Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Kako sam ja cuo Wave3 radi kao tesko njesra..a i svakako dati toliki novac za skoro isti hardwer telefon kao sto su 1 i 2 a pri tom znamo svi dobro koliko se brzo i kako razvija bada..

@sasa84
Ja evo vec drugi dan koristim taj rom na wave2 i mogu reci da je malo bolji od ostalih koje sam koristim naravno sto se stabilnosti tice,mada i dalje izbacuje iz aplikacija i igrica,tu izgleda leka nema dok se ovi konji ne pozabave sa oficielnom verzijom kako valja..i dalje je tu prisutan lag itd..mada probao sam jos jednu dosta stariju vrziju 2.0 fosamobi koja je osetno manje lagovala ali je bila prepuna bagova i restartovanja telefona,tako da nikako covek ne moze da nadje ono sto mu odgovara i da bude zadovoljan..

Jel' ti restartuje tel kad ides na Social Hub?

Meni fon radi ok, od widget-a sam se oprostio jer se gase i od tada nemam neke probleme...sreca u nesreci je da sad postoje shortcut-ovi pa konacno koristim notes u potpunosti!
A sto se neta tice, mislim da je za sporije ucitavanje stranica zasluzan flash...inace net radi ok, desi se da izmaci mem-problem ali nakon potvrde na ok nastavlja sa radom bez problematike...sto je napredak naspram 1.2.

A ovih ledenih dana sam se nasnimao i naslikao snega i nisam imao ni jedan jedini problem seckanje i sl. Imam snimke od preko 1GB po fajlu i nemaju ni jedan problem...rade ki podmazani! :)

,):-devil-:

http://badadownload.com/2012/02/voip-apps-viber-and-google-coming-soon.html

Download.jpg

googleplus-icon.png

^Prva dobra vest za Badu u poslednjih 6 meseci. To je nesto sto je zaista potrebno

Jel ti detektuje kao Wave II ili Wave III?

Koristio sam hackedapps ali mi i dalje pise Wave II.

Pa pise ovako Name Wave II a za model pise GT-S8600 sto je ustvari Wave III

Firmware: S8500BULA3_S8500ATLLA3_ATL

Саммобиле на твитеру, колико сам разумео ово је водафон верзија за Шпанију.

Ово значи да полако тестирају нову верзију, надам се да ће се ускоро појавити и званично.

Viber i G+ na Badi uskoro...google krajem februara ili pocetkom marta...

Pa ako si na fb onda ti i ne treba sto ne znaci da meni npr ne treba, g+ je jedina drustvena mreza koju koristim, od skoro. Ok imam i msn i skype ali oni su odavno prezaljeni, niko ih ne koristi. G+ je za mene jedan poprilicno kvalitetan projekat i drustvena mreza koja je entuzijazisticka i ne vredja inteligenciju kao fb. Posle 2 min koriscenja sam to ukapirao, 10-ak prijatelja i dosta following stranica.. sve sto me zanima pratim tu.

Poslednja izmena:
Nesto ne bih rekao da je skype zaboravljen. Ja bih pola funkcija sa mog wave-a menjao za Skype koji imaju korisnici na android-u.

Skype je zaboravljen na kompu, mislim na chat program. Ali ako mi verujes, osim za dz razgovore sa devojkom, meni skype na telefonu ne treba, od 10 najboljih ortaka niko nema smartfon.

VoIP je "must have" za bilo koji smartphone.

Nisam rekao da nije must have nego da meni i ne treba bas. Ali eto, ni Viber nije losa opcija..

Znam znam :) Viber je odlicna opcija, samo sto ne verujem da ce se skoro pojaviti.

Ovo im je standardni update:

"The project is actually continually going forward - we have devs working on it and evaluating on the go.
Don't get me wrong - it's not like we're just putting it aside ignoring our Bada version, *HOWEVER* we just don't want to guarantee anything (not even a potential release) until we are 100% certain that Viber is "developable" and functionable on Bada devices.

Surprises may come, but we kindly ask you not to build up expectations at this stage"

Skype je zaboravljen na kompu, mislim na chat program. Ali ako mi verujes, osim za dz razgovore sa devojkom, meni skype na telefonu ne treba, od 10 najboljih ortaka niko nema smartfon.

Pa svih 10 ortaka su ti iz Srbije, right ? :)

Brate ne treba nam sve to ni za k :) Ja fiksni ne koristim ni 2x mesecno, hud je to, malo msn, skajp chat, sada g+ i imam solidan postpejd paket.. ako mi verujes bas mi se hebe za skajp free pozive.

Meni mnogo znaci. Prosle godine sam sprzio 250 e kredita na roaming u Evropi, a sve zato jer nisam imao voip. *** :) A bilo je i malo laznog stanja od strane Telenora, ali sta da se radi. To mi bilo za nauk.

izasao novi KIES 2.2.0.12014_18 i to bas danas 16/02.

meni je FW FLA2(MSR), da li je to najnoviji?

Everybody chill da fuck out :D

izasao novi KIES 2.2.0.12014_18 i to bas danas 16/02.

meni je FW FLA2(MSR), da li je to najnoviji?

Ovaj update je izasao pre neki dan. Nego da li si bio na MSR i sa Badom 1.2 pa ti je ponudio update na 2.0 preko Kies-a?
Pitam zato sto koliko ja znam zvanicni update preko Kies-a je izasao samo za TOP.

Ovaj update je izasao pre neki dan. Nego da li si bio na MSR i sa Badom 1.2 pa ti je ponudio update na 2.0 preko Kies-a?
Pitam zato sto koliko ja znam zvanicni update preko Kies-a je izasao samo za TOP.

Izasao je i za MSR ja ga preko KIES-a nabacio!

Kad je ovde krenula prica o badi 2.0 krajem januara, ja ga prikopcao na laptop i pustio UPDATE. Nisam obratio paznju koja je 1.2 verzija bila, a ovu mi je KIES sam instalirao i upgradeovao. S tim sto se ja ne zezam sa gps-om jer mi ni na 1.2 nije radio, pa me ne pogadjaju ti problemi. Radi mi dobro za sada, baterija je dobra kad sam prebacio na onaj drugi mod (zaboravih ime, onaj sto manje trosi svakako), slike su mozda malo mutnije, ali to je mozda i do mog slikanja, a kamkoder nisam proveravao jos uvek.

So far, so good.

Vrh Dno