Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

:D

Meni je wifi radi kao i pre- solidno :)

Probaj preko Opere.

I da, Sapps jedva da radi. Non stop izbacuje i pri ponovnom pokretanju trazi password za nalog . Evo i dolphin browser me izbacuje, sta se desava ovo ...

Poslednja izmena:
Da li ste uključili 3G za XHamster i slične sajtove. Da li gledate preko Opere ili Delfina, mada meni Nylonteens slike otvara sekundarno i to na EDGE. :d
P.S. Evo sad sam probo XHamster i učitao mi je mobile verziju sajta. Ubo sam neki video od 59 minuta i tu je kreno da baferuje ali je veza pukla, pa sam onda ubo neki od 10 minuta i tu je klip klizno ko dete niz tobogan i to na EDGE. Pravu verziju sajta je učitao ali nije hteo da otvori klip jer mi fali Flash.
Koji si ti car, ovi ostali se zale da im zbog veoma niskih temperatura otkazuje baterija, a ti ce da je pregrejes, pazi da ne pomesas ruke... :D :d

djwibe, koji ti je ovo put da prodajes wave? :D :D

Pazi...u sustini ga nisam ni prodavao do sada!!! :D Prvi put sam samo opipavao potraznju i cifru, a nisam ga hteo prodati, a sada bi ga prodao ali se opet dvoumim i ako sam ga u sustini vec prodao...mozda se ujutru rastanem sa njim...videcu...ova noc ce biti presudna... :) ... sad dok ovo pisem cak mi i zao da ga predam drugom...a jedva sam docekao badu2 :(

Koji si ti car, ovi ostali se zale da im zbog veoma niskih temperatura otkazuje baterija, a ti ce da je pregrejes, pazi da ne pomesas ruke... :D :d

Ja ne znam koji su to "svi ostali"...ja nemam problem sa baterijom niti sa bilo kakvim blokiranjem...a naslikao sam se i nasnimao videa ovih ledenih dana

Poslednja izmena:
A zasto uopste radis to? :d

А за колико си се договорио да га продаш? Баш ме занима. Ја сам се пре пар месеци ломио, нарочито када сам видео како ради андроид на десиреу код буразера. Али сам одустао, пошто ми се у овој беспарици не дају паре за исти или лошији хардвер... него лепо чекам још годину дана да ми истекне уговор, а до тада ће ваљда да падне цена половним С2 галаксијама... мада ко зна шта ће бити за годину дана.

Што се батерија тиче. Па не може да се испразни батерија чим се телефон извади из џепа на дебелом минусу. Потребно је више фактора, типа: време проведено на минусу, да ли је за то време телефон био уз тело или у спољном џепу јакне... Знам све то пошто се млатим по планинама што зими, што лети. На хладном времену било који телефон се некако успори. А у свим књигама и документарцима о планинарењу говоре о томе да се батерије чивају уз тело јер ће ту најмање да игубе топлоту и брже пражњење.

Мени никако да проради ГПС, не налази сателите никако. Мада нисам нешто претерано ни пуштао тј чекао.

Ma wave dajem cerci a ja uzimam win 7.5 tel. (imam android na tabletu i nisam nesto odusevljen) resio sam posle ovog glupog apgrejda.

Ja sam skinuo sa naseg appsa time lapse za dz pre par nedelja.

Nema za dz, trazio sam.. izgleda cu morati da kupim, do 00 je to sto je 118 din. Jedna od boljih aplikacija.

Reci da mozes da kupis?? Na to pitanje mi jos niko nije odgovorio. Gps radi savrseno, 10 Portugal.

Baterija je jedared poludIla kao ko HSV-a,pojela procente po ukljucivanju telefona i iskljucila isti,Asphalt 6 radi ok,ne koci,kamera(foto i video)na minusu nije pravila probleme...
Kako da povezem fon kao USB(da bih mogao da ubacim mape u NDrive11)?
Preporuka za neku "dz" aplikaciju poput BadaSports-a da radi na 2.0?

Reci da mozes da kupis?? Na to pitanje mi jos niko nije odgovorio. Gps radi savrseno, 10 Portugal.
Može da kupi naravno, pre više od pola godine je to ubačeno. Može da se plati karticom ili da ti direktno skinu sa računa.

Zanimljivo je da na gsm areni pusta youtube u desktop verziji sajta a na youtube desktop nece!!!???

Da napomenem jos jednom..probao sam i na kecu i na dvojci..sad imam dvojku i jako baguje 2.0..pa sam se vratio na 1.2..da se ne nerviram vise,a kvalitet fotografija je daleko bolji na 1.2 barem sto se wave2 tice,znaci definitivno velika razlika,a za ostale stvari necu da pricam..

Može da kupi naravno, pre više od pola godine je to ubačeno. Može da se plati karticom ili da ti direktno skinu sa računa.

Znam da moze da se kupi... Ali kako je u praksi. Kod mene javlja gresku 8002. Pitao sam par puta da li je neko kupovao na 2.0 ... bez reply.

@urade , @loshmi_80 - Dodaću to sutra pa se javim da probate update parking zona.
Hoće li neko da proba update zona pa da javi da li je prošlo?

Može li dalje na pp da ne gušimo temu bez potrebe.
Zahtevi za dodavanje drugih mesta takođe na pp.

Izvinjavam se što sam 'ažuran'. :D

Mislim da je izasla oficijelna verzija za Wave 2 za nasu zemlju. Proverio preko Fus downloadera a nemam instaliran Kies a opet zurim na ispit. Eto cisto ako nekog interesuje:)

Pozz.

Malo kasnim, poso je poso!
Ja nemam problema sa baterijom zbog temperature, već sa Badom, hoće da se pogubi malo kad pišem poruke napolju, veoma brzo i naizmenično izlazi iz poruka i ulazi u imenik, kao da ne zna šta će pre da uradi.

Kako nekoga koga sam blokirao da odblokiram?

Da li ta opcija uopšte funkcioniše kod nas :)

Poslednja izmena:
Колико сам видео повукли су унапређење вејва 1 на 2.0 преко киеса. Исправљају багове и обавестиће путем социјалних мрежа када ће поново бада 2.0 бити доступна.

Имате промоције на апсу, мада једино sMove вреди скинути.

Aaaaa super vesti! :) Ja sam se vec navukao na badu 2.0 i ne bih mogao da se vratim na 1.2.
U ap uart modu je autonomija prakticno ista kao u 1.2, cak i nema laga uvek, dakle samo da srede bagove, kamkoder tripove i da nema laga i uz ovaj broj aplikacija meni nista vise od bade 2.0 ne treba. Jedino sam poceo da se tripujem na 4'' + super amoled displej.. Ali jos 10 meseci i eto novog ugovora, do tada ce Wave uz 2.0 da bude taman.

Konacno sMove za dz :D

Kako nekoga koga sam blokirao da odblokiram?

Da li ta opcija uopšte funkcioniše kod nas :)

Pa da odgovorim sam sebi :)
Opcija funkcionise za poruke i to odlično. Lista blokiranih osoba tj. brojeva moze se videti kad se ode na poruke/napredno/lista blokiranih. Tu u okviru spam poruke mogu da se vide i poruke sa blokiranih brojeva koje se ne prikazuju u okviru Poruka.
Možda ovo nekom i zatreba :D

To je dobro ako imas ljubavnicu, blokiras je kad ti ne treba :d

Meni je to jako bitno :) Prvo sto sam pogledao je to da li postoji spam opcija.

Vrh Dno