Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

moras promjeniti verziju csc,.imas u ranijim postovma *#5239870*# pa pre-config *#27236*# sravis msr ili smo
E ja to odradio, stavio na MSR i telefon je sad sav Telenor, cak mi i automatski stigla podesavanja za GPRS i MMS, sad sam u garanciji :D
Stavio sam i u registry na kompu region SR i procitao mi Kies telefon, e sad za Apps mi se trazi neki update, moracu opet da se cackam oko Kiesa, jedan problem odradim, drugi me stigne, ali sredicu ga valjda... ;)

Moramo testirati autonomije :D Malo sam se iskulirao posle naleta besa, i dalje mislim da su izbacili genijalne opcije i moracu da se naviknem na nedostatak istih, steta sto ni ova bada nije kompletna. Deluje ozbiljnije i stabilnije, fokusiranje u kamkoderu je super opcija ali idalje ne verujem kako su iskomplikovali sa podesavanjima, ekvilajzerima, nedostatak back opcije, swype to call/sms je izmenjen, a nedostatak onako dobrog image/foto editora im ne oprastam!@

Ajde ako neko zna ili se susretao kako instalirati Ndrive 11, skinuo sam ga...

Kacio sam ja neko objasnjenje a i drugi su mi pricali sta da radim, par strana unazad.. Ja nisam uspeo iako sam sve odradio kako treba.

E da valjda je sa baterijom sada ok, treba videti da ne trosi kao i ove bete...

Ni ja ne oprastam photo editor, kao i music recognition koji nije vise u sklopu mp3 player-a, nego izgleda Music Hub-a koji nisemu ne sluzi kod nas, a cini mi se da je na 1.2 u nekim opcijama meni-a postojala rotacija ekrana, pogotovo ako se kuca nesto, na 2.0 toga nema...

Neka testira neko da li je bolji video sa ili bez Anti shake funkcije, to me bas zanima, da cujem i druge utiske. ;)

Poslednja izmena:
Ako instaliras ndrive11 na telefon, posle je lako namestiti ga da radi...
Reci kad to uspes.

pa narode, ja skidoh dvojku sa kies,a. cekasmo pa docekasmo. Srbi, srecna vam slava sv.Sava.

najjaci fazon :d :d :d secam se da je neko u temi rekao da ce bada 2,0 na svetog savu da izadje :d :d :d

Odradio Kies restore aplikacija.. samo cekiraj najvaznije (neka bude ispod 100MB) i vraca lagano :) Jel neko od vas kupuje apps preko racuna, mene j... pa ubija.

Nije valjda da stvarno koristite photo editor na telefonu?

najjaci fazon :d :d :d secam se da je neko u temi rekao da ce bada 2,0 na svetog savu da izadje :d :d :d
Pa ja sam rekao, "Sinu munja na Sv. Savu i izadje apdejt za 2.0 Badu" :D :D :D
Samo nije sinula munja, nego mraz udario... :D

Elem opet nerviranja oko 2.0, koja je to logika, da na custom 2.0 verziji imam Polaris Office i snimanje sagovornika, razgovora dok telefoniram, a sad na ovoj oficijelnoj da nemam, znaci aj da razumem i Polaris, krekovana aplikacija, ali sta je sa Recording-om, ooo aman?!

Dodatak: Mislio sam da je do beta verzije, ali i u ovoj dok se slusa mp3, skrolovanje radi malo usporeno, toliko o 2.0 i 1.2 gde je to bolje radilo...Imam utisak da su namerno ogolili i usporili 2.0 da bi isla bolje prodaja Wave-a 3, gde garant sve ok radi, tako da ko negde nahvata Wave 3, neka sve uporedi, bas me zanima...

Poslednja izmena:
Ljudi de pomozite miii , kako da otkljucam E72 da radi na sve mreze ? :D
Sad trenutno mi isti zakljucan na Telenor mrezu ? Sta treba da instaliram koji softwer ? Zna li neko da mi kaze ? Pa da mi telefon radi na sve mreze ? :Klanjanje:Klanjanje

Ljudi de pomozite miii , kako da otkljucam E72 da radi na sve mreze ? :D
Sad trenutno mi isti zakljucan na Telenor mrezu ? Sta treba da instaliram koji softwer ? Zna li neko da mi kaze ? Pa da mi telefon radi na sve mreze ? :Klanjanje:Klanjanje

Nikola se toliko uzbudio sto je bada izasla da je promasio temu:D

Da i ja sam izvalio da je kamera malo osiromasena, kakvi mentoli.
Foto editor je bio odlican, nisam cesto koristio ali je umobolno napljuvan i osporavan os osakatiti u najnovijoj verziji :d Ako je 1.2 imala neke kul opcije ne vidim razlog da ih 2.0 ne zadrzi.

Pozdrav imam jedno pitanje u vezi ubacivanja softvera pa da pitam.Fon je zakljucan za telenor mrezu i jos je pod garancijom.U njemu je stari softver,mislim da je verzija 1.0.Da li mogu da flesujem telefon ili moram prvo da ga otkljucam pa onda flesujem.Da li moze neko da mi kaze postupak flesovanja ovog telefona?Da li ide preko kies-a ili preko nekog drugog programa?Flesovao sam do sada samsung i9000 galaxy s preko odina tako da su mi poznate neke osnove oko ubacivanja softvera.
Ali ipak je ovo druga platforma pa ako moze neko da da detaljno uputstvo postupka flesovanja ovog fona i da zakaci linkove odakle mogu skinuti softver.

Posle vecnog bekapa odradio i duplo vecni restor i ne rade mi 80% aplikacija ali zacudo radi ndrive 10 i 11.

Posle vecnog bekapa odradio i duplo vecni restor i ne rade mi 80% aplikacija ali zacudo radi ndrive 10 i 11.

Da, radi Ndrive, Smove i pedometar ovo ostalo jos nisam probao. Meni se ovo sve svidza mada ima lag-a povremeno, videcemo za bateriju.

jel ima ona opcija kao na 1.2 da bilo kojim tasterom mozes da otkljucas a ne samo dugmetom za zakljucavanje ne mogu da nadjem i ako ima gde je to... hvala

Pa ja sam rekao, "Sinu munja na Sv. Savu i izadje apdejt za 2.0 Badu" :D :D :D
Samo nije sinula munja, nego mraz udario... :D

Elem opet nerviranja oko 2.0, koja je to logika, da na custom 2.0 verziji imam Polaris Office i snimanje sagovornika, razgovora dok telefoniram, a sad na ovoj oficijelnoj da nemam, znaci aj da razumem i Polaris, krekovana aplikacija, ali sta je sa Recording-om, ooo aman?!

Dodatak: Mislio sam da je do beta verzije, ali i u ovoj dok se slusa mp3, skrolovanje radi malo usporeno, toliko o 2.0 i 1.2 gde je to bolje radilo...Imam utisak da su namerno ogolili i usporili 2.0 da bi isla bolje prodaja Wave-a 3, gde garant sve ok radi, tako da ko negde nahvata Wave 3, neka sve uporedi, bas me zanima...

mislim da je snimanje razgovora u EU zabranjeno zakonom pa su isključili tu opciju, a kao što kažeš na custom verziji imaš to, neko je pronašao kako da otključa

Jel uspeo ko da restore-uje spoofovane aplikacije? Mene zaebava!

Meni je go*no od Kiesa zaglupelo i morao sam da odradim Hard Reset....
Ako ne budem uspeo jos veceras da nabudzim neku funkcionalnu navigaciju,ima nekog da odrobijam... :mad:

Nema leba od toga...

Jel uspeo ko da restore-uje spoofovane aplikacije? Mene zaebava!

Da se pohvalim da ipak rade spooofovane aplikacije

SmartOffice, BadaCam i X-Remote...selektovao sam na fonu lokaciju za instalacije na telefon i backup je prosao bez problema :D

btw.

Route 66 je sada u potpunosti funkcionalan za srbiju....konacno postoji mapa za isti...plus ima i pinch-to-zoom za razliku od ndrive-a :D

Prilozi

• 20120128002328.jpg
    20120128002328.jpg
    298.1 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Onaj custom rom cini mi se da je radio indijac, zato je i imao snimanje razgovora... ;)

Dal je moguce da je Route 66 potpun sada, kakva je mapa, jel je barem priblizna onoj na Ndrive?

Ja ostajem na 1.2. :)

Kako vam radi fb aplikacija ?
Jel ima chat na samoj stranici ili mora kint da se koristi paralelno da bi se cetovalo ?

Nazad
Vrh Dno