Misli na total tv i max tv, ali neće da napiše, ko da ovi ne znaju da mogu da se gledaju preko cs(mada za total ne znam koliko je to rasprostranjeno da radi stabilno), ja lično nemam (a i šta će mi kada sam na sbb) ali tako sam čitao
Pa koliko znam ni max tv ne radi. Pričam o normalnom cs-u, ne o ovom iz tajnih društva.Misli na total tv i max tv, ali neće da napiše, ko da ovi ne znaju da mogu da se gledaju preko cs(mada za total ne znam koliko je to rasprostranjeno da radi stabilno), ja lično nemam (a i šta će mi kada sam na sbb) ali tako sam čitao
Radi Max..evo gledam tj probam i Arene i SK na Max...pod EnigmomPa koliko znam ni max tv ne radi. Pričam o normalnom cs-u, ne o ovom iz tajnih društva.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nije li problem da mi na pm pošalješ link svog provajdera?kod mog je totalni mrak.Imam Enigma box stare linije i radi...
Imam i Icone Box,tamo takođe radi...
Burazer ima Amiko Mini i njemu radi
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Nije izvodljivo,jer nemam kontakt,a linije sam dobio davno free....ne plaćam...Nije li problem da mi na pm pošalješ link svog provajdera?kod mog je totalni mrak.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koliko plaćaš?Mnogima radi..
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Radi ti i ttv na toj domaćoj?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ako može na pm link od "provajdera" dobre linije
Daj neki nagoveštaj ili me uputi u dobrom smeru. Ne znam gde da tražim..ne treba ti "provajder" za dobru liniju, pronadjes je sam i uzivas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari