Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Srecno scheilinkin, za koliko si ga na kraju i gde uzeo?
vkozomar, kakav ti je kvalitet youtube klipova na fonu, meni je ocaj i kockasti su suvise, a nigde ne postoji opcija za poboljanje kvaliteta pustanja.

270€ a uzeo sam ga preko drugovog druga :D preporučeno, jedini koji mi je dao garanciju sa fonom. malo je korišćen, bar on tako kaže, ali realno ja nikakve tragove nisam primetio.
ja sam puštao večeras par klipova sa svog profila koji su inače u HD na YT ali nisam video nikakve kockice, HQ mod postoji samo na androidima, međutim androidi imaju YT aplikaciju a ovde je ikonica samo link ka mobilnoj verziji YT-a.

Ako gledas yt preko 3g onda je mnogo los, ali ako gledas preko wifi onda je dobar kvalitet.

vkozomar, kakav ti je kvalitet youtube klipova na fonu,

Extra kvalitet , namestio sam mrezu na GSM zbog baterije i gledam na wifi, stvarno nema kockica :) ispeglano kao " decija guza "

znaci zato je meni los kvalitet, zbog 3g, to je bas bezveze,imam mesecno 500mb pa sve cepam preko postpaida, wifi i ne ukljucujem,sada cu morati da ga aktiviram. Ali pazi,kada gledam trejlere preko programa cinetrailer, kvalitet je perfektan, a isto pustam preko 3g. vkozomar, gde aktiviras opciju da ti radi samo gsm/2g mreza?

vkozomar, gde aktiviras opciju da ti radi samo gsm/2g mreza?

Settings, conectivity, network settings i network mode

Poslednja izmena:
definitivno je na novom FW jači wi-fi signal,,,tamo gde mi do sada nije hvatao signal sada imam..

definitivno je na novom FW jači wi-fi signal,,,tamo gde mi do sada nije hvatao signal sada imam..

Eto, cak su nesto i promenili u novom firmware-u :)
A FOTA ne radi ni u ovom ili ja ne umem da je koristim. Stalno mi izbacuje "sign in to your samsung account". :bottle:

Da li se hard resetom gubi garancija ??

koja je sad fora da mi na fonu u apps javi da ima update i kad kliknem confirm on mi samo izbaci update screen i gore piše waiting i ništa se ne dešava

koja je sad fora da mi na fonu u apps javi da ima update i kad kliknem confirm on mi samo izbaci update screen i gore piše waiting i ništa se ne dešava

To je verovatno najava update preko KIES-a spoji ga pa ce ti uraditi na JI3

p.s. javi mi se na PM imam jednu molbicu

To je verovatno najava update preko KIES-a spoji ga pa ce ti uraditi na JI3

p.s. javi mi se na PM imam jednu molbicu

on govori o update aplikacija a ne o update firmware-a....ne brkaj to;)
pre će biti da im je server u problemu.....nije to retko kod samsung-a,)

WeTravel sam naterao da radi konacno :) upalio prvo Gps status, pa pokrenuo gps, lockovo satelite i zatim pokrenuo wetravel i radi OK
Trebalo bi ga malo po gradu testirati

Jesam li ja jedini koji nikako ne moze da natera Kies da radi na XP sp2 ili ima jos takvih? Verzija je mislim najnovija 1.5.3.10093_82

Jesam li ja jedini koji nikako ne moze da natera Kies da radi na XP sp2 ili ima jos takvih? Verzija je mislim najnovija 1.5.3.10093_82

:d

Meni radi kies na W7/X64....samo ne detektuje telefon....:d:d:d

Jel to ispada da Kies radi samo na Win7. Nesto nisam bas zainteresovan da ga instaliram samo radi Kiesa. :S:

I radi sa win 7 ,ali da nije X64.
Mnogo je to "ali"... :d

WeTravel sam naterao da radi konacno :) upalio prvo Gps status, pa pokrenuo gps, lockovo satelite i zatim pokrenuo wetravel i radi OK

ja testirao po bg-u i radi odlicno...

nego evo vam malo HD snimaka by WAVE i dobre muzike by Parni Valjak...nisam mogao odoleti... :D

[YOUTUBE]uUFi889eY5s&hd=1[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]mqKOGXR6Cf8&hd=1[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]BS33iiIErfg&hd=1[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]LBaKJM4LdNw&hd=1[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]vAd_BxXN6UM&hd=1[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]yVzTjyxQ4oc&hd=1[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]yVzTjyxQ4oc&hd=1[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:

ja evo hocu da se malo igram sa wetravel... ima li neka fora da se nabaci shortcut u meni za wetravel ili preko browsera .jar svaki put?
kako si lockovo satelite? drzite li a-gps ukljucen?

Meni npr na mom W7x64 na kompu radi do jaja, čim ga ubodem momentalno ga očita a opet na laptopu sa x86-icom radi ko usran, em neće da ga prepozna (ono se vrti stalno kao da ga učitava) em se komp stravično zapuca. e sad zanima me nešto u vezi memorijske gledao sam ovu pa me zanima da li radila sa waveom ako neko zna da mi kaže.
uzeo bih 6-tu klasu i to baš tu jer je mogu nekad iskoristiti i u kameri kad mi zafali pošto dolazi sa tim adapterom.

ja evo hocu da se malo igram sa wetravel... ima li neka fora da se nabaci shortcut u meni za wetravel ili preko browsera .jar svaki put?
kako si lockovo satelite? drzite li a-gps ukljucen?

Kada instaliras WeT ikona se nalazi u " games and ... " folderu i pokrece se samo jednim klikom. Skines sa samsunga aplikaciju GPS Status i preko nje mozes proveriti kako radi GPS odnosno kojom brzinom lockuje satelite. Meni je uhvatio najvise 6 komada ali posto ga nisam jos probao u voznji ne mogu reci za koliko se drzi u samoj voznji.
Znaci pokrenes gps status, imas START GPS i sacekas da nadje satelite, zatim pokreni WET i ukucaj adresu... :) i na put ... ( al prvo frustuk :d )

@ scheilinkin

gledao sam ovu pa me zanima da li radila sa waveom ako neko zna da mi kaže.

Imam ja TakeMS od 2 GB i prepoznao je, ali opet ... Ne znam da li bi dozvolili da je probas u radnji pa onda platis :p
Imas i u Win Winu pa mozes da iskoristis Benchmark popust :)

Poslednja izmena:
Meni npr na mom W7x64 na kompu radi do jaja, čim ga ubodem momentalno ga očita a opet na laptopu sa x86-icom radi ko usran, em neće da ga prepozna (ono se vrti stalno kao da ga učitava) em se komp stravično zapuca. e sad zanima me nešto u vezi memorijske gledao sam ovu pa me zanima da li radila sa waveom ako neko zna da mi kaže.
uzeo bih 6-tu klasu i to baš tu jer je mogu nekad iskoristiti i u kameri kad mi zafali pošto dolazi sa tim adapterom.

Ja sam uzeo takems od 8 giga ali class 4. Radi!

Dobro bre, majku mu, pa samo u ovoj temi se toliko puta razglabalo o kartici za Wave, i bar tri puta je pominjana i koja, i koja klasa... ja licno sam pisao bar dva puta, ako nisam i *****o sva tri... zar je toliko tesko da se opali search - makar samo u okviru ove teme! - i nadje informacija?! :wall:

Vrh Dno