Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Testirao sam koliko sam mogao ovih dana...ispod 15minuta GPS nema sanse da uhvati nesto. Ukljucene sve dodatne opcije u locations. Interesantna promena od 1.2 je i da u gps statusu nemam vise one barove dok trazi satelite, samo izbaci sve zelene kada lockuje za 15-20minuta pa gps status gubi svaki smisao. Kada uhvati, deluje da sve radi korektno. Ima li ko ideja kako ovo popraviti?

Probaj da ne drzish fon u ruci,tj. spusti ga negde da miruje(na sto,tablu od kola...) pa vidi shta ce da kaze... :)

Pa dobro...najbitnije promene bi trebalo da budu ispod haube. A to se ne vidi na klipovima... :)

Ako i tu podbace,e onda ***...

http://www.youtube.com/watch?v=JKewuibG5wk

Ovde se vidi koje inovacije dolaze, jedina stvar koja mi se ne svidja, je to sto su mogli barem malo da izmene izgled meni-a, da ubace neke animacije, slicne androidu na pocetnim ekranima, ali ***... :)

EDIT: Sto rece R_O_N_I_N bitnije je ono ispod haube, a na ovom klipu se vidi jedan "fini tuning", multitasking, menjanje aplikacija, podesavanje ekrana, presice kad je zakljucan, nove wifi opcije, push notifikacije, pisanje glasom, html 5...fino fino, a za izgled, ostaju teme... :D

Poslednja izmena:
Ma najmanje je bitno kako oni misle da UI treba da izgleda. Samo nek' ostave prostora za modifikacije izgleda koje idu dalje od menjanja skinova i wallpapera. :( Lako ce izgled da se dotera,samo da ne vezuju ruke ljudima...

Probaj da ne drzish fon u ruci,tj. spusti ga negde da miruje(na sto,tablu od kola...) pa vidi shta ce da kaze... :)

Probao da ga ostavim pored soferke, na plastiku, recimo za 2 minuta je nasao... Ovo je neki Wave death grip?

Jel moze neko da mi baci link za skidanje neke pristojne navigacije za wave, uz step-by-step uputstvo?

Vidim da se taj ndrive pominje... Ajte pls, ja nisam nesto verziran u ovim stvarima.

Pozz

Probao da ga ostavim pored soferke, na plastiku, recimo za 2 minuta je nasao... Ovo je neki Wave death grip?

***,tak'i im dizajn :). Antena za GPS je definitivno u onom donjem plasticnom delu ispod slusalica,i kad ga obuhvatish rukom,ugusis signal... Isprobavao sam bash...fon na tabli pun signal. Uzimam fon u ruku,onako da lezi na otvorenoj saci-skoro pun signal. Prebacim ga u landscape i drzim za levu/gornju stranu-isto pun. Uhvatim ga tako da obuhvatim donju stranu fona sa svih strana-puca signal u roku od 5 sekundi...svaki put
:)

***,tak'i im dizajn :). Antena za GPS je definitivno u onom donjem plasticnom delu ispod slusalica,i kad ga obuhvatish rukom,ugusis signal... Isprobavao sam bash...fon na tabli pun signal. Uzimam fon u ruku,onako da lezi na otvorenoj saci-skoro pun signal. Prebacim ga u landscape i drzim za levu/gornju stranu-isto pun. Uhvatim ga tako da obuhvatim donju stranu fona sa svih strana-puca signal u roku od 5 sekundi...svaki put
:)

Hvala za info!

No problemo. :)
Mene je uzasno nerviralo zato sto mu je trebala vecnost da uhvati signal dok ga drzim u ruci,zato sam i poceo da eksperimentisem.

Inace,i ja mislim da je na 1.0.2 verziji bolje lockovao GPS nego sad....

yo niggaz :d

Da, antena je u donjem delu telefona i tacno je sto ste naveli, ali ako ste na otvorenom i pored toga hvata gps, ali meni je par puta poremetio bada sports kada sam aktivirao na terasi i odmah ubacio u neki duboki dzep jakne..
Al' opet ne mogu da primetim neku bitniju razliku izmedju 1.0.2 i 1.2..

http://www.themesforwave.com/

evo malo tema, lakse je snaci se ovde nego po forumima :)

http://www.badapps.ru/

a ovde malo obecavajucih vesti, da ne kopiram pojedinacno.
voip,skype, bada tableti..
besne ptice :d, plants vs zombies itd itd.

Poslednja izmena:
HSVstoned;2470434 [URL="http://www.themesforwave.com/" je napisao(la):
http://www.themesforwave.com/[/URL]

evo malo tema, lakse je snaci se ovde nego po forumima :)

Odlican sajt :)

Koliko je komplikovano napraviti Teme?

Ajde ko zna i ima vremena, dajte malo Zvezde, Partizana(ako mora :D ), Beograd, Novi Sad, ZLatibor, Skadarlija, Kopaonik, Tara, Petrovaradin... cisto da i mi budemo zastupljeni :D

Koliko je komplikovano napraviti Teme?

Ajde ko zna i ima vremena, dajte malo Zvezde, Partizana(ako mora :D ), Beograd, Novi Sad, ZLatibor, Skadarlija, Kopaonik, Tara, Petrovaradin... cisto da i mi budemo zastupljeni :D

Zvezda vec ima,za ostale ne znam... :D

Ima Zvezda? Daj link ! :D

odradio sam prvo spoof u zivotu :D

pes 11, nije lose.. ;) ali nekako sporo odradjena igra.

Jel radi nekome N.O.V.A ? donor je virus pang ali ne radi.. steta.

Inace smara sto mora da se ulazi u Samsung Apps al ajde :d
Vredi :)

A i nece mi mnogo trositi neta.

Ne radi :)
Mnogo je retardirano sve ovo, mislim da ulazim u samsung apps.. A kada je los gprs signal i nema 3g, onda treba da se smaras dok otkucas naziv te aplikacije..
A jos kad stigne bada 2.0, ko zna koliko cemo dugo biti bez spoofovanih aplikacija.
Malopre nesto razmisljam, kosooki nisu normalni, najglupljim aplikacijama su dodelili nebulozne cene, tema neka najobicnija 3e, ma daj bre.
Kao sto sam x puta rekao, imacu strpljenja do 1. januara 2012 :)

Ne radi :)
Mnogo je retardirano sve ovo, mislim da ulazim u samsung apps.. A kada je los gprs signal i nema 3g, onda treba da se smaras dok otkucas naziv te aplikacije..
A jos kad stigne bada 2.0, ko zna koliko cemo dugo biti bez spoofovanih aplikacija.
Malopre nesto razmisljam, kosooki nisu normalni, najglupljim aplikacijama su dodelili nebulozne cene, tema neka najobicnija 3e, ma daj bre.
Kao sto sam x puta rekao, imacu strpljenja do 1. januara 2012 :)

Hehee ... dobar si... u sustini, telefon je odlican, ali sto se mene tice, ubijaju ga neke sitnice...npr. nemogucnost postavljanja shortcut-ova na homescreen, to me ubija...ako to ne budu dodali u 2.0 verziji i josh nakon toga budem morao da cekam 6 meseci da se srede one aplikacije i jos da se cimatam i pustam aplikacije preko samsungapps-a...bice pa pa...bicu zadovoljan cini mi se i sa Samsung Galaxy ACE-om, ukoliko ne bude neke povoljnije prilike!

Meni to za ikonice nista ne znaci :)
Nego, ono sto sam video na YT, bada 2.0 mi se iskreno nista ne svidja.
Koliko puta sam rekao da mi je default android interfejs odvratan [za paranoicne mase- ne kazem da je android los] da je to neverovatno.
Ova bada 1.2 podseca na ios malo ali ima i svoj smek :) uglavnom zbog toga mi se cela prica oko bade svidela.
A ako zvanicna verzija bude u android fazonu i onako ruzna kao ona alfa, beta onda do k bas :smoke:
Valjda nisu toliko ludi da plasiraju samo, na gore, izmenjen os, dakle ruzniji ali bez konkretnih poboljsanja.
Mada kao situacija obecava, najavljuju [a i pojavljuju] se neke mass popular aplikacije, voip, skype, pa onda mozda bada na tabletima ali rekoh, do 2012, 1. januara :D
E onda, iako cu imati jos skoro 1 god ugovora, mozda razmislim sta i kako :p
Verovatno cu zadrzati wave ali.. u Svakom slucaju, ako tada ne promenim fon, a do sledeceg ugovora bada se pokaze kao tezak promasaj, - prelazak na ios a mozda i android.
Iphone 5 najavljuju da ce biti zver ali dosta jeftiniji, tj resili su kao da ''smaknu'' snobovski smek sa ovog aparata ali videcemo.. ko zna kakav ce biti wave III ili galaxy s 3 :d

fake, kao i sve do sada :)
mada.. bilo bi lepo kada bi uspeli i jos dual boot.. :D
ali 256mb nas u tom slucaju kolje, zar ne ? :)

@ HSVstoned

Aj probaj da startujes taj PES 2011 preko smart search-a pa kazuj sta se zbiva?

Oce li biti tapatalk aplikacije na badi ? Ima li neko info

Nazad
Vrh Dno