vkozomar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2005
- Poena
- 410
Testirao sam koliko sam mogao ovih dana...ispod 15minuta GPS nema sanse da uhvati nesto. Ukljucene sve dodatne opcije u locations. Interesantna promena od 1.2 je i da u gps statusu nemam vise one barove dok trazi satelite, samo izbaci sve zelene kada lockuje za 15-20minuta pa gps status gubi svaki smisao. Kada uhvati, deluje da sve radi korektno. Ima li ko ideja kako ovo popraviti?
Probaj da ne drzish fon u ruci,tj. spusti ga negde da miruje(na sto,tablu od kola...) pa vidi shta ce da kaze...![]()
Probao da ga ostavim pored soferke, na plastiku, recimo za 2 minuta je nasao... Ovo je neki Wave death grip?
***,tak'i im dizajn. Antena za GPS je definitivno u onom donjem plasticnom delu ispod slusalica,i kad ga obuhvatish rukom,ugusis signal... Isprobavao sam bash...fon na tabli pun signal. Uzimam fon u ruku,onako da lezi na otvorenoj saci-skoro pun signal. Prebacim ga u landscape i drzim za levu/gornju stranu-isto pun. Uhvatim ga tako da obuhvatim donju stranu fona sa svih strana-puca signal u roku od 5 sekundi...svaki put
![]()
HSVstoned;2470434 [URL="http://www.themesforwave.com/" je napisao(la):http://www.themesforwave.com/[/URL]
evo malo tema, lakse je snaci se ovde nego po forumima![]()
Koliko je komplikovano napraviti Teme?
Ajde ko zna i ima vremena, dajte malo Zvezde, Partizana(ako mora), Beograd, Novi Sad, ZLatibor, Skadarlija, Kopaonik, Tara, Petrovaradin... cisto da i mi budemo zastupljeni
![]()
odradio sam prvo spoof u zivotu
pes 11, nije lose..ali nekako sporo odradjena igra.
Jel radi nekome N.O.V.A ? donor je virus pang ali ne radi.. steta.
Inace smara sto mora da se ulazi u Samsung Apps al ajde :d
Vredi
A i nece mi mnogo trositi neta.
Ne radi
Mnogo je retardirano sve ovo, mislim da ulazim u samsung apps.. A kada je los gprs signal i nema 3g, onda treba da se smaras dok otkucas naziv te aplikacije..
A jos kad stigne bada 2.0, ko zna koliko cemo dugo biti bez spoofovanih aplikacija.
Malopre nesto razmisljam, kosooki nisu normalni, najglupljim aplikacijama su dodelili nebulozne cene, tema neka najobicnija 3e, ma daj bre.
Kao sto sam x puta rekao, imacu strpljenja do 1. januara 2012![]()
ali 256mb nas u tom slucaju kolje, zar ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari