Ovi stvarno nisu normalni, upravo je izasao novi apdejt za kies ali i dalje je nemoguce instalirati bilo sta, samo errori izlecu.
Predji na Android![]()
Ljudi, meni Kies ne nudi nikakvu Badu v2, kako vi to?
Mi to ovako...
Udjes u Kies i konektujes tel...ako si na XXKF1-XFJK3 to ti je bada 1.2
E sad iskljuci tel...izbaci sim i mem karticu...pokreni tel...kucaj *#5239870*# pa *#27236*# i promeni na TOP ili MSR...mozes i SMO ali ne znam da li je izasao zvanican update preko kies-a ...za prva dva sigurno jeste...telefon ce ti se restartovati i kad udjes u kies ponudice ti update...samo da napomenem da ces izgubiti sve podatke sa tel...pa pre toga bekapuj...posle svega vrati obe kartice i to je to...
Jel imas wave I ili II?
je li ovako ide i u BIH za tel.kupljen u BH Telecomu?
Samo kucaj *#5239870*# pa *#27236*# i promeni na BHT posto si iz Bosne...
Znas kako....mnogo ljudi fleshuju itd. e sad ako si ga kupio u BH Telekomu CSC bi ti trebao biti postavljen na BHT, ali *** mozda i nije pa zato proveri. Vidis ovde kod nas imali smo TOP (Vip korisnici), MSR (Telenor korisnici, ja) i SMO (Telekom korisnici) i sad nije za sve izasao update u isto vreme. Prvo za TOP ba MSR i za SMO nisam siguran...uglavnom uradi ovako i ponudice ti update...
wave 1
nego ljudi videste li kad skinete neku aplikaciju, sta nam rade. skinuo temu i kad sam je instalirao, kaze da li se slazete da vam prckamo po mobiju kako hocemo. na jednoj igrici neki sektasi mi nude citate itd. sta je ovo sa 2.
hsv; jel ovo satanisti krecu u akciju ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari