Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

ja sam ocigledno glup za telefon skuplji od 20e. imam wave keca i pade mi na pamet da instaliram neku aplikaciju, stagod...instalio sam kies, registrovao sam se na sajtu, ulogovao se, povezao telefon i hocu da skinem aplikaciju sa samsung apps preko kies programa ali jednostavno u meniju kiesa nema samsung apps stavke. sta radim pogresno?

ja sam ocigledno glup za telefon skuplji od 20e. imam wave keca i pade mi na pamet da instaliram neku aplikaciju, stagod...instalio sam kies, registrovao sam se na sajtu, ulogovao se, povezao telefon i hocu da skinem aplikaciju sa samsung apps preko kies programa ali jednostavno u meniju kiesa nema samsung apps stavke. sta radim pogresno?
pa izbrisi kies,a i opet ga skini sa samsunga.

to sam i uradio i nista. kako mislis da je pravilan redosled?

Moras u registriju da promeris region vezan za KIES. Ugasi KIES, pa u registriju: HKEY_CURRENT_USER -> software -> samsung -> Kies2.0 -> Region= (promeni u UK). I upali KIES i trebalo bi da imas Apps sada.

Moras u registriju da promeris region vezan za KIES. Ugasi KIES, pa u registriju: HKEY_CURRENT_USER -> software -> samsung -> Kies2.0 -> Region= (promeni u UK). I upali KIES i trebalo bi da imas Apps sada.
to ti je jedan od odgovora. promeni u bilo koj region. meni je to jednom upalilo. sledeci put nije pomoglo.
cackaj, ko cacka, iscackace. (al sam mudar)

to ti je jedan od odgovora. promeni u bilo koj region. meni je to jednom upalilo. sledeci put nije pomoglo.
cackaj, ko cacka, iscackace. (al sam mudar)

Cudno, kod mene je upalilo svaki put. Dva desktopa, jedan laptop: Win XP SP3, Win 7 Pro i Win 8 RP/Win 7 Ultimate...

Ne znam da li je neko do sada izložio ovaj problem, ali bilo bi od velike pomoći da se javi neko ako je imao sličan problem. Naime, ja imam wave 1 , 1.2bada sa telenorovim firmverom. Iz meni nepoznatog razloga kada sam bio u Grčkoj nije mi radio wifi na telefonu, ali tada sam mislio da je samo nešto do mog telefona. Ali evo sada i drug koji ima wave 2 i badu 2.0 telenorov firmver, nije mogao da koristi wifi u Grčkoj. Takođe još jedan drug je imao ovaj problem , a mislim da ima badu 1.2. Zna li neko o čemu se radi i kako da rešimo problem?

ja i zaboravio da sam pitao. anyway, promenio sam region sa US na UK i pojavilo se. hvala ti.
sada cu da vidim ima li neka zanimljiva aplikacija za badu...

Joj, ima ih milion :D

Jos danas BadaBoard Pro je free, i izasla je nova OperaMini.

Gde je to BadaBoard free? Meni pise cena.

U guzvi sam velikoj i nemam vremena da pretrazujem pa se unapred izvinjavam ako je neko vec pitao.
Vredi li sad uzeti Wave za 75E?

Zavisi za sta planiras da ga koristis. Ja mislim da vredi.

Hvala na odgovoru.
Za sve po malo, s' tim sto bih ga najvise koristio za net (znaci dobar ekran je prioritet) a najmanje za fotkanje.

Vredi li sad uzeti Wave za 75E?

Ako je lepo ocuvan svakako vredi.
Ja sam mojim prezadovoljan vec 17 meseci. WiFi dobro radi, music player sasvim korektan, na samsungappsu ima jako finih tema, igara i na kraju apps'a :D

Instalirao sam novi Operu, verzija od pre 2 dana, odlicna je, browser bukvalno leti na wifi'ju...
Animacije su sad identicne browseru iPhona4 :)

Potrebna mi je pomoc.Da li moze neko da zakaci link gde ima da se skine softver za wawe ali 1.0.Bio sam na sammobile ali tamo nema pa ako ima neko neki link bilo bi dobro.Do sada je sestra koristila badu 2.0 ali posto povremeno zna da zabaguje htela bi da vrati softver na 1.0.

Da, da, 1.2 Bada je najbolje resenje.

1.2 je izbacivala gresku sa memorijom, zezao net, na 1.0 sve je bilo ok...

Pa sta onda da skinem?I ako moze neko da zakaci neki link bilo bi dobro.

Evo imam problem da na fonu instaliram verziju 1.2 stalno izbacuje serial port eror i nece da instalira.Sta moze biti problem?Da napomenem da verziju 2.0 instalira bez problema.

Poslednja izmena:
Uspeo sam da instaliram badu 1.2 europe.Problem su bili usb portovi na sestrinom kompu i stalno su prijavljivali serial port eror ali samo kad pokusam da instaliram verziju 1.2.Kad probam da instaliram verziju 2.0 kod nje na kompu sve prodje kako treba.
Kod mene na mom kompu i masini iz potpisa sve radi kako treba i iz prvog puta je instalirao badu 1.2.

Nazad
Vrh Dno