Koji si ti car, ovi ostali se zale da im zbog veoma niskih temperatura otkazuje baterija, a ti ce da je pregrejes, pazi da ne pomesas ruke...Da li ste uključili 3G za XHamster i slične sajtove. Da li gledate preko Opere ili Delfina, mada meni Nylonteens slike otvara sekundarno i to na EDGE. :d
P.S. Evo sad sam probo XHamster i učitao mi je mobile verziju sajta. Ubo sam neki video od 59 minuta i tu je kreno da baferuje ali je veza pukla, pa sam onda ubo neki od 10 minuta i tu je klip klizno ko dete niz tobogan i to na EDGE. Pravu verziju sajta je učitao ali nije hteo da otvori klip jer mi fali Flash.
djwibe, koji ti je ovo put da prodajes wave?![]()
![]()
Koji si ti car, ovi ostali se zale da im zbog veoma niskih temperatura otkazuje baterija, a ti ce da je pregrejes, pazi da ne pomesas ruke...:d
Može da kupi naravno, pre više od pola godine je to ubačeno. Može da se plati karticom ili da ti direktno skinu sa računa.Reci da mozes da kupis?? Na to pitanje mi jos niko nije odgovorio. Gps radi savrseno, 10 Portugal.
Može da kupi naravno, pre više od pola godine je to ubačeno. Može da se plati karticom ili da ti direktno skinu sa računa.
Hoće li neko da proba update zona pa da javi da li je prošlo?@urade , @loshmi_80 - Dodaću to sutra pa se javim da probate update parking zona.
prosao update...hvala za trudHoće li neko da proba update zona pa da javi da li je prošlo?
Može li dalje na pp da ne gušimo temu bez potrebe.
Zahtevi za dodavanje drugih mesta takođe na pp.
Izvinjavam se što sam 'ažuran'.![]()
Kako nekoga koga sam blokirao da odblokiram?
Da li ta opcija uopšte funkcioniše kod nas![]()
To je dobro ako imas ljubavnicu, blokiras je kad ti ne treba :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari