Aj javljajte
Ako imas mogu i ja teatirati.
ajde samo da vidim sta je jos zanimljivo pa cim mi posalju linije odma ti prosledjujem. prethodni je bio vrlo brz i poslao je u roku od 5 min.
Aj javljajte
Ako imas mogu i ja teatirati.
Sky? Maxtv? Bez kočenja?
Poslatoposalji meni
@renne
Da li si probao da li radi Polaris na 39°E?
Mislim on ne radi kroz cccam, ali mislim na liniji da li ima kartica sa Polaris/Bulsat, kad se linija ubaci u oscam ili newcamd...
Probah i ja. Spanci francuzi poljaci sky it i sky welt sportski paketi odlicno. Max tv negledljiv. Mgcamd mi je muka da testiramsad su ovi mecevi pa nemam kad.
Istina je.I ja povremeno koristim free linije osim vikendom i za vrijeme lige sampiona za nekog ko ne gleda intezivno to je dobra solucija.Ovih dana je aktuelan problem sa domenima tako da je bilo privremenog crnila jer su mnogima ugaseni account tako da je i to moguc razlog zasto nekima ne radi polaris max tv itd.......pa naravno da je do davatelja linija...ovde se u par zadnji postova,pominjala free opcija,tj linije koje su free 24h...niko i ne ocekuje da sve radi kako treba,a mogu reci da dosta toga zna da radi lepo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari