S
steluk
Guest
hvala RONIN, proverio samskini zadnji kies preko samsungovog sajta (ako vec nisi),instaliraj ga :d...i ondak ides na start,ukucas regedit,udjes u HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Kies2.0,i u Region stavis RS.
Upalis kies,on ce traziti da se apdejtuje,i kad zavrsi radice ti nas apps lepo preko njega.
![]()
imam RS. ima li ideje neko kako da mi proradi kies, a i ovaj j...... aps na fonu. isao sam na samsungov sajt, menjao sifru, vratio se na fon i opet, niste registrovani za ovaj aps. dajte ljudi neki sajt da skinem nesto. inace sam prezadovoljan sa fw2. doduse, preko wi-fi,ja leti ko lud. juce mi se gasio na nekoliko mesta i bagovao. danas sve ok.
sad znam sto ih je ajpon tuzio. sema je apsolutno ista kao njihova cak i oni dugmici u podesavanjima, bar su malo mogli da promene oblik. ko je imao amera duze u rukama, znace o cemu pricam. ili neka mi neko objasni kako da prebacim sa pc,ja zipovane datoteke koje sam skinuo sa badapps.ru, na fon a da ga isti prihvati.
ajte ljudi, kad vec vatate zjake, kao i ja na ovom forumu, pomozite. valjda zato postoje ovi forumi? pomazem i ja u necemu sto znam. pozdrav svima