6pack
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2011
- Poena
- 270
Nisam pričao o tebi uopšte, tako da nema razloga da se osećaš pozvanim. Niti je ok deljenje davaoca linija, ali deljenje nekih metoda je ok.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
ok....sve ok..🙂
Nisam pričao o tebi uopšte, tako da nema razloga da se osećaš pozvanim. Niti je ok deljenje davaoca linija, ali deljenje nekih metoda je ok.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Meni je kabal bio poceo da rdja od motora do risivera i bas mi je 16e fulao. Kad sam zamijenio kabal proradilo je sve...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Probaj za pocetak softverski, image i satellites. Xml?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Super kad si rijesio problem!Rešen problem signala. Promenio tri elektrolita na ploči i signal otišao u nebo. Čak i sa male ofset antene rezerve ima koliko hoćeš. Max mi radi, a i hrvatski kanali iz totala. Za domaći tot trenutno nemam liniju.
A ti si Burmann tako kul, u ponedeljak ću da se hvalim u školi da sam te upoznao.
Ja ti ništa nisam ni tražio, niti ću.Ma jok, dacu ti adresu davaoca majstore i jos cu ti uplatiti za godinu dana da se ti hvalis u skoli. [emoji23]
Poslato sa Huawei P10 lite
Pa sta da ti objasnim, zivota ti?! Ono sto se moze reci to i kazem. Jednostavno, imam to sto imam, gledam za dz i niti nudim niti trazim. Ovde sam pomogao ljudima oko linija dok sam imao dobre kineske linije, bio je jedan od boljih davaoca i to pojedinci ovde znaju. Te stvari su veoma skakljive i ne vidim ja problem ako kazem da gledam ttv i ostalo a ne dam ti info.Promašili ste ceo fudbal. Nemojte da se hvalite onim što ne želite da objasnite i sve ok.
Tako je.Promašili ste ceo fudbal. Nemojte da se hvalite onim što ne želite da objasnite i sve ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari