Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

"My question is : is there a way to send SMS with the samsung wave from the computer ?"
"No, there is not. It would be nice though to have."

Jel' ovo moguće?

Ovde nisu uporedili i zracenje gde Wave II odnosi pobedu ubedljvo

Sigurno nisam ovo postavio kao favorizovanje wave I, meni su oba do jaja ali ipak mi znaci jaca baterija.

A u odnosu na wave, mein stari k810 je bio nuklearka u raspadu pa sam ziv i zdrav i posle 3 god koriscenja :D
A i n8, vivaz nnpr su gori po ovom pitanju.

Poslednja izmena:

Nije bilo na sajtu kada sam ja gledao i kada je bila aktuelna ta prica... sto je bilo pre dosta meseci. Znam to sa sigurnoscu, licno sam isao na sajt :)
(doduse, i sajt je redizajniran, nije ovako izgledao :D)

2 HSV:
Ma kakvi, sasvim sam siguran da je svaki Wave iz fabrike izasao sa Gorilom na sebi... nema(m) nikakve sumnje u to.
A sto se pak sluski tice... ne znam, iskreno, ja niti sam ikakav expert za iste, niti sam pak neki vajni sluhista :)
Samo sam navodio ono sto sam probao, i sto se pokazalo kao dobro, tj. mnogo bolje od fabrickih :)

A ovi modeli, svi redom, verujem da su odlicni... samo su im i cene "odlicne". Mada, licno, nikada ne bih uzimao one vel'ke, tj. studijske... neki in-ear model i samo pici, blago cici :smoke:

P.S. Zaboravio si i onaj Shure in-ear model da pomenes... onaj od 35 soma :d

Da, da Shure :d 35 somica. Ali bih voleo da probam.
Inace sam u fazi da celu muzicku kolekciju hocu u flac formatu :d Pa ponovo skidam diskografije od 2+ Gb :d
Ovi moji Addnew ?? :D 2.1 zvucnici su otkrovenje decenije, niko nije cuo za njih i lik gde sam uzimao prvi komp mi ih preporucio i evo, druzimo se vec 8 god :d
Ali mi trebaju slusalice za flac i za komp i za telefon, a ne mogu da uzimam i in i out ear :d
Sennheiser se tesko nalaze i preko 3000 su, mislim da sam nasao moje buduce sluske za Wave:

images

Razer proTone m100 ali black 'ocu.

jeste gay ova torbica ali slusalice po testovima izuvaju, jesi ti ove pominjao ? :)

Samo da podignem deo Dinkicevog obecanja :d i kupovina ! :smoke:

Poslednja izmena:
Te ;)

Da, vidim da rocketalk ima voice opciju ? Ali korisnika malo ... haj ko hoce da probamo ?

Poslednja izmena:
Meni ovo obecava :)

VOIP finalmente ammesso?
Sì, da marzo 2011 gli sviluppatori di applicazioni VOIP potranno sviluppare e rendere disponibili applicazioni. Questo non significa avere a Marzo un applicazione come Skype ma che tecnicamente sarà possibile.

Translation using Google Translate:
# VOIP finally admitted?
Yes, since March 2011, application developers can develop and make available VOIP applications. This does not mean having to March an application like Skype, but technically possible.

So it looks like Samsung has finally seen the light that continued restrictions will kill Bada. Now the next step is to persuade the developers of Skype to port to Bada.

Magarci, da samo znaju koliko su izgubili sto nisu odmah implementirali ... i treba da izgube, mada mi nije jasno da dozvole Skype u svoje Android telefone a ne u svoj OS ??!

Igra li neko Plants vs Zombies?
Nekako kilavo radi, ali gledam na jutjubu klipove i vidim i da na androidima isto kilavi, dok na ajfonu fercera bas kako treba.
Hebena faking diskiminacija

I ja sam citao da ima lag-a dosta.
Mene ta igrica ne zanima :p
Angry birds su mi nekako zanimljivije [one rade ludacki dobro na badi, bar na onim demo klipovima] a i za ovu igricu mislim da je precenjena i samo jos jedan u nizu mass tripova ;)
Dobre jesu, ali ne toliko da bi ceo svet neprekidno razglabao o njima.

Igra li neko Plants vs Zombies?
Nekako kilavo radi, ali gledam na jutjubu klipove i vidim i da na androidima isto kilavi, dok na ajfonu fercera bas kako treba.
Hebena faking diskiminacija

Još uvek ne postoji zvanična PvZ za Android to je neki šugavi port (na leto je pop cap najavio da izlazi).

Da ne skrecem sa neke teme, ali ja se nesto opasno istripovao, kako se kucaju srpska slova sa znakovima, tipa Š, Đ,Ž...pitam zbog placanja parkinga sms-om zbog novih tablica, nesto sam se cackao, ukljucio sprski jezik, a i srpsku tastaturu, nadjem ta slova, ali nece da se kucaju, sta li je ovde problem???

Magarci, da samo znaju koliko su izgubili sto nisu odmah implementirali ... i treba da izgube, mada mi nije jasno da dozvole Skype u svoje Android telefone a ne u svoj OS ??!

Pa za Android se ne pitaju oni sta sme a sta ne sme... ;)

Poslednja izmena:
Settings/apps/messages/text messages/character support- unicode. E ali ovde postoji bug- kada stavis na unicode 1 sms je do 70 karaktera, koristio slova ''sa kvacicama'' ili ne, do koga je to pojma nemam. Bar kod mene na telefonu iz T'nora.
Inace bas im nije trebalo to sa tablicama, ako su vec hteli da filozofiraju bolje da su cirilicu ubacili.

Poslednja izmena:
Ma nije samo to. Ovakve tablice ce da budu medjunarodno prihvacene malo juche... Bash zabole nekog Nemca,Francuza i ostale da uci nasu azbuku & abecedu...
Sve neshto mislim da ce vrlo brzo opet da ih menjaju....o nasem trosku,naravno... :d

Pa da, retardirana drzava. [ ne, nisam radikal, samo sam digao ruke od svega posle 12.03. '03]

ihhhhh Sunce mu, ja od pitanja napravih citavu temu... :D

Slazem se da je toliko imbecilno sa ovim novim tablicama odradjeno, apsolutno sve, od nasih slova, pa do duzine cele tablice, neko mora da je savija sa strane kad je kaci na kola...uglavnom ako moze to da se podesi, za taj trenutak dok placam parking, od tih 70 karaktera, dovoljna su nekoliko budjavih da odrade posao...

Pa da, ali ces morati onda da menjas to svaki put :p

a pa ne placam ja parking uvek, ima lokacija gde se parkiram na kvarno, ne moram bas uvek da menjam settings... :D

Filke, sad sam izvalio- nema potrebe da menjas ono oko sms, ne treba unicode nego automatic.
Kada to aktiviras ako kucas poruku sa slovima bez kvacica sve je normalno, a ako upotrebis ova druga onda se br karatkera smanjuje. Dobro je :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno