DukeofSerbia
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.05.2007
- Poena
- 390
Ok. Imam ga sačuvanog na Alixpress listi želja.Imas dve strane unatrag, roadracer je dao objasnjenje kako ga naci.
Onda je tako kako je.Baš tako Duke, imam štapni motor i antenu od ranije. Sad sam uzeo pozicioner. Mislim da sam pogrešio što sam kupio pozicioner. Bolje da sam odmah uzeo neki motor diseqc/usals sa metalnim zupčanicima a ne da ovako trpam uređaje ispred tv-a.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Zar USALS H-H rotori nisu superiorno rešenje u odnosu na aktuatore (aka štapne motore) za moderne prijemnike?Nisi ništa pogrešio. Pozicioner radi na istom principu kao i diseq motor, sve je automatizovano
Ne treba pozicioner.
Postoji puno vrsta prijemnika i proizvođača. Zavisi za šta ti treba.koji je bolji dreambox 520 hd ili neki amiko ili 800hd?
Ako ti treba samo za gledanje sat. kanala plus solidna multimedijalna podrška, onda su Amiko HD uređaji
(koji su na bazi ALi procesora) sasvim dovoljni. Definitivno su bolji od kineskih jeftinih modela zato što
za njih postoji dugogodišnja podrška.
Ako ti treba napredniji risiver aka mini kompjuter, znači Linux risiver, onda su stvari komplikovanije.