Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

interesuje li koga ovaj telefon nov i iz prodavnice. mogu da ga dobijem u zamenu za moj pokvereni, a meni ne treba :D garancija i sve ostalo...

Sad sam provalio da sve java aplikacije rade na Bada os :) Gmaps, nimbuzz, getjar ... sto je lepa vest ...

Da li neko zna kako da na samsung wave-u u aplikaciji we traveler (ona java navigacija) namestim da mi svetlo radi stalno? Tj da mi je ukljucen backlight za vreme navodjenja?

P.S. Isprobao sam sve kombinacije backlight opcije i dynamic light opcije u samoj aplikaciji...

Moze li neko da objasni kako da ubacim firmware i koji da ubacim (moze i na pm)?

nemam neta kuci pa ne mogu detaljno pretrazivati, preko kiesa ne mogu jer vec ima neki levi fw... :d

Kako ne mozes preko Kies-a?

*** u oglasima kod nas ne možeš naći telefon a da ima garanciju, šta rade oni sa njima. petoricu sam već kontaktirao, svi imaju nov telefon a niko garanciju. kad nisam imao para svi su imali a sad kad imam nema nijedan :D

Uzimaju ih preko verovatno. U npr. Madjarskoj je tehnika dosta jeftinija nego kod nas...

Izašao novi FW. update preko Kiesa...upravo uradio....
o dalje bada 1.02

Prilozi

• 20101021183534.jpg
    20101021183534.jpg
    57.1 KB · Pregleda: 61
Meni nije. Svaki do sada (pa i ovaj najnoviji) update sam radio preko Kies-a i nikada nisam imao problema.

*** u oglasima kod nas ne možeš naći telefon a da ima garanciju, šta rade oni sa njima. petoricu sam već kontaktirao, svi imaju nov telefon a niko garanciju. kad nisam imao para svi su imali a sad kad imam nema nijedan :D
Si kontaktirao onog lika sto treba da dobije nov telefon sa reklamacije, umesto svog... ?
Imao je oglas... u oglasima :D

Si kontaktirao onog lika sto treba da dobije nov telefon sa reklamacije, umesto svog... ?
Imao je oglas... u oglasima :D

jesam, iz bg-a je a to mi ne odgovara mislim to slanje. našao sam neki btw za 280-90 ne znam tačno ali malo korišćen i sa garancijom, naravno otključan. stavio moj u oglas (SE w810i) misleći da se niko neće javiti međutim čitav dan me zovu ko ludi ***, ruke mi otpale od sms-ova. sad ganjam neki da pozajmim od druga za sutra bar, sjebah se skroz sa kupovinom :D, treba lik da me zove za wave a nemam telefona, ili ću otkazati ovom što je poručio moj bar dok ne pazarim wave. haos

jesam, iz bg-a je a to mi ne odgovara mislim to slanje. našao sam neki btw za 280-90 ne znam tačno ali malo korišćen i sa garancijom, naravno otključan. stavio moj u oglas (SE w810i) misleći da se niko neće javiti međutim čitav dan me zovu ko ludi ***, ruke mi otpale od sms-ova. sad ganjam neki da pozajmim od druga za sutra bar, sjebah se skroz sa kupovinom :D, treba lik da me zove za wave a nemam telefona, ili ću otkazati ovom što je poručio moj bar dok ne pazarim wave. haos
Sto, baki, sto ti smeta slanje? Nemas poverenja... ili jednostavno ne bi da se tumba fon po kombiju? :)

BTW, W810... zver od fona ;)

2 mcrazy:
A, tako znaci, u tom' je fora... tell U what - prodaj ti to lepo scheilinkinu za 250, pa nek' se posle on 'ebava sa Kies-om! :p

Imam ja jedno pitanje za korisnike Wave-a, da li telefon kod nas stiže sa nekim programom za čitanje office i pdf fajlova? Na samsungovom sajtu se nalazi picsel koji uopšte nije jeftin, a meni bi na novom telefonu bio potreban jedan takav program...
e da, i još jedna stvar, za one koji su koristili ovu java navigaciju preko we travel, da li je neko koristio van Bg-a i koliko je onda upotrebljiva? Da li zna neko čije mape uopšte koristi ta navigacija?
Hvala unapred!

Taj Picsel File Viewer fabricki stize uz telefon... i cita ovo sto si naveo.

Samo sto ja imam problema sa nekim .pdf fajlovima, jednostavno nece da ih otvori jer prijavljuje da su preveliki (ali to je budalastina, tek 20-ak mega... neki Plejbojevi, Hastleri, FHM-ovi i slicno :D)

odradio i ja upgrade :) proslo bez problema ali ne pusta FLAC :S:

odradio i ja upgrade :) proslo bez problema ali ne pusta FLAC :S:

Ja ne primecujem nikakve razlike izmedju jh3 i ovog ji3. A ako neko zna u cemu je fora sa onim CP UART modom. Ni tu nisam primetio nikakvu razliku, bas u hd snimcima sam isprobao i deluje mi potpuno isto i na AP i CP UART.

Meni je u AP modu net preko WiFi-a radio malo tromije,i desavalo mi se par puta da me izbaci iz onog Brus Lija zbog nedostatka memorije. To mi se u CP modu nije desavalo. Osim toga je manje-vise isto,ne primecujem neku bitnu razliku...

evo i ja sam pazario telefon napokon pa pre nego što krenem sa updateom samo da pitam jel ovo sa slike ok što mi nudi, ako treba nešto da sačuvam (pre je bio neki slučaj sa određenim fajlovima) da nešto ne s****m.
zahvaljujem unapred

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    39.7 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
evo i ja sam pazario telefon napokon pa pre nego što krenem sa updateom samo da pitam jel ovo sa slike ok što mi nudi, ako treba nešto da sačuvam (pre je bio neki slučaj sa određenim fajlovima) da nešto ne s****m.
zahvaljujem unapred

Pazi ... ovaj JH3 sam ja imao kad sam kupio, a tebi ga nudi kao novi, mozda ne moze odmah da uradi upgrade na JI3 pa zato radi na taj nacin, verovatno ces morati 2 upgrade da uradis ??

Poslednji je JI3 ali u sustini tako ga vidi KIES

p.s. Stvarno je bruka od telefona, ekran je neverovatan a i kvalitet izrade, sinoc smo zaspali sa cerkicom uz " toseta " i " miki mouse-a " na youtube-u :) A slikaaaaaa
Kamera je posebna prica, ovih dana prosirujem micro sd pa cu moci da se nasnimam na miru

Poslednja izmena:
pa vidim svi spominju JI a meni nudi JH pa reko da nije neki ***** :D

Nazad
Vrh Dno