Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

E ovo da se stavi CPU na 1Ghz nije konstantno, pri restartu ili posle nekog vremena vrati se na 800, mene interesuje da li moze konstatno da radi na 1 pa makar presusila baterija?

A i kako vam rade flash teme, jel seckaju, koce, usporene?

Na 1Ghz ne rade lose. Ljudi jel imate vi slicne kamkoder tripove!!?? Definitivno cu odlepiti, nije do toga sto je napolju -5c, nadam sam se da zato baguje, evo i u kuci snimam i 720p je NEUPOTREBLJIV !!! :mad::mad::mad:

Poslednja izmena:
E to za video, treba da se provali da li je bolje sa ili bez Antishake funkcuje, meni je promenjlivo nekad sa a nekad i bez, nikako da provalim!

Ma dzaba da stavljam stalno na 1 Ghz, da kucam kodove, kad se posle nekog vremena vrati na 800, tako da su flash teme neupotrebljive...

Sad sam probao bez antishake funkcije i 720p je bolji ali opet ume da zasece!!! Nikada, ali nikada vise raspala Bada a verovatno ni Samsung !!! :mad::mad:

Ne brini se to ako secne, klip je normalan na kompu nego seljacki optimizovan sistem, dijabole ga tako odradile namerno, osakatile zbog Wave-a 3, bas me zanima ako neko proba negde trojku da vidi sve ove stvari kako rade...a i meni se cini da je bez antishake bolji, snimao neke klipove vani za docek ng. i delovali su mi bolji bez ove opcije...

Ja evo cekam da se apdejtuje NDrive...i nacekacu se koliko vidim... :d Skida neki update od 57MB,i do 72% je dosao za minut....i od tad se tako vuce da se ja iskreno nadam da ce do sutra da zavrsi.... :smash:

Au kakvi smaraci! Znao sam da je zbog Wave III, jbo ih raspali Wave 3, osim veceg displeja u svemu je losiji ili isti kao Wave I i II!

Okacicu ipak mediafire link i rar da vidite kako to izgleda sa Antishake, neupotrebljivo!!

Ja sinoc snimao 720p na kartici od 2gb (od neke nokiestine ne pise koja je klasa) i nema apsolutno nikakvog kocenja, video je odlican za nocne uslove...

Au kakvi smaraci! Znao sam da je zbog Wave III, jbo ih raspali Wave 3, osim veceg displeja u svemu je losiji ili isti kao Wave I i II!

Okacicu ipak mediafire link i rar da vidite kako to izgleda sa Antishake, neupotrebljivo!!

Imao sam slican problem na beti pre mesec dana. Pomoglo je formatiranje kartice, mada primecujem da izgubi fps s vremena na vreme. Koristim Bada 2 od pocetka (novembra) tako da mi je zanimljivo da citam vase komentare za isti. Ja sam se navikao totalno, ostalo par stvari da se ispegla ( jacina zvona, trebalo bi malo jace, malo brzi fokus kamere i neki VoIP). Imajte u vidu da je ovo ista verzija kao ona beta iz decembra tako da sam siguran da ce sledeca biti osetno bolja (a i iskulirace sa W3).

Ajde okaci.

Sta ti mislis, da ce ponovo izbaciti badu 2.0 za nas, ono oficijalnu preko kies-a?

Eto vam klip, raj na zemlji a ja nisam mogao da snimim :d

Poslednja izmena:
Kartica je formatirana juce kada sam ostao bez aplikacija itd, inace nikada nije pravila probleme.

Pa ni ovaj tvoj video nije u rangu onih sa 1.2 bade, i ovo bre secka. Kakvi mentoli, jbo ih Wave 3.

Fotografije su ok, kao i ranije.

Poslednja izmena:
Evo kako izgleda 720p sa Anti Shake funkcijom na 8Gb speed class 4 :

http://www.mediafire.com/?jw22ciaqm6g7173

Jel si ovo snimao sa peglom na zar? Ili te neko udarao po ruke dok si drzao Wave? :p :D

Sa ili bez antishake? Meni normalno rade klipovi, samo nikako da provali da li sa ili bez antishake je bolje, rekao bih bez...

@ Richa e pa i nije ti los klip, pogotovo ovo navijanje :D nema nista da secka i ja tako kad mi hladno drmam se sam :D

Poslednja izmena:
Moguce da na ovom klipu malo sjece, ali za to je kriv ili MovieMaker ili youtube, jer ovaj klip je u .wmv formatu, dok su ovi sa telefona .mp4
Evo sad bas gledam pravi klip i nema nikakvog sjeckanja, osim ovoga sto mi se tresu ruke od hladnoce (a i inace nemam najsmirenije ruke)...

Da li se meni cini ili sad, kad se svlace mail-ovi, ne moze da se podesi da prikazuje istovremeno mailove sa razlicitih naloga, vec u svaki mora posebno da se ulazi? Iritirajuce jako

:d
Mada ja vise ne razumem potrebu mejlova osim ako ne moras negde da se registrujes :d preko maila jedino komuniciram sa asistentima sa faksa, oko ispita itd, pored silnih drustvenih mreza [koristim msn, skype i g+] ne razumem zasto bi neko proveravao mejlove, aj mi objasni zasto su ti toliko nephodni, stvarno ne kapiram? :)

Kod buraza ne uspevam update...

odradi download, odradi raspakivanje i krene on nesto da radi, na ekranu telefona je iscrtan telefoncic sa strelicom... onda kies izbaci gresku da ne moze da se konektuje na telefon i da iscupam bateriju itd :((

ideje sugestije predlozi?

Hahahaha izvini ali morao sam...
A jel ovo nesto cudno?
Ja sam od samog pocetka pisao da sam odavno batalio Samsung [od 2007 godine] i da nemam nijedan njihov proizvod jos od e720 i z400. Ali su napravili opasan posao sa SGS I i Wave modelima, a sada i sa SGS II. I uvek cu hvaliti GS seriju koja dere konkurenciju, i Wave/bada su imali perspektivu ali su kosooki sjbali dosta toga.

Bada 1.2 i Wave serija su imali buducnost, da su izbacili Wave III sa 1Gb rama i ovim single core procesorom 1,4Ghz i nekom 8/12Mpix kamerom sa boljim senzorom i xenonom u alu kucistu sa 4'' super amoledom, to bi bio pravi pogodak. I da je bada 2.0 best of 1.2 i 2.0 features opet bih kupio Wave telefon.

Ovako su upropastili sve i cao. A mrzim ih i zbog ICS ispale za GS I.

I pored svega ovoga ne znaci da su konkurenti ova 2 modela sada nesto kao bolji, istorija i proslost ne mogu da se menjaju.

Nemoj se primati bezveze ;)

Daniel, mislim da ce ostati bez svih aplikacija, poruka a i imenika ako nema kontakte na sim kartici..

Poslednja izmena:
Upravo probao video i skroy je normalan, bey seckanja i bitrate/fps je normalan! Probaj ti malo karticu da sredis!

:d
Mada ja vise ne razumem potrebu mejlova osim ako ne moras negde da se registrujes :d preko maila jedino komuniciram sa asistentima sa faksa, oko ispita itd, pored silnih drustvenih mreza [koristim msn, skype i g+] ne razumem zasto bi neko proveravao mejlove, aj mi objasni zasto su ti toliko nephodni, stvarno ne kapiram? :)

zato sto ne koristim msn, skype i g+ ;) smaraju me, trebaju mi mailovi da pratim neke stvari, i stoga su mi neophodni ;)

Upravo probao video i skroy je normalan, bey seckanja i bitrate/fps je normalan! Probaj ti malo karticu da sredis!

A jesi probao sa anti shake? :d
meni je bez te opcije normalan kada prebacim na komp, na telefonu mozda malo zasecka.

Kartica je uredu, juce formatirana a sve ovo je raspali samsung uradio da progura Wave III, mi smo flesovali neku betu a ne Wave III Badu 2.0.

fingon, ok ali ne kapiram, ja sam veliki protivnik drustvenih mreza, fb pre svega, ove 3 koje koristim ponekad su mi ok, ali stvarno ne razumem pracenje bilo cega preko maila posebno komunikaciju al dobro..

hsv jel imas ideju kako da odradim upgrade? da probam reset pre upgrade-a? ubice me :))

Pa to je problem, sve gledas kroz svoje potrebe :) ima nas raznih, svakom treba nesto drugo. Ja se tebi ne cudim, ne znam sto se ti cudis meni. Sem MSN-a mi je sve to tvoje nepotrebno

Ne gledam kroz svoje potrebe, kapiram ja mnoge stvari iako ih ne koristim ali nebitno..

Daniel, nemam pojma, stvarno ne znam, meni je kies u toku bekapa zakucao, sam se ugasio i ostao sam bez poruka i svega sto je bilo u memoriji telefona i aplikacija. Srecom skoro sve sam ponov instalirao.

De*ilizam... :mad:

@hsv.stoned

Jel' ima neki postupak za Ndrive11 koji provereno funkcionise ili d se lomatam po netu?:d

http://narod.ru/disk/28655494001/Ndrive_11.zip.html , evo vam zadjabe, to se u nasem apsu zove ndrive dash i kosta 3300 din. za nasu zemlju. mislim celu evropu. jedino sto se mene tice, neznam kako sa kompa da prebacim na fon. ko odradi nek napise ovde da i ja to uradim.
inace to je badaaps.ru, gde imaju svasta i sve je za dz.

Neko je kritikovao tastaturu i kucanje poruka u Badi 2. Jeste losije od 1.2, ali je neuporedivo bolja od 2.0 bete, ono je bio uzas. Nisam ni 50 poruka otkucao svo vreme

http://narod.ru/disk/28655494001/Ndrive_11.zip.html , evo vam zadjabe, to se u nasem apsu zove ndrive dash i kosta 3300 din. za nasu zemlju. mislim celu evropu. jedino sto se mene tice, neznam kako sa kompa da prebacim na fon. ko odradi nek napise ovde da i ja to uradim.
inace to je badaaps.ru, gde imaju svasta i sve je za dz.

Ja stvarno ne kapiram sta vam je tesko da se registrujete na izmisljen mail u iranski apps? I onda skinete ndrive11 i posle se zaleci i kraj. Ja nisam uspeo, mozda cu sada posle formatiranja kartice ali 90% ljudi je ovako zbudzilo navigaciju.

Nazad
Vrh Dno