Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Znam da radi preko CS, mene zanima zna li neko kako da Polaris kartica radi u dreamboxu, Vu+... bilo kom drugom prijemniku sem oficijelnog?

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Ne radi preko dostupnih softcama.
Serveri placaju nekome da im sredi da kartica radi ali to nije javno.

Odgovorio ti je kalehrl, V1 radi normalno a V2 mora na dodatne gimnastike da bi se upogonila, nije bas tako jednostavno ;)

Znam da radi preko CS, mene zanima zna li neko kako da Polaris kartica radi u dreamboxu, Vu+... bilo kom drugom prijemniku sem oficijelnog?

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Citaj po forumima specijalizovanim za to..dosta citajna o newcamd newcs i sl..pa povezivanje na mgcamd i oscam..ovde neces naci odgovor..trazi po forumima i private message.
MEni su licno davno izgorele kartice dok sam ucio o svemu tome i cackao.

Kad smo već kod Polarisa aj da se dotaknemo do Kineza.
Kod ovog radi polaris
http://s.aliexpress.com/UriiU36N
Kada vam prvo put pošalje test linije, dobijate ih 4 komada, na njima ne radi Polaris. Ali kada mu na to skrenete pažnju pošalje vam linije komada 3 koje izgledaju odprilike /neki broj/.tv4all.... E na njemu radi Polaris. Evo već mesec dana su izdržale, tj. Od sad na dalje kreće gratis period

A da li radi maxtv, digi i vip?

Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока

Vip ne radi,par kanala od Vip-a su u okviru Max-a i to ide...

Ma to sam mislio

Ma pokusavao sam po forumima. pitao sam ali niko ne zna. Reko ajde da probam ovde.;)

Kad smo već kod Polarisa aj da se dotaknemo do Kineza.
Kod ovog radi polaris
http://s.aliexpress.com/UriiU36N
Kada vam prvo put pošalje test linije, dobijate ih 4 komada, na njima ne radi Polaris. Ali kada mu na to skrenete pažnju pošalje vam linije komada 3 koje izgledaju odprilike /neki broj/.tv4all.... E na njemu radi Polaris. Evo već mesec dana su izdržale, tj. Od sad na dalje kreće gratis period
Ja sam upravo kupio tu liniju...dosta paketa otvara a sto se tice maxtv nekad radi perfektno a nekad zna da secne. Sve u svemu nije lose a nije ni skupo...samo 2 meseca da ovako radi isplati se, sve preko toga gledam dzabe.

Slao sam Kinezima sa Alija PP za test linije i uvek mi pošalju već istekle tako da ništa nisam mogao isprobati :(,
a da kupim na slepo mi ne pada na pamet… Neki više i nemaju oglas.

Znate da sam na satopen.cc…
Evo opet nude godinu dana za 20 ojra...

Paketi koji ne rade i na koje sam se žalio, naravno i dalje ne rade. Videću da im opet pošaljem mejl.
Dakle, ne rade Francuzi i Švajcarci (ovo sam rešio preko emu posle saveta), ne rade Canal Digitaal i TV Vlaanderen.
Velika većina Poljaka radi, ali često se sporo otvaraju. SkyLink i dalje radi iako se ne reklamira…

Trzanja nema, osim ako je neki teški špic i to 2-3 puta u roku dva sata po 2-3 sek.
U sredu (8.3.) se dogodilo nešto što se do sada nije nikada desilo. Dok je trajalo prvo poluvreme LŠ, bilo zamrzavanja
nekoliko puta da bi u 21.30 „crklo“ sve :crash:. Linija je bila zelena, ali nije ništa otvarala i tako do 22.40 kad se sve vratilo!
Već sam bio prežalio liniju da je gotovo. Srećom pa se utakmice mogle pratiti FTA.

Ja nisam imao problem sa linijom da su istekli ili sta znam. U flobalu radi pristojno i nemam vecih zamerki a sto se tice novca a i nije neka kinta 8e

Kupio bih satelit najpre zbog 4k kanala, čitao sam da postoji 10-15 nekodiranih kanala, da li je potrebno da na nešto posebno obratim pažnju prilikom kupovine antene?

Poslednja izmena:
Kupio bih satelit najpre zbog 4k kanala, čitao sam da postoji 10-15 nekodiranih kanala, da li je potrebno da na nešto posebno obratim pažnju prilikom kupovine antene?

Antena nije bitna, svaka ce primiti signal ali sto veca to bolja, bitan je risiver.

Risiver je TV sa S2 ili to nije dovoljno?

Poslednja izmena:
Dovoljan je za fta(slobodne) kanale.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Misli da je naglasio da zeli da gleda 4K kanale. Sumnjam da risiver u TVu to moze da podrzi

Moguce da ne moze ali treba procitati manual od TV-a.

Po meni totalno nepotrebna investicija zbog toga sto uhd kanala ima malo i to su sve uglavnom tek promo kanali, kada to bude pocelo da radi u pravom svetlu svi ti kanali ce biti kodirani, a tv ima dosta male mogucnosti po pitanju otkljucavanja istih (ne znaci da ne moze, jer moze uz gimnastiku) tako da ne vidim neku poentu.

Investicija bez risivera je smešna, a dobijam brdo kanala generalno gde ima i hd i full hd izmedju ostalih. Inače mogu satima da sedim i gledam 4k materijal na youtube, tako da desetak 4k kanala je ludnica ako bude bilo moguće, a verujem da će toga biti više kako vreme ide.

Evo teksta koji me je naveo na razmišljanje;
https://www.sat-multimedia.com/ultra-hd-tv-programi/

Poslednja izmena:
sve je to tacno,ali treba napomenuti da se ugalvnom vrte iste nazovimo emisije,nije bas neki sadrzaj,ali je lepo za gledanje....tu i tamo se pojavi i po koja tekma na UHD kanalu(na Turskom uhd kanalu)ali je potreban Biss kljuc...
takodje nije lose da se pomene,da moze svaki taj FTA UHD kanal da se gleda i bez UHD Risivera..dovoljan je bilo koji Enigma 2 Box i da se 4K kanal strimuje na bolji komp,ili Android TV 4k....

Ako nemas nikakv risiver SD ili uopste satelitsku..A ZELIS da kupis..onda da ..naravno kupi UHD risiver. Plus imas UHD i tv, koliko sam razumeo.

Poslednja izmena:
Citat sa članka:
185 HD satelitskih nekodiranih programa koliko smo ih tada nabrojali je vrlo impresivan broj i potpuno nekodiran.
Zvuči sjajno, a u praksi ako ne znate jezike, možete se slikati.
Na Astri 19,2E ima puno nemačkih HD kanala i ako ga ne znate (vojvoda zna, da se malo hvalimo ;)), šta vam vredi?

Lista slobodnih kanala se svodi na (19,2E i 13E kao dve bez premca pozicije):
1. nemačke ARD i ZDF kanale i one njihove pokrajinske gde jedan WDR HD ima „7“ verzija!
2. razne telešop kanale
3. vesti
4. poneki muzički
5. poneki dokumentarni

Prve tri kategorije se strimuju manje-više besplatno preko neta na njihovim stranicama i to još u HD-u često.
Evo vam spomenuti Westdeutschen Rundfunk, ide u HD-u preko neta.
Ovo ne znači da su ti kanali a priori loši – a ne, mnogi su odlični (kao npr. arte HD), ali jezik...

Uvek aktuelna lista UHD kanala:
http://en.kingofsat.net/ultrahd.php

To je tako jadno :zgran:, al‘ dobro, šta ja znam. Svako je slobodan da troši svoje novce na šta i kako hoće.

Poslednja izmena:
Fta osim švaba na 19.2 astri i egzotičnih satelita sa arapima i italijanskim kanalima za prodaju škarta u rezoluciji duga tv-a nema ničeg..... sve što je dobro je zaključano......

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno