Preko ikonice iz menija.
dakle, suma sumarum, konacno imamo i upotrebljivu navigaciju...
To su extra vesti, nema sta, bice posla za vikend...
Nego tih 8MB mi deluje poprilicno u poredjenju sa contrast-ovom mapom, a ovamo mapa ispade manje detaljna...javljajte iskustva...
nasao sam srpski zenski glas, ubacio gde su i ostali
imamo i upotrebljivu navigaciju...
Бада оперативни систем не само на Самсунг?
платформу Бада ОС-а, друге компаније заинтересоване за своју платформу ће бити у стању да опреми своје гаџете овај систем. Парк Биеонг-Иеоп од Пантецх Група је већ ставио у реч јој и ускоро платформа ће се користити у другим кинеским машинама.
Ако испитати напредак и развој осталих оперативних система ће ускоро Бада ОС ће бити озбиљан конкурент за оперативни систем Андроид.
Ne znam da li je do mog telefona ali meni ndrive radi ocajno, mozda sto je oblacno danas a?
ja kad god uskocim u auto palim ndrive i testiram...bez ijedne greske radi vec nekoliko dana, cak miksujem i mape, Contrast pa Navteq...prezadovoljan...tacan, precizan, bez kasnjenaja na sta se dosta ljudi zali na onom blogu gde je ndrive i sredjen ali ne kod nas vec po belome svetu![]()
Meni se desava jedna cudna stvar. Mnogo brze mi uhvati GPS signal kad stavim fon npr. na tablu u kolima,ili negde drugde,nego kad ga drzim u ruci. Kad je spusten negde uhvati signal za 10-15 sekundi,a kad mi je u ruci prodje nekad po par minuta i nista...
mozda se polozajem ruke pokriva antena pa mu treba nesto vise vremena....mada ipak nema pravila...nekad pohvata na keca...josh ni do kola nisam stigao po izlasku iz zgrade, a nekad i krenem kolima a fon na tabli i tek posle min-dva se locira...nema konkretnog pravila
mada mene to ne uzbudjava uopste...bitno je da kad uhvati satelite, radi bez greske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari