Šta je novo?

Samsungov Galaxy Tab 10.1 i 8.9

U zatvorenom prostoru sve preko 20% svetline na standard podesavanju je previse. Na 100% oci bole i fleke stvetle :)

Pozdrav svima.

Planiram da uzmem 10.1 preko telenora za koji dan... samo da vidim kakvi ce biti utisci za ovaj novi touchwiz.

Caesar i annoyer, zanima me kako ste uzeli tab, jel preko e-shopa?
Da li neko zna kako dostavljaju preko e-shopa, da mi ga ne ostete prilikom transporta?
Citam da je u annoyer-ov usla prasina.
Jel sigurnije u poslovnici ili preko neta?
I koliko sam skontao telenor internet se koristi sa sim kartice koja se ubaci u tab?

Hvala na odgovorima. cheers

TouchWiz UX 5-og avgusta dostupan svima.

Link

@Laki
Uzeo sam ga u prodavnici. Prodavacica mi rekla "pa sa vama je lako, znate za hocete". Mislim se jok cekacu tebe da mi pojasnis sta je tab i android :)

Ne znam o kakvom je touchw rec, ali u Lelenoru dobijas poslednji fw sa twizom.

Ja pokusavam da pobegnem od njega. Pricam sa jednim devom sa XDA, pa ako uspemo, bice prvi pure Honeycomb rom za 3G verziju

Sent from Samsung Galaxy Tab 10.1

Novi TW
http://www.anandtech.com/Gallery/Album/1268

Last%20Import%20-%2009_575px.jpg

Last%20Import%20-%2010_575px.jpg

Last%20Import%20-%2021_575px.jpg

Svi oni koji su uzeli 10.1 u Telenoru od prvog u mesecu već imaju ovaj TW. Mi gledamo kako da ga sklonimo, dok mu se drugi raduju :)

slazem se...ovaj novi tw je za plakanje. dok twless verzija gotovo da leti, ova stuca gde stigne. posle svega par sati sam naleteo na par bugova, od kojih me je najvise iznerviralo nestajanje lockscreena i nemogucnost njegovog vracanja. reko kao ae da opalim factory reset pa sta bude, kad ono kanta je bukvalno obrisala sve sa sebe - slike, video, sve foldere koje sam ja naknadno ubacivao, tako da mi ovaj uredjaj dobro zateze zivce. na gs cak i posle flashovanja novog roma ti ostaje sve na fonu tako da me je ovo prilicno iznenadilo.

Pa danas je promocija novog TouchWiz-a UX u Njujorku... taj TW iz Telenora nije isti. Ovo danas je novija verzija.
Danas su u Njujorku licno ubacili novi TW onome ko dodje na promociju.
A 5-og avgusta ce biti dostupno svima da nadograde preko neta.

Kako misliš nije isti? Držim ispred sebe Galaxy Tab 10.1 iz Telenora i imam upravo ono što je tu na slikama... Sigurno nije izašlo ništa novije..

Da, samo na sekund, ali ne uvek. Nekad se normalno pojavi prvo lockreen, a nekad tako izbaci na trenutak homecreen pre njega. Kao da ne skapira da je zaključan, pa onda skapira :) . Bug, tako nešto nisam primećivao na pure hc.

Evo video novog TW...
Ajde vi sto vec imate tab recite kakve su promene na prvi pogled.

apsolutno ne vidim nikakvu razliku sa ovime sto imam u ruci, a kakav je ranije bio nemam pojma :)

Igleda da Ameri nisu imali uopste TW. :trust:

Ljudi dajte nemoj da zbunjujete druge ljude. Tanki 10.1 tab je prvobitno imao pure HC tj, verziju 3.0. Najnovija verzija je ova iz Lelenora i to je taj TW koji je dosao sa 3.1 HC updejtom. Ameri su do sada imali 3.0.

Bilo kako bilo ovaj TW je tesko ******. Nadam se da ce ovaj dev sa kojim se dopisujem uspeti da napravi pure HC 3.1 za 3G verziju.

Caesar... kako funkcionise telenor internet.... dobijes karticu i stavis u tablet???
Malo mi pojasni to? I kakva je brzina?

Ja cu da ga testiram sledece nedelje po Vojvodini na najbrzem Telenor internetu :), za sada koristim WiFi. Inace, ipad mi je i dalje bolji user osecaj, aplikacije koje koristim su bolje odradjene za IOS (face, engadget, imdb, skype, igrice :) ), Youtube aplikacija je fino doradjena ali nista sto vec nije vidjeno, ekran ima probijanje pozadinskog osvetljenja...

probijanje svetla je najprimetnije u gornjem delu blizu kamere. pokusah video chat, ono je pixelizovano do-zla-boga, camera sex prosto neizvodljiv :)

Ako vec trazis wallpaper, gledaj da bude velicina 1920x1408 da bi se videlo kako treba jer sece krajeve.

A nikako da lupim delete na privatne poruke heh, nagomilalo se, saću da obrišem. Oćeš da ti okačim 50 FullHD wallpapera? Ja sam tražio za netbook pre nekog vremena, a stvarno su fenomenalne slike.

Nazad
Vrh Dno