Ovi novi kanali sto spominjete... U koji paket spadaju? Posto ja nemam, imam osnovni paket digitalnu, hbo, xxx. Ali ove nove nemam.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Osnovni paket. Ista je cena. Treba ponovo da skeniraš tv/stb
Zanima me da li je ovo ok? Modem je cisco epc3208 usao sam na Ip adresu http://192.168.100.1 i izbacilo mi je ovoPogledajte prilog 248088 Da li su signali i sve ok?
I sada sam na tp link wirles ruteru updatovao firmware jer je bio star... Pa me zanima za cisco modem da li je sve ok...
Inace internet kabal ide u modem pa ide u ruter pa iz rutera u komp...
Ima neko iz Kertvarosa da su ga priljucili na optiku u poslednjih par meseci?
Alkatan cevi stoje ukopane vec 3 meseca ali se nista ne desava koliko sam ja video u prolazu. Cak ni korisnike u zgradama nisam cuo da priljucuju...
E sad da li cekaju prolece ili je negde zapelo?
Ja sam bas pitao da li ce biti ubrzanja i ne veruju da ce biti uskoro... Inace imam tri max paket onaj najveci i jos ubrzam net za 20/1 znaci sada imam 5mbps UL brzinu i ja sav srecan reko mogu sad da strimujem na miru. Pokusao sam sva podesavanja u OBS ali dzabe kad upload nekad padne na 0.5mbps... I odradim ja pingplotter i posaljem tiket wargaming-u i oni meni posalju da je problem tj imam paket lost od modema do mog ISP. Ja kontaktiram sat trakt i pokazem im sve, ping ploter i jos par slika itd i oni kazu da garantuju brzinu u njihovoj mrezi, ali da se vidi neki problem. Ja im kazem nije brzina problem vec konstantnost jer jednostavno upload padne sa 5 na 0.5mbps... E sad rekli su da ce odraditi neke testove i pokusati naci neko resenje pacemo videti...
Zato kazem brzina nije toliko vazna ako ce stalno padati... i da stave 200/100 brzinu nista ne znaci ako ce da padne na 20/10 svakih 30sec. Zar je moguce da u 21 veku u SRB nema provajder sa dobrim uploadom?
Poručio sam antene i kablove sa Alija, po uputstvu Denimksa mogu lako da reše domet signala.
Ako dobro vidim ti nemaš epc3925 nego onaj stariji epc3208g sa jednim lan portom???? Neverovatno mi je da su ti za trio max paket dali taj 3208 model+tplink da se patiš sa njima. Verovatno tvoji problemi potiču od tplinka jer on je samo 100 mbit a ti koristiš 100 mbit (80+20 ubrzanje) i taj mali tplink je odlepio od tolikog opterećenja pa zato ping li variranje brzine luduju!!! Traži da ti daju epc3925 sa 4 gigabit lan porta i 300mbit wifi i moraćeš da nadogradiš dodatni ruter da bude gigabit!!! Sa njim neće biti muke oko strimovanja i pinga. Ja sam na trio premium paketu i sve radi savršeno dobro. Ja sam dokupio isti taj tp link za drugi deo kuće zbog wifi i dok je brzina interneta daleko ispod 100 mbit radiće relativno dobro..Posle ću morati menjati za neki gigabit ruter ili eventualno ripiter! Svakako bi bilo poželjno da bude gigabit da ne bi ometao stabilnost interneta..
Danas su mi stigle antene i kablovi, signal je pojačan :happy:, zadovoljan sam rezultatom.
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?304476-Cisco-EPC3925&p=5451735&viewfull=1#post5451735
SBB reklamira neka suluda ubrzanja, HBO 12 meseci itd.
Pitam se da li će i Sat Trakt nešto da odreaguje....
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari