Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

PIATNJE: Vi sa bada 1.2 koji ste osposobili NDrive, da li ga pokrecete preko ikonice iz menija ili kroz samsungapps?

Preko ikonice iz menija.

Hvala ljudi za flash iskustva.

I mene interesuje, ja pitao, al niko ne odgovara, nasao sam srpski zenski glas, ubacio gde su i ostali, ali ne znam kako na navigaciji da promenim, ako neko zna, pitam ponovo?

Ja pokrecem iz menija, spanska je, ima fora i da se promeni ime umesto Spanije, videh na nekom forumu, mada nema neke potrebe...

dakle, suma sumarum, konacno imamo i upotrebljivu navigaciju...
To su extra vesti, nema sta, bice posla za vikend...

Nego tih 8MB mi deluje poprilicno u poredjenju sa contrast-ovom mapom, a ovamo mapa ispade manje detaljna...javljajte iskustva...

dakle, suma sumarum, konacno imamo i upotrebljivu navigaciju...
To su extra vesti, nema sta, bice posla za vikend...

Nego tih 8MB mi deluje poprilicno u poredjenju sa contrast-ovom mapom, a ovamo mapa ispade manje detaljna...javljajte iskustva...

Navteq mapa je poprilicno novija i porpilicno detaljnija sto se drumova tice, a sto se PIO tice nemam pojma, mozda je Contrast tu bolje odradio posao, ali meni to ne predstavlja nista posto to ni ne koristim... :D

imamo i upotrebljivu navigaciju...

Imamo i vise od toga, ovo je extra navigacija. Ne treba nam ni Garmin ni Igo samo da je ovi iz Samsunga ne " zalece " nekako

Nece srpski glas da prepozna, nije strasno bilo bi dobro da ima...

ajde da ne bude da sam majmun ali meni logicnije i lepse zvuci navigacija na eng :)
i na telefonu, kompu itd nikada ne bih mogao da drzim bilo sta ''srpsko'', ne ide mi nekako a i znam eng.

ali vec mi je kaparisao cale telefon za neki put pa bi zbog toga znacio taj srpski majku mu, da ne ode slucajno u bugarsku :smoke: nabada i on malo engl ali ipak.. :d

I ja razumem da zbog matoraca hocete srpski ali da vama kao clanovima IT foruma srpski jezik u stranoj tehnologiji znaci nesto .. to ne razumem, mene majka jos u osnovnoj skoli a to je bilo davno govorila, uci sine engleski da mozes da ides po celom svetu a vi bi na srpski ...

Poslednja izmena:
Ma znam i ja engleski, sve razumem, nego ako vec ima srpski glas, rekoh ajd da promenim, mozda neka ima neki milozvucan, melodican glasic... :D:D:D

Sto se tice mog grada Paracina, bilo da je contrastova ili navteqova mapa, slicne su, tj. obe nisu bas potpune sto se tice nekih banki, restorana, firmi...ali adrese pogadja u centar, radi super, ***. veci gradovi su garant bolje pokriveni... ;)

http://www.badapps.ru/news/badanews/619-bada-os-ne-tolko-na-samsung.html

pa u google translate :) :smoke:

malo vrljav prevod ali ovo je kljucno-

Бада оперативни систем не само на Самсунг?

платформу Бада ОС-а, друге компаније заинтересоване за своју платформу ће бити у стању да опреми своје гаџете овај систем. Парк Биеонг-Иеоп од Пантецх Група је већ ставио у реч јој и ускоро платформа ће се користити у другим кинеским машинама.

Ако испитати напредак и развој осталих оперативних система ће ускоро Бада ОС ће бити озбиљан конкурент за оперативни систем Андроид.

:eyebrows: ,) :smoke:

Kad odem na AZURIRANJE SOFTVERA i kliknem da proveri da li postoji novi FW, kaze mi da postoji. Kliknem da instalira, telefon se onda kaci na server i posle minut dva napise poruku NEUSPESNO PREUZIMANJE. Medjutim kad odem na KIES, tamo kaze da imam najnoviji FW.

Da li su izasle neke sitne zakrpe koje KIES ne detektuje, jer su male, ili mene telefon malkice zaje*ava

moja verzija softvera

BADA 1.2
1012231341LISS8500XXJL2

One final bit of info was in the leaked article - version 2.0 of Samsung’s Bada OS is getting launched at the MWC as well.

a MWC pocinje sutra!!!

gsmarena

:banana:

Poslednja izmena:
Ne znam da li je do mog telefona ali meni ndrive radi ocajno, mozda sto je oblacno danas a?

Ne znam da li je do mog telefona ali meni ndrive radi ocajno, mozda sto je oblacno danas a?

ja kad god uskocim u auto palim ndrive i testiram...bez ijedne greske radi vec nekoliko dana, cak miksujem i mape, Contrast pa Navteq...prezadovoljan...tacan, precizan, bez kasnjenaja na sta se dosta ljudi zali na onom blogu gde je ndrive i sredjen ali ne kod nas vec po belome svetu :D

Da li postoji sansa da se moj problem sa baterijom resi kad upgradujem na Bada 2.0 ili da ga teram na servis u ponedeljak?

ja kad god uskocim u auto palim ndrive i testiram...bez ijedne greske radi vec nekoliko dana, cak miksujem i mape, Contrast pa Navteq...prezadovoljan...tacan, precizan, bez kasnjenaja na sta se dosta ljudi zali na onom blogu gde je ndrive i sredjen ali ne kod nas vec po belome svetu :D

Meni se desava jedna cudna stvar. Mnogo brze mi uhvati GPS signal kad stavim fon npr. na tablu u kolima,ili negde drugde,nego kad ga drzim u ruci. Kad je spusten negde uhvati signal za 10-15 sekundi,a kad mi je u ruci prodje nekad po par minuta i nista...

Meni se desava jedna cudna stvar. Mnogo brze mi uhvati GPS signal kad stavim fon npr. na tablu u kolima,ili negde drugde,nego kad ga drzim u ruci. Kad je spusten negde uhvati signal za 10-15 sekundi,a kad mi je u ruci prodje nekad po par minuta i nista...

mozda se polozajem ruke pokriva antena pa mu treba nesto vise vremena....mada ipak nema pravila...nekad pohvata na keca...josh ni do kola nisam stigao po izlasku iz zgrade, a nekad i krenem kolima a fon na tabli i tek posle min-dva se locira...nema konkretnog pravila
mada mene to ne uzbudjava uopste...bitno je da kad uhvati satelite, radi bez greske

Meni hvata satelite u proseku za 15minuta... Ukljucen mi je Locations, sve opcije pa i a-gps. Kada uhvati, radi jako lepo.
Ima li ko ideju sta bi mogao biti problem?

MilosNBGD, zasto mislis ta bi ti prihvatili reklamaciju zbog baterije?

mozda se polozajem ruke pokriva antena pa mu treba nesto vise vremena....mada ipak nema pravila...nekad pohvata na keca...josh ni do kola nisam stigao po izlasku iz zgrade, a nekad i krenem kolima a fon na tabli i tek posle min-dva se locira...nema konkretnog pravila
mada mene to ne uzbudjava uopste...bitno je da kad uhvati satelite, radi bez greske

Kod mene uzasno, cas kasni cas zuri a na svakih 30ak sekundi se okrene za 90 ili 180 stepeni na kratko pa se vrati.
Moram da reinstaliram ndrive pa da probam.
Ali meni se i pre tripovao kompas, non stop mi izlazila poruka o nekim magnetnim smetnjama i kao da nesto vitlam telefonom u obliku osmice.

Nazad
Vrh Dno