Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Misli na total tv i max tv, ali neće da napiše, ko da ovi ne znaju da mogu da se gledaju preko cs(mada za total ne znam koliko je to rasprostranjeno da radi stabilno), ja lično nemam (a i šta će mi kada sam na sbb) ali tako sam čitao

Cekajte bugarski polaris nema vise preko cs? To bese onaj paket sto je isao na 12w i na novi satelit nesto oko 1e ako nisam zaboravio? Sta se jos moze gleda, a onaj digi tv? Ima li tu jos naaih kanala?
Meni dve antene s 8 lnb i diseqc 8x1 jos namonitirane ali sam kabl skinuo onaj dugacak do risivera kad sam uveo kablovsku trebao mi je mrzelo me da idem da kupujem pa sat risiver nisam upalio ko zna od kad.... Sad ide lepo vreme pa mogu da sve to nastelujem, samo me zanima gde sve jos ima nsih kanala, da znam da isplaniram koji lnb je za sta?

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Domaći polaris, sa Arena, na 1.9, promenili su ident
A digi je odavno ugašen

Misli na total tv i max tv, ali neće da napiše, ko da ovi ne znaju da mogu da se gledaju preko cs(mada za total ne znam koliko je to rasprostranjeno da radi stabilno), ja lično nemam (a i šta će mi kada sam na sbb) ali tako sam čitao
Pa koliko znam ni max tv ne radi. Pričam o normalnom cs-u, ne o ovom iz tajnih društva.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Hm, aj baš ću posle da pogledam. Možda nisam ispratio od kad traje pandemija.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Evo sad proverio, radi i Polaris sasvim normalno..

Poslato sa Huawei P10 lite

Da, mislim ako nije enigma2 onda ne mozes da otvaras i ako imas liniju koja otvara.

Imam Enigma box stare linije i radi...
Imam i Icone Box,tamo takođe radi...
Burazer ima Amiko Mini i njemu radi

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam Enigma box stare linije i radi...
Imam i Icone Box,tamo takođe radi...
Burazer ima Amiko Mini i njemu radi

Nije li problem da mi na pm pošalješ link svog provajdera?kod mog je totalni mrak.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nije li problem da mi na pm pošalješ link svog provajdera?kod mog je totalni mrak.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nije izvodljivo,jer nemam kontakt,a linije sam dobio davno free....ne plaćam...

Ja sam uzimao od jednog kineza unazad 3 godine i radio je super, neki clanovi sa ovog foruma su isto uzimali ako se ne varam i svi su bili zadovoljni ali ttv nije radio a max je radio i odjednom mrak. Pre nekih mesec dana sam se zalio kinezu da mi ne radi max a on mi da neku liniju na kojoj radi samo nekoliko kanala i da mi link da kupim, ja sam mu rekao da mi je na ovoj liniji sto koristim nekada bio max i da mi pretplata traje jos pola godine a on mi kaze da moram platiti jer ovo je drugi server i tako da necu vise produzavati kod njega mada ovo ostalo sto ima zaista je sve radilo korektno. Sada sam na domacoj i rade mi svi nasi odlicno, bez ikakvih seckanja.

Mnogima radi..:)

Napisao sam tri posta iznad da sam pre nekoliko god dobio free i ne plaćam...ali nemam podatke o davaocu....

No Frx

hbohd.jpg
fmhd.jpg
ovo se moze gledati na 16e sa dobrom c linijom

Poslednja izmena:
ne treba ti "provajder" za dobru liniju, pronadjes je sam i uzivas ;)

Sa dobrom linijom gledas ttv i max bukvalno u kompletu.

Poslato sa Huawei P10 lite

Izvinjenje ako krsim pravila. Ako bi neko mijenjao c liniju za eon smart app nalog nek se javi :)

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno