na forumima, a imate i na aliekspresu

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Toliko toga ima skeniranjem, i iptv liste i c linije, a nigde uputstva kako to uraditi ili bar hinta kojim softverom... Može li na pp više informacija?

Toliko toga ima skeniranjem, i iptv liste i c linije, a nigde uputstva kako to uraditi ili bar hinta kojim softverom... Može li na pp više informacija?
Probao sam ja na pp, ne može. Kriju ljudi, a sa druge strane vole da se pohvale. Ubitačna kombinacija.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ne znam zašto se ovde mešaju C linije i IPTV...???
I ne vidim razlog zašto mora da se kaže ko je davaoc linije...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Slažem se. Ali poenta foruma kao pojave je pomaganje i deljenje iskustava, a ne hvaljenje bez ikakve poente. Ako nećeš nikome da pomogneš onda nemoj ni da pominješ da znaš nešto.

sta si ti ovde,neki Prigovor Savesti....
svakako cu da pomognem ako znam i ako mogu...ali da pricam o mom davaocu Linije,jednostavno nemam pravo,niti obavezu,niti hocu...
da ja imam server za CS,to je nesto drugo..ovako slaba vajda..a cak i da hocu,nemam kontakt vec par godina...
mogu da predlozim jednu opciju za Ccam,koju sma testirao vise puta i puno toga ide....
na telefonu instalirati aplikaciju sa linka...na Enigma boxu,pre toga ubaciti CCCam Emu...
pokrenuti aplikaciju,podesiti IP od boxa...i poslati free C linije....radi dosta toga...verovatno na 24-48 h ponovit akciju..:)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madibasoft.cccdroid

Nisam pričao o tebi uopšte, tako da nema razloga da se osećaš pozvanim. Niti je ok deljenje davaoca linija, ali deljenje nekih metoda je ok.

Razumljivo je da ne ide sve javno ali su bitne informacije da li je stabilno.
Mene takodje zanimaju ove informacije jer nisam zadovoljan internet kanalima.

Nazad
Vrh Dno