Zato sto u 2.0 samo nema vise onog memory problema na velikim stranama i imamo manual focus na kamkordru. I jos mozda brzi lock na gps. A od mana, pa recimo da je hsv nabrojao i previse. Na 1.2 mi radi i gps u full screen-u, i sve aplikacije i kies mi prepoznaje fon ... Ma ne vredi update-ovati. Jednostavno. ne patim od android look-a. Da sam to hteo kupio bih android telefon.
Upravo tako. Osim tog kamkoder fokusiranja i sredjenog low memory problema [to cemo tek videti dal je sredjen] ja, kao manje zahtevan korisnik, ne vidim neke specijalne prednosti. Ova bada radi brzo ali kao sto vkozomar rece, ima povremenog laga ali nista strasno. Definitivno su mi znacile ''sitnice'' iz starih bada a ovde ludim jer su tako nerezonski odradili neke stvari tako da je to umobolno. Napravicu listu svih gluposti, znam samo da je pisanje poruka za mene sa vecom sakom nocna mora, onoliko prostora a visi neiskoriscen, podesavanje ekvilajzera iz settingsa a ne iz plejera :d [ovo je za haski tribunal], izbacene neke opcije iz podesavanja kamere, izbacen perfektan foto/image editor, koliko sam citao osiromasen je i video plejer- manje kodeka, swype to call i sms bezveze iskomplikovan, i uopste sve sto je bilo logicno ranije sada je iskomplikovano do ja.ja :d

Primer, kada kucas poruke pored uzasno malog prostora uz slabu cutljivost postoji mogucnost da posaljes poruku kada pokusas da obrises nesto jer je send odmah iznad del tastera :d :wall: a da ne pricam sto sam masio slova ko lud, meni place za back opcijom jos vise nego ranije, default izgleda bade 2.0 je odvratan, jednostavno je sve ono sto je krasilo badu 1.2 npr promenjeno, iskomplikovano i izbaceno.
Nije problem, navicicu se ja i na ovo, sta da radim.. Razmisljao sam da ostanem na 1.2 ali mi je muka vise kada sam negde napolju ili putujem i hocu da procitam vesti i pogledam neke slike a browser pukne zbog nedostatka rama ili kada odvozam odlicnu turu bajsom i ne mogu da sacuvam parametre ako zaboravim da ugasim widgete pre nego sto izbaci da nema dovoljno rama :d A i gps me smarao i brisanje history-a da bi brze uhvatio satelite.
Jedine prednosti ove raspale bade 2.0 su resen problem sa nedostatkom rama, kamkoder fokusiranje, full multitasking, brze hvatanje satelita i malo ozbiljniji browser i flash podrska koja je realno bolja nego pre.
Sve ostalo je gore. Prosto ne mogu da verujem da mentolcine iz Samsunga nisu mogle da prepoznaju kvalitete starih verzija i samo spoje sve to sa navedenim prednostima 2.0 bade, to bi stvarno bio odlican os, ni uslovno receno nedostatak aplikacija mi uopste ne bi smetao. Ovako sam za ove prednosti platio najboljim opcijama od ranije :wall:
Iskreno Wave je odlican telefon ali jedva cekam da se otarasim raspale bade 2.0 i predjem na Android, samo zato sto su umesto unapredjenja 1.2 verzije izbacili nesto nedovrseno. :wall: Da je bada 2.0 best of 1.2 sa ovim prednostima koje sam naveo mislim da bih opet kupio neki Wave IV recimo, ako bi bio hw napucan.
Jedva cekam da nadjem krstenu neku temu, ovaj default izgled je djubre :d
Inace, mislio sam da sam ostavio upaljenu aplikaciju za grejanje , koliko ova dvojka srce bateriju.
Ma kakvi, meni autonomija izgleda kao ranije, od 22h [100%] do sada uz wifi i tune in radio oko pola h, 20 sms, fruit ninja igrala devojka, i moje cackanje opcija= 20% baterije manje.
Inace sam odlepio jer mi zbog raspalog kiesa nestalo oko 20 bukmarkovanih tune in radio stanica, [sve aplikacije mi nestale], sve sms i ko zna sta jos a i brojevi iz imenika.