Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

U jeee..kako sam stavio 2.0 sa kiesa mnogo bolje sve radi..nema vise brutalnih bagova itd..crtani film je postao stvarnost izgleda

U jeee..kako sam stavio 2.0 sa kiesa mnogo bolje sve radi..nema vise brutalnih bagova itd..crtani film je postao stvarnost izgleda

A na koji nacin mogu da ubacim taj preko kiesa? Kako si to uradi? Posto i ja imam onaj preko multiloadera i dosta problema,pa reko da pokusam mozda to.

E prvo moras da stavis xxkf1 top/msr/smo ...pa ce kies da ti ponudi da upgrade-ujes..mnogo prosto,samo odradi to sto ti rekoh

jel ovo za 1.2 ? Ako jeste daj kako da ga probam ?

Pa sve imas u opisu na YT ;)

onaj zadnji nacin instaliranja programa preko hex editora ,wave3 na wave2 vise ne radi?! (ne pokazuje mi vise one br 8600 da menjam u 8530 itd)

Бесплатне на апсу су Earth and Legend и Crusade of Destiny.

Сем Тин Тина мислим да нема екслузивних апликација за тројку, па нема потребе за хекс едитором.

Sve je to lepo ali ja vec 10-ak dana ne mogu nista da instaliram preko kies-a [iskace error] a vidim nisam jedini.. Takodje ni preko telefona nece da se uloguje. I sve to posle apdejta appsa/kies-a.

Poslednja izmena:
ma ja uopste nikad nisam ni mogao da instaliram nista preko kiesa..ne kontam zasto nije htelo?

evo vam telefon samsunga pa navalite; 0700 7267864

dok dete ne zaplace majka ga nedoji.
sto nas bude vise pre ce da poprave sve sto nevalja.

hsv Nije valjda da si jedini koji nije namestio nDrive da ti fercera na b v2.0 ?

nije jedini ima nas jos...moze li da se instalira n-drive a da ne ide preko kies-a!?

Ljudi, ima li ko slican problem?
Naime, na badi 1.2 sam koristio focus na sledeci nacin: pritisnem do pola trigger, on fokusira ali prikaz bude pomalo blurovan (posebno ako se radi o objektu koji je udaljen, a blizi objekti su sa strane), nakon fokusiranja (zeleni pravougaonik) dodirnem ekran (drzeci i dalje trigger u srednjem polozaju) na mesto koje focu da fokusiram, telefon izostri sliku, sklonim prst sa ekrana i pritisnem trigger do kraja. Slika ispadne sasvim solidna, mnogo bolja nego kad telefon sam fokusira (bez da dodirujem ekran).
E, to na 2.0 ne mogu. Telefon mi ne dozvoljava da fokusiram na taj nacin, vec kad on sam fokusira, ja dodirnem ekran, on izostri sliku, ali kad sklonim prst sa ekrana on ponovo fokusira i zamuti sliku.
Ima li ko resenje?

Ah, da Wave I.

Poslednja izmena:
hsv Nije valjda da si jedini koji nije namestio nDrive da ti fercera na b v2.0 ?

Ne znam da li sam jedini ali nisam podesio a i ne dotice me to ;) Ionako je ne bih koristio 2x godisnje, ako bih je i koristio uopste.

Wolfy, meni su fotografije na 2.0 odlicne kao i ranije..

Kao da je to neka mudrost :d :) Vec sam pisao ovde da Wave ima stvarno upotrebljivu kameru pri dobrom osvetljenju ali da je potrebno pravilno fokusiranje kao i mirna ruka inace se lako dobijaju zamucene fotke.

Ako treba zadrzim i dah na tih par sekundi, fokusiram lepo i sacekam- tj ne pomeram telefon cak i kada mislim da je snimo fotku, to je jos 1 sekunda cekanja :p i nisam dobio 20 blurovanih fotki od par hiljada koliko sam ispucao do sada sa ova 2 talasa.

Sve ja to rzumem, i na 1.2 sam dobijao sasvim solidne fotke (za telefon), ali ovde nesto ne radi kako treba. Poenta je u tome da kada ukljucim kameru i uperim je ka nekom objektu udaljenom od 2m, pa nadalje, slika na displayu je cista. Cim telefon krene da fokusira, slika na displayu se zamuti. To se posebno vidi ako zumiram, razlika je vise nego ocigledna. Dok sa makro modom nemam apsolutno nikakvih problema.

Evo i ociglednog primera. Obe slike su 4x digitalni zoom. Prva slika je sa nadjenim auto focusom, a druga je sa promenjenom pozicijom fokusa i telefon "kao" nije uspeo da fokusira, a rezultat je drasticno bolji. Ruka je bila stabilna u oba slucaja.

Poslednja izmena:
jel može neko ko ima badu 2.0 da proba ovo:
prebaci tastaturu na 3x4 isključi predikativni unos i krene da kuca poruku nekom npr"12345678910 jadnici" ja da bi otkucao ovu rec moram kad dodjem do slova d u reči da zastanem da bi glupi softver skapirao da mora rec da prebaci u drugi red!ako to ne uradim totalno se ušlogira i napise jadmmici - znači ne mogu da verujem!!

jel može neko ko ima badu 2.0 da proba ovo:
prebaci tastaturu na 3x4 isključi predikativni unos i krene da kuca poruku nekom npr"12345678910 jadnici" ja da bi otkucao ovu rec moram kad dodjem do slova d u reči da zastanem da bi glupi softver skapirao da mora rec da prebaci u drugi red!ako to ne uradim totalno se ušlogira i napise jadmmici - znači ne mogu da verujem!!

Da tako i meni radi...lose ispeglan softwer...mora sve da se qca u qwert modu

Meni nije tako ali mi smeta sto su smanjili tastaturu, jedva otkucam poruku.

hsv jesi flesovao ili preko kies-a koju verziju softvera imas?

Preko kies-a, sta znam, telefon je iz telenora.. tu verziju :D
Ali se spremam za hard reset i formatiranje memorijske..

Jel' ima jos neko cim sa Ndrive11,da zabaguje kad treba da pocne da navodi? Sve je kul,u'vati signal,pokazuje na mapi 'di sam,sve je kul.....i kad mu ubacim adresu i stisnem ono zeleno dugme da pocne da navodi samo se zaglavi...???

I da,ako bi neko mogao da mi pozajmi Milicu za NDrive 10 koja provereno radi bilo bi bas kul..... :d

EDIT

Nasao... :D

Poslednja izmena:
registrovao sam kies svojevremeno na ruse. i sada mi svaki put kies nudi apdejt i u vrhu desno da se prijavim. posto sam dva razlicita mejla okacio, jednu za sr. jednu za ru. upisem koji mi se hoce i skidam. ruje imaju vise besplatnih ap.
posle slicnih zezalica kao sto vi imate na 2. meni se sve samo od sebe sleglo i sve je ok sem sto baterija curi ko luda i sto ne mogu da idem na aps preko fona.

Ко је тражио тајм лапс има га за џабака на апсу.

A *** nikad da se otvori ovolika stranica :( Olaksajte je malo. Velike slike stavljajte u spojler.

Nazad
Vrh Dno