upozorenja za malu količinu slobodnog rama mi nije izbacivao ali ako neka aplikacija zna da povuče veću količinu neće uopšte da je pokrene, kao b92 pretpostavljam. bench app mi je force close-ovao a i prilično loše je radila tih par trenutaka, pulse mi se malo zabagovao kad sam snimao fon u radu ali najviše zbog toga što sam skakao sa jedne aplikacije na drugu bez gašenja istih. inače kad očistim ram sa advance task killerom pulse radi kao podmazan. skype nije hteo da mi se uloguje, ali pošto nisam korisnik možda sam i pogrešnu šifru upisao, ni ne sećam se više koja je tačno. čak i da je proradio mikrofon ne radi pa ništa od toga (source xda)
p.s.
Pixlr-o-matic sam sad isprobao, definitvno najresponsivnija aplikacija na wave ics-u. radi kao podmazana
i da, nijednom tasteru nije dodeljen home button status pa nisam u task manager nikako mogao da uđem, tj. bar u onaj fensi što se aplikacije gase swipe-ovanjem. kamera dugme otvara muzički plejer
moraću pazariti galaxy nexus , sviđa mi se kako izgleda ova stock varijanta ICS-a, mada on je sad već na JB-u pretpostavljam