Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

I sta bi na kraju? Da li su prisutni svi problemi kao i na ostalim XXLA1 firmware-ima?

Opustite se malo ljudi...

Zamolio bih vas da pišete o temi, ne dozvoljavate sebi da ocenjujete tuđe persone pogotovo ne negativno.

Hvala na razumevanju.

Danima trazim jednu torch aplikaciju, najbolju za bada os, ikonica je crno bela kao i interfejs, a power led se kontrolise pomoci hw tastera [volume npr]. Nema sanse da se setim kako se zove, pored tih hw kontrola to je najbrza torch aplikacija.. Da li se seca neko? Trazim vec 20 dana bezuspesno.

Nisi zasluzio : D , ali evo, zove se LedOn, a mozda i nije , posto se ovde power led kontrolise softverski

Poslednja izmena:
Jel moguce da i ti kreces?

LedOn imam, steta, izgleda su povukli onu genijalnu aplikaciju.

Ovi stvarno nisu normalni, upravo je izasao novi apdejt za kies ali i dalje je nemoguce instalirati bilo sta, samo errori izlecu.

Pojavila se free aplikacija, download file se zove pa kome treba.. [i ako uspe da instalira :d]

Poslednja izmena:
Zezao sam se na to shvati salu.

Da li se neko seca kako se pojacava zvuk. Kako sam ubacio novu badu jako mi je slab zvuk muzike kad pustim nesto preko plejera.

Ljudi, meni Kies ne nudi nikakvu Badu v2, kako vi to?

Jel ima neko ideju kako da dobijem one free app kad downloadujem sve one sa featured liste.. Kao val. day offer. Nadam se da neko razume pitanje.

Ljudi, meni Kies ne nudi nikakvu Badu v2, kako vi to?

Mi to ovako...:)

Udjes u Kies i konektujes tel...ako si na XXKF1-XFJK3 to ti je bada 1.2
E sad iskljuci tel...izbaci sim i mem karticu...pokreni tel...kucaj *#5239870*# pa *#27236*# i promeni na TOP ili MSR...mozes i SMO ali ne znam da li je izasao zvanican update preko kies-a ...za prva dva sigurno jeste...telefon ce ti se restartovati i kad udjes u kies ponudice ti update...samo da napomenem da ces izgubiti sve podatke sa tel...pa pre toga bekapuj...posle svega vrati obe kartice i to je to...

Pozdrav ljudi.
Od skoro imam polovan telefon i izgleda da ga je prethodni vlasnik skashio... Ne mogu uopste da povezem tel preko usb-a, stalno mi javlja usb malfunction. Ne moze ni kao mass storage da se poveze.
Probao sa 2 racunara sa w7 i sa 2 kabela.

Uradi hard reset telefona i radice... ;)

Nece...resetovo ga 2 puta i dzaba. "USB device not recognised". Na telefonu piše sa se povezao ali win ga ne šljivi. Punjač radi normalno...
Stvarno šteta jer mi se telefon jako sviđa. Kanda će morati u servis pa na doboš.

Mi to ovako...:)

Udjes u Kies i konektujes tel...ako si na XXKF1-XFJK3 to ti je bada 1.2
E sad iskljuci tel...izbaci sim i mem karticu...pokreni tel...kucaj *#5239870*# pa *#27236*# i promeni na TOP ili MSR...mozes i SMO ali ne znam da li je izasao zvanican update preko kies-a ...za prva dva sigurno jeste...telefon ce ti se restartovati i kad udjes u kies ponudice ti update...samo da napomenem da ces izgubiti sve podatke sa tel...pa pre toga bekapuj...posle svega vrati obe kartice i to je to...

je li ovako ide i u BIH za tel.kupljen u BH Telecomu?

Eventualno mozes probati da produvas usb na tel ili da instaliras firmware ispocetka....

Znas kako....mnogo ljudi fleshuju itd. e sad ako si ga kupio u BH Telekomu CSC bi ti trebao biti postavljen na BHT, ali *** mozda i nije pa zato proveri. Vidis ovde kod nas imali smo TOP (Vip korisnici), MSR (Telenor korisnici, ja) i SMO (Telekom korisnici) i sad nije za sve izasao update u isto vreme. Prvo za TOP ba MSR i za SMO nisam siguran...uglavnom uradi ovako i ponudice ti update...

Znas kako....mnogo ljudi fleshuju itd. e sad ako si ga kupio u BH Telekomu CSC bi ti trebao biti postavljen na BHT, ali *** mozda i nije pa zato proveri. Vidis ovde kod nas imali smo TOP (Vip korisnici), MSR (Telenor korisnici, ja) i SMO (Telekom korisnici) i sad nije za sve izasao update u isto vreme. Prvo za TOP ba MSR i za SMO nisam siguran...uglavnom uradi ovako i ponudice ti update...

jeste pise tamo u zagradi BHT, hvala na info, dok napunim bateriju probacu, valjda necu nista zeznuti

Dobio sam konačno apdejt, regularno preko kiesa. Bada 2.01201..

nego ljudi videste li kad skinete neku aplikaciju, sta nam rade. skinuo temu i kad sam je instalirao, kaze da li se slazete da vam prckamo po mobiju kako hocemo. na jednoj igrici neki sektasi mi nude citate itd. sta je ovo sa 2.
hsv; jel ovo satanisti krecu u akciju ?

Odnesose ti telefon u pakao :D

Reko da probam jos update na 2.0 sa kiesa..mada mislim da nema razlike u odnosu na onaj sa bootloadera..

nego ljudi videste li kad skinete neku aplikaciju, sta nam rade. skinuo temu i kad sam je instalirao, kaze da li se slazete da vam prckamo po mobiju kako hocemo. na jednoj igrici neki sektasi mi nude citate itd. sta je ovo sa 2.
hsv; jel ovo satanisti krecu u akciju ?

Koja aplikacija :D

Nazad
Vrh Dno