roadracer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 350
Mislio sam na emulator - cccam, oscam, neki treći...Teško sa softcamom. CS.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Mislio sam na emulator - cccam, oscam, neki treći...Teško sa softcamom. CS.
:facepalm:Pa to sam i ja mislio. Teško. CS samo.
ja koristim plugin-e, za cs tj. za pc sat.kartice, kao što su Hadu, ACamd, DvBJCam, FlyCCCam
Probao sa obe antene, ništa. Odnosno, nekoliko transpondera radi. 19,2e i 13e imaju signal 100% na skoro svim transponderima sa 1,8m antenom.pomeri malo antenu, levo ili desno, i pronadji bolji signal
Imas li motor?Nemam više edit pa moram novu poruku... Da, stvarno radi, bez problema. Čak sam i brzo natrčao na liniju koja otvara.
Ali, šta se pobogu desilo sa signalima na 16e? Ogromnu većinu kanala nemam jer je signal 0. Pri tome, imam dve antene - 1.8m prime i jednu offset 0,9m. Okolni sateliti sa obe antene imaju više nego dovoljno jak signal i kad je loše vreme, a 16e katastrofa. Kad sam ga gledao poslednji put sve je radilo bez problema. Po lyngsatu bi trebalo da je 0,5m dovoljna antena za gledanje.
Ide Total oduvek samo se sad malo raširilo.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Imas li motor?
Meni je kabal bio poceo da rdja od motora do risivera i bas mi je 16e fulao. Kad sam zamijenio kabal proradilo je sve...Da, DisEqC USALS na offset anteni i klasičan štapni aktuator sa pozicionerom na 1,8m.
Probao sam ja na pp, ne može. Kriju ljudi, a sa druge strane vole da se pohvale. Ubitačna kombinacija.Toliko toga ima skeniranjem, i iptv liste i c linije, a nigde uputstva kako to uraditi ili bar hinta kojim softverom... Može li na pp više informacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari