Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Imam XXKF1 firmware na tel. trenutno i MSR podesen CSC ali mi Kies ne izbacuje da ima novi firmware. Kako je vama podesen tel?

sasa84@ fala za info..u najvece skidam ovaj fw za srbiju (wave2) pa da vidimo kako ce to da sljaka,predpostavljam isto al ajd da mu dam sansu jos 1x..

Odradio sam update...primetio sam da mi bateriju prikazuje recimo 67% a na ikonici prikazuje da je skoro puna...ovo mi se inace nije desavalo na XXLA1 firmware-ima Madjarske...Poljske ili Italije...

Rekoh ja da ti procenti nemaju neku svrhu osim skrivanja gps ikonice.

Odradio i ja update..kamkoder secka nedaj boze,fotografije dosta losije..ovo pricam za wave2..bas bas dosta losije..strasno vise sa ovom (je)badom

sasa84@ fala za info..u najvece skidam ovaj fw za srbiju (wave2) pa da vidimo kako ce to da sljaka,predpostavljam isto al ajd da mu dam sansu jos 1x..

Gde si nasao taj FW za Srbiju,koja mu je oznaka?Ja video samo Poljski.

Skino sam Vista digital tema jako lepo izgleda i Taxi Serbia, vrlo korisna i jednostavna aplikacija, odabereš grad i odma dobiješ listu taksi udruženja sa telefonina, čak su gradovi poređani po veličini, a ne po azbučno-abecednom redu, tako da odma imate BGD, NS, NIŠ..

Ko ima problema da vidi folder NDrive-a pri instalaciji mapa neka koristi TCommander,provereno radi.
Instalirao NDrive 11 odradio c...k,ubacio nasu mapu iiiiiiiiiiiiiiiiiiii mapa zakljucana,ponovio postupak instalacije nekoliko puta i ne mogah mapu otkljucati,kako ste vi otkljucali mapu za NDrive 11(ocigledno neki korak preskacem) :(

Ni ja nisam uspeo da otkljucam mape na 1.2 badi.. sve sam radio prema uputstvu, ocigledno je da vise ne moze. Ali hebe mi se, ionako mi ndrive treba samo ako odem u Bg, sta smo radili do sada, ostajem pri stavu da navigacija treba poslovnim/ljudima koji dosta putuju, sve ostalo je samo za qrcenje ;) pogledajte komentare na mob svetu, 99% ljudi kuka ili pita nesto u vezi navigacije, od prastarih symbiana do androida i ios-a a garantujem da bar 80% nema realnu potrebu za navigacijom, mnogi nemaju ni vozacku :d
+ kome stvarno treba nece se patiti sa navigaciom na ekranu telefona, pa makar to bio i GS Note, zasto i crpeti ionako slabasne baterije, nego se lepo kupi krstena navigacija za 150e i kraj price ;)

Poslednja izmena:
Kako da podesim prikaz titlova u fabričkom video plejeru tako da prikazuje kako treba srpska latinična slova? Imam utisak da je podešen za ćirilicu pa prikazuje različite karaktere umesto latiničnih slova š,đ,č,ć,ž. Napi player prikazuje titlove kako treba ali nema mogućnost njihove sinhronizacije sa slikom.

Probaj withsubsplayer, mislim da je jos uvek dz.

Vista digital tema
20120208162503.jpg 20120208162427.jpg 20120208162449.jpg 20120208162453.jpg

Halo taxi Srbija
20120210124218.jpg 20120210124141.jpg 20120210124151.jpg 20120210124202.jpg
Vrlo korisna aplikacija.
Izvinjavam se ali evo tek sam sad stigao da postujem kako treba.

Moze preporuka koji firmware da instaliram. Trenutno je na telefomu orang-ov bada 1.0. Da li da odem odmah na 2.0

1.2

Prvo sam instalirao S8500XXJL2 posle mi je kies automatski ponudio update na 2.01 sw(s8500xxla1) csc(s8500xfla2) i mogu vam reci da mi se svidja verzija 1.0 nekako mi je bila nedovrsena. Ova 2.01 je sasvim ok sada jos samo da vidim kako ce se pokazati sto se tice stabilnosti

imao sam nasu aplikaciju program tv. nemogu da je nadjem. zna li ko gde je u aps,u

Jel' isprobavao neko ono upozorenje za kamere u NDrive 11? ***,ne mogu da skinem sa store-a,pa ako ima neko vec ubaceno bilo bi lepo da mi pozajmi taj fajl da ubacim... :d

Ima li neko ideju zasto telefon na ovoj novoj badi 2.0 gasi net, apps, igre sam od sebe? Bug? Da probam reset fona ili da flesnem novi firmware?

Da li se neko mozda seca posta od pre 2-3 nedelje...link ka nekoj .fr strani islim ali sa translate-om gde je opisana procedura za produzenje licence za default navigaciju na 2.0

Ja se ubi trazeci ali nema sanse.

Ima li neko ideju zasto telefon na ovoj novoj badi 2.0 gasi net, apps, igre sam od sebe? Bug? Da probam reset fona ili da flesnem novi firmware?

Nece ti pomoci ni reset, ni novi firmware. Jednostavno nije dobro ispeglana verzija. Cekaj sledeci update, valjda ce popraviti stvari.

Gledam kod ortaka na wave kecu bada 2 radi mnogo bolje..wave2 ima mnogo vise problema sa ovom novom badom,ultra mega giga ocajno su to odradili,ja ne znam zasto..nek se jave jos neki korisnici sa wave2 sa svojim utiscima

WaveII - bada2.0 mnogo lose, jednostavno laguje kod kucanja poruka i otkljucavanja ekrana - nedopustivo... Svidja mi se sto je ispravljen onaj problem sa memorijom, ali jos uvek mora dosta da se radi ovde

Hm kod tebe onda i dobro radi,kod mene i to sa memorijom bude problem a i izbacuje iz svih aplikacija pa i iz galerije i poruka iz svega..toliko baguje..a da napomenem da sam menjao sve verzije softwera i da jednostavno nije do toga,na kraju sam se zadrzao na najnovijoj verziji za srbiju i jednostavno nisam izdrzao ni 1 dan..morao sam da vratim 1.2...uzasss

Iskreno zadrzao sam se 4 dana na njoj i odmah vratio na 1.2 Mozda nisam ni primetio vecinu bug-ova jer Wave mi nije primarni tel

1.2 majka :D

Ja sam se navikao na 2.0 i pored bagova, nema sanse da se vratim na 1.2. Nadam se da ce uskoro izbaciti neku sipeglaniju verziju.
Na nedostatke nekih opcija sam se navikao vec, prijem signala je bolji, zvuk u slusalici dosta jazniji i glasniji a tu su i android wannabe fukncije i sve ono sto je bilo ogranicenje na 1.2, znate vec.

Nazad
Vrh Dno