Šta je novo?

Samsung Z Fold 3 i Flip 3

Ja moj jednom punim i svaki dan između 4 i 5č sot. Doduše SD verzija. Vi baš visite na telefonima kada morate i da dopunjavate da bi izašli negde pa čak i tad koristite telefon toliko. Ne kapiram.

Nema exy? Nisam ni znao🤣🤣

Što samo znači da i kod nas može sve, ali ima cenu naravno ;).

Samo da UZJAVIM da je baterija došla k sebi 🤣🤣 Ne znam šta je bilo sa telefonom ovih 5 dana, ali sada je sve ok, kapiram da je zbog novog apdejta bio izgubljen kao magarac u magli, do duše i dalje se greje npr. dok visim na YT ili instagramu...

Isto se ponašao i Note 10 od slabije polovine kada je dobio nadogradnju na 4.1 a ko za baksuz ja dobila Flip sa zmajem pa je bilo vidi ja sam jadan... 🤣 Nešto se uzmuvalo sada je sve okej i na Flip i na N10, Google je kriv.

Koliko je pametno uzeti demo verziju izloženih automobila koju je svako akao? 🤣

Koliko je manja cijena tog demo uredjaja od novog istog? Samo me onako zanima.
Mozda se isplati za 100e da prodaju. 😅

Ekipa uzeti sada z flip 3 ili cekati 4 ?
Jeste li zadovoljni s flipom?

Čekati možeš ceo život, ako ti se sviđa 3 uzimaj.

Ja zadovoljan, form factor mi je bio presudan, zato ga uzeo, ne slikam puno, al ga arcim muski, mejlovi, razgovori dosta itd, , stucnuo nijednom nije, jedina zamerka naravno na bateriju, skinuo ga u 06h jutros evo ga na 20%, al dobro navikoh se vec

Svaki dan sa Flipom je i dalje novi wow. 🥰
Baterija bolja nego na mom prethodnom Note 10, valjda zbog SD šta li... prijem bolji, tu verovatno manje srče baterije, do sada još nikada nisam dobila poruku da nisam bila dostupna. Dnevne fotografije potpuno okej, ljudi i dalje ne znaju da ovo postoji i svaki put kada ga otvorim bude "ma daaaaaj!" 😄 Sjajna sprava stvarno, smešno košta sada za svoj i dalje wow efekat i efekat stajanja u svaki džep!

Изгледа да се дизајн неће мењати на четворци. Дневне фотке су више него ок и реално може да извуче доста детаља. Батерија коректна 3-5ч. Лето иде и џепић не три циглу. Углавном нуди флип 3 више позитивних ствари него што се то на први поглед чини.

Ja sam Flip 3 prodao posle deset dana.. Jednostavno nisam mogao da se priviknem na uzak ekran, pogotovo posle Note 20 Ultra. Ali zato sad sa Fold 3 baš uživam, nije za poređenje sa S21 Ultra(to mi ne bio prethodni model), već je neko novo iskustvo.. Da nema neko spigen ili neku drugu maskicu za F3 da proda?

Meni beba gurnula P30 PRO sa stola i otišao ekran, pa sad opet razgledam fold 3.
Ta enigma oko folije me malo odvraca, jer ce se zasigurno odlepiti kad tad, a najviše ono pucanje ekrana. Da li ima neki novi info da li prihvataju ako pukne ekran po sredini normalnim korišćenjem? Flip3 ne razmatram ni u ludilu opet, mlzda za 250e kao nov pa da koristim par dana.

Znam za slučaj na prvom flipu da su pukla oba ekrana bračnom paru posle par nedelja, dal je batch bio loš ili šta, noau hteli da prihvate zamenu. Advokat je sastavio mail, pa su zamenili posle. Ne znam kakva je situacija sada?

Fold mi se baš mnogo sviđa

Moguće da će pući i na mom, ali ne vidim to posle 6 meseci. Takođe, moguće je da je su naleteli na lošu seriju.

Najviše me zanima dal prihvate u garanciji ako se desi da ekran pukne na spoju a da nema fizičkih oštećenja. Jedino me to koči da dam tolike pare

Ko to ne prihvata garanciju kada pukne ekran? Naravno da će prihvatiti. Flip3 3 i po meseca kod mene, ni traga od lošeg ekrana za sada.

Ko to ne prihvata garanciju kada pukne ekran? Naravno da će prihvatiti. Flip3 3 i po meseca kod mene, ni traga od lošeg ekrana za sada.
Kako ko ne prihvata? Pa bilo je price ovde da se garancija ne prihvata i vodi se kao fizicko ostecenje. Cak sam i u pretproslom komentaru napisao da je za prvi flip bio dupli slucaj pucanja ekrana i da je odbijeno, pa kad advokat sastavio mail, onda su prihvatili. Ukucaj po netu fold 3 i pogledaj po inostranstvu kako nisu prihvatali, nego su placali ljudi 150e ako imaju srece da su uzeli premium care garanciju. Ko nije imao, dal bese oko 500 bila zamena.
NIko nije rekao da ce da pukne tebi ekran i da ce da pukne svima, samo je bitno ako se desi, da se uvazi u garanciji. Nesto sumnjam da ne izdrzati 2 godine, ako nista, bar ce folija poceti da se odlepljuje, a ne smes sam da menjas. To se tek ceka da se vidi koja je procedura.

Ja znam osobu kojoj je pukao ekran na Flip3 i zamenjen je ekran. Tako se ovde pričalo i da neće da uvaže reklamaciju za burn in za S9, a meni dali novi telefon. Galaxy buds crkle, dobio nove. Crknuo ekran na Xs max, zamenjen u promobiju jer je istekla jednogodišnja apple garancija pa nisam nosio kod njih(imao sam opciju da dobijem nov tel ali nisam bio vlasnik ugovora).
Ne sporim da ne postoje slučajevi sa lošim iskustvom, ali nije sve tako crno. Ko želi da kupi preklopni uređaj, nek nazove call centar i pita.

Meni je folija na Flip3 počela da se odlepljuje posle 5 meseci (identično kao jednom članu ovde nekoliko stranica ranije). Posle chata sa online podrškom i razgovora sa servisom došao sam do zaključka da svako ima svoju priču što se ispostavilo kao tačno kada sam došao da predam telefon na servis u Samsung predstavništvo u okviru poznatog TC (onda je došla treća priča). Sve u svemu, folija može da se skine ali gubiš garanciju, ako nakndano sam montiraš OEM foliju cena je oko 4.8k (info sam dobio preko telefona). Naravno da sam se pozvao na garanciju pa sam morao da ostavim flip u servisu da provere da li garanciji podleže odlepljivanje folije!?.
Onda sam zvao servis pre neki dan da proverim (jer online provera po imei i br. naloga naravno ne radi ) i dobio odgovor da je reklamacija u obradi da bih danas dobio novu informaciju da je nalog u radu i da se čekao "deo". Da napomenem da mi je čovek u predstavništu rekao da je "deo" zapravo ceo display sa obe baterije...

Meni je folija na Flip3 počela da se odlepljuje posle 5 meseci (identično kao jednom članu ovde nekoliko stranica ranije). Posle chata sa online podrškom i razgovora sa servisom došao sam do zaključka da svako ima svoju priču što se ispostavilo kao tačno kada sam došao da predam telefon na servis u Samsung predstavništvo u okviru poznatog TC (onda je došla treća priča). Sve u svemu, folija može da se skine ali gubiš garanciju, ako nakndano sam montiraš OEM foliju cena je oko 4.8k (info sam dobio preko telefona). Naravno da sam se pozvao na garanciju pa sam morao da ostavim flip u servisu da provere da li garanciji podleže odlepljivanje folije!?.
Onda sam zvao servis pre neki dan da proverim (jer online provera po imei i br. naloga naravno ne radi ) i dobio odgovor da je reklamacija u obradi da bih danas dobio novu informaciju da je nalog u radu i da se čekao "deo". Da napomenem da mi je čovek u predstavništu rekao da je "deo" zapravo ceo display sa obe baterije...
Konačno prava informacija. Ja sam zvao za fold3 da pitam i napisao sam ovde pre X meseci upravo to što si potvrdio: da ako se odlepi folija, menja se ekran. A samo je pitanje vremena kad ce da se odlepi, sigurno neće 2god da izdrži, pa treba čovek da razmišlja dal da nosi da mu menjaju ceo ekran da bi zadržao garanciju, ili sam da menja za 40e a da izgubi garanciju.

@Maristotel95

Malo mešaš babe i žabe. Ne pričamo o regularnim stvarima i uređajima, nego isključivo o foldu i flipu, koga briga za slušalice ili iPhone. Burn in su meni uvek na keca prihvatili i zamenili, evo na huawei p30 pro pre 6 meseci i to bez računa.

Ja samo znam za prvi flip da su ljudi bili odbijeni, a za fold3 se samo priča da je bilo odbijanja, za sad nemamo iz srbije info sta bi se desilo. Super za tog za flip3 da su prihvatili. Svakako potvrđeno da pucaju elrani kao grisine, pa kako se kome zalomi. Očekivano jer nema kao fold drugi ekran nego za sve mora da se otvori.

Ne znam posle koliko puta ponovljenog istog kvara možeš da se pozoveš na saobraznost i tražiš povrat ili zamenu uređaja tj. modela. Jer ako će da mi menjaju displey i baterije svakih 6 meseci super, samo ne verujem da im se to isplati...

Nazad
Vrh Dno