@sasa84
Ja evo vec drugi dan koristim taj rom na wave2 i mogu reci da je malo bolji od ostalih koje sam koristim naravno sto se stabilnosti tice,mada i dalje izbacuje iz aplikacija i igrica,tu izgleda leka nema dok se ovi konji ne pozabave sa oficielnom verzijom kako valja..i dalje je tu prisutan lag itd..mada probao sam jos jednu dosta stariju vrziju 2.0 fosamobi koja je osetno manje lagovala ali je bila prepuna bagova i restartovanja telefona,tako da nikako covek ne moze da nadje ono sto mu odgovara i da bude zadovoljan..
Jel' ti restartuje tel kad ides na Social Hub?
Bas tako! Ali ima resenje barem za to,ubacis novi acc preko setingsa pa u aplikacijama..
Pise da je samo za Wave 2. Ima li neki custom rom sa sve gomilom aplikacija i tema, navigacijom, da je kvalitetan?
Mislis da prvo napravim account-e pa onda da probam da otvorim SocialHub?
Probacu.
Skype je zaboravljen na kompu, mislim na chat program. Ali ako mi verujes, osim za dz razgovore sa devojkom, meni skype na telefonu ne treba, od 10 najboljih ortaka niko nema smartfon.
izasao novi KIES 2.2.0.12014_18 i to bas danas 16/02.
meni je FW FLA2(MSR), da li je to najnoviji?
Ovaj update je izasao pre neki dan. Nego da li si bio na MSR i sa Badom 1.2 pa ti je ponudio update na 2.0 preko Kies-a?
Pitam zato sto koliko ja znam zvanicni update preko Kies-a je izasao samo za TOP.
Ovaj update je izasao pre neki dan. Nego da li si bio na MSR i sa Badom 1.2 pa ti je ponudio update na 2.0 preko Kies-a?
Pitam zato sto koliko ja znam zvanicni update preko Kies-a je izasao samo za TOP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari