Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ma stavio sam Weplaner i " slova se pobrkala " :) u pocetku pisalo sve OK ali sada su pobrljavila i umesto route pise " rrrtttee " i slicno
Nisam jos stigao da probam navigaciju, verovatno sutra kad krenem za bg

p.s. sta se koristi za wifi chat odnosno neki IM ??

Poslednja izmena:
Moras deinstalirati ceo wetravel i ponovo instalirati da bi ti se ta slova vratila. Nisi trebao da cackas sa fontovima.
Ne koristim nista od IM programa posto iskreni i ne znam da ima nesto sto valja. Meni bi trebalo samo za fb i msn i nista drugo. Skype nema te nema.

@CAR Mozda sam ja taj stefgi a mozda i nisam....ko ce ga znat'. Elem nisi mi nesto tamo pazljivo citao jer je pisalo Izmeri koliko je uspeo puta da izvrti film odnosno vreme dok nije doslo do 10 posto kada ga gasi.
Upravo skidam stariju badu jer ova nova me zeza tako da cu prvo morati to da zavrsim pa tek onda test koji je inace spreman.

Hello,
pregledao sam ovih 33 strana i nisam naleteo na ovaj problem. Imam problem da se nakacim na HUAWEI HG 520i (dobio od telekoma na koriscenje - kuca). Nema veze da li ima sifre za pristup ili je otvoren pristup ruteru. Na TP-Link ili na Pirelli (dobio od Telekoma na koriscenje - posao) se kaci bez problema i savrseno radi internet.
E sad, malo sam guglovao i shvatio da im je to boljka. Jel neko uspeo da sredi to? Ili da li neko zna ima li nacina da se zaobidje taj problem?

Hvala unapred.

Moras deinstalirati ceo wetravel i ponovo instalirati da bi ti se ta slova vratila. Nisi trebao da cackas sa fontovima.

Volim da prckam sta ces :)

Hello,
pregledao sam ovih 33 strana i nisam naleteo na ovaj problem. Imam problem da se nakacim na HUAWEI HG 520i (dobio od telekoma na koriscenje - kuca). Nema veze da li ima sifre za pristup ili je otvoren pristup ruteru. Na TP-Link ili na Pirelli (dobio od Telekoma na koriscenje - posao) se kaci bez problema i savrseno radi internet.
E sad, malo sam guglovao i shvatio da im je to boljka. Jel neko uspeo da sredi to? Ili da li neko zna ima li nacina da se zaobidje taj problem?

Hvala unapred.

jel 520i ili 520c? pošto ja imam c ili popularni radijator, kako sa njim stoje stvari?

Da li vam se desava da kada imate neki kontakt sinhronizovan sa Facebook nalogom, da kada ta osoba promeni svoju FB sliku, vama u telefonu nestane slike, tj. ne update-uje sliku sa Facebooka?

Da li vam se desava da kada imate neki kontakt sinhronizovan sa Facebook nalogom, da kada ta osoba promeni svoju FB sliku, vama u telefonu nestane slike, tj. ne update-uje sliku sa Facebooka?

Meni se to ne desava,jel si stavio da ti se apdejtuje automatski ili manuelno?

Automataski updateuje. Verzija je 1.02, najnovija koja moze da se skine sa Kies-a

A kako vi uopste i sinhrronizujete sa fb kontakte? Ja kad odem u kontakte-tri tackice-nadji prijatelje-dodaj nalog...tu imam samo myspace,twitter i active sync i nemam nista da dodam.
Koju verziju softvera imate?

Da sada ne listam sve strane... koliko sam shvatio, multitasking je moguc kod nativnih aplikacija? tj. mogu da saltam izmedju otvorene poruke, browsera i galerije? :)

Ajde neka se neko trzne i testira ovo pls... planirao sam za nekoliko sati uzeti telefon, hitno je :d

@mcrazy

Evo bas sad sam probao i radi! browser slike i poruke u isto vreme

uz malo sreće sutra se upisujem na listu vlasnika wave-a, samo da pazar prođe dobro tj da ne bude nekih neprijatnih iznenađenja

Da pitam ja vas nešto....:D Znam da sam to mogao ranije...a sada mi ne uspeva...

Znači..u toku poziva kada želim da uđem u imenik da pogledam neki kontakt i njegov broj, i kada pritisnem taj kontakt automatski počnem da ga pozivam umesto da samo "uđem" u kontakt. Šta mi je problem...ne mogu sam da pogledam broj već telefon odmah krene sa pozivom....FW mi je 1.02....da li se to i vama koji imate taj FW dešava....dok sam imao 1.01...mogao sam ovo da uradim...

Nemoj da ulazis u ono contacts sto ti je na ekranu dok traje poziv. Stisni srednje dugme da dobijes meni i idi u onaj standardni contacts/imenik.

@CAR Mozda sam ja taj stefgi a mozda i nisam....ko ce ga znat'. Elem nisi mi nesto tamo pazljivo citao jer je pisalo Izmeri koliko je uspeo puta da izvrti film odnosno vreme dok nije doslo do 10 posto kada ga gasi.
Istina, video sam i to ;)
Ali nisam ja (tebi) prebacivao to, ili bilo sta vec... samo hteo da napomenem, da ne dodje do zabune. Jer nikoga ne interesuje koliko se puta "obrnuo" film, to je nebitno.
Upravo skidam stariju badu jer ova nova me zeza tako da cu prvo morati to da zavrsim pa tek onda test koji je inace spreman.
Ne bre... neka, neka ostane ta verzija, da vidimo kako ona radi. Posle probaj i sa matorijom verzijom, pa da vidimo ima li razlike medju njima.

Inace, ja ne stigoh da radim ovo sad u nedelju, imao sam neke obaveze, treb'o mi je telefon :p
A vi, ostali... R_O_N_I_Ne, nesreco... sta je, zacutao si? :D
Kam' gi test? :d
Nije valjda da jos uvek skidas film? :D:D:D

Istina, video sam i to ;)
Ali nisam ja (tebi) prebacivao to, ili bilo sta vec... samo hteo da napomenem, da ne dodje do zabune. Jer nikoga ne interesuje koliko se puta "obrnuo" film, to je nebitno.

Ne bre... neka, neka ostane ta verzija, da vidimo kako ona radi. Posle probaj i sa matorijom verzijom, pa da vidimo ima li razlike medju njima.

Inace, ja ne stigoh da radim ovo sad u nedelju, imao sam neke obaveze, treb'o mi je telefon :p
A vi, ostali... R_O_N_I_Ne, nesreco... sta je, zacutao si? :D
Kam' gi test? :d
Nije valjda da jos uvek skidas film? :D:D:D

Odgledao sam 'beni film i na kompu i na telefonu... :d Chim budem mogao da se odreknem fona ceo dan javljam razultat...:)

Pa nije trebalo da *gledas* film, vec da vidis koliko baterija moze da izdrzi... :D:D:D

***,torrent sindrom... morao sam da vidim sta sam skinuo...:D

Koliko sam citao o njoj,bas se i nije proslavila sa baterijom...

Kad smo kod baterije,kako bre koj moj uspevash da ti traje baterija duze od jedan dan a da stvarno drndash telefon?:d

Koliko sam citao o njoj,bas se i nije proslavila sa baterijom...
Gde da se proslavi - xenon blic je oduvek bio battery killer ;)

Ono opalis tri slike i ima da ti srolja bateriju na 12% :p
A onaku kameru ne koristiti u paru sa tim ksenonom - gre'ota bre... ;)
Kad smo kod baterije,kako bre koj moj uspevash da ti traje baterija duze od jedan dan a da stvarno drndash telefon?:d
Jel' me ti to zezas? :p

Manje od dva dana nisam imao nikad! :smoke:
U stvari, lazem - jesam kada sam guslao po navigaciji ceo dan kada sam bio u Italiji :)
Ono mu odralo bateriju! :p

Ovako - ispod dva dana nikad, sta god mu radio i ma koliko maltretirao... mada kazem, imam utisak da mi baterija opasno oslabila, te da mi je ranije drzala dosta duze. Trenutno sam uglavnom na dva-tri dana... moram da utvrdim o cemu se tu radi.
I bukvalno, jedva cekam nedelju da pustim ovaj "nas" test... cisto da vidim kakva je situacija, on mi je ubedljivo najmerodavniji. Da vidimo mogu li da pridjem onoj cifri od 8 sati i 21 minut :)

Ma nisi normalan. :D

Ja dodjema sa sljake sa jednom-dve crte.... Dodouse,skapirao sam da igre bash kolju bateriju (zamisli koje iznenadjenje:d).

Kod mene ide na punjach svako vece :) Evo,danas je bio ujutro na dve crte i nisam bash zbog toga hteo da djuskam nista. Drzao je na te dve crte do jedan popodne,dok nisam odlucio da cu ipak da oddjuskam neki NFS... :D posle 15 min je pao na jednu,i vec oko 3-pola 4 je poceo da pishti.
Da zakljucim...tvoj problem je shto imas manjak slobodnog vremena...:d:d:d

Jok - nego ne igram igre :p ;)

Stvarno... ne picim nista na fonu od igara :)
Slusam muziku, surf i tako to... ali gejmanje ne.

Za to koristim komp... (ali i to retko, u zadnje vreme :d)

Pa tako reci majku mu poljubim... :d A ne da me bacas u rebus danima&nedeljama :D

Inache,pre Vejva sam imao G400 Samsung i baterija je trajala jeeedva ceo dan,ako i tol'ko. Eno ga kod caleta sad. Bash sam ga pitao danas kako mu se cini fon,koliko mu drzi baterija i tako to. Kaze covek "Pa tako,dva-tri dana..."
:d

Zaboravih da napomenem, izvinjavam se :)

Sta da ti kazem - onaj NFS sam skinuo cim sam uzeo fon, i to cisto zato sto je bilo receno da ce download biti dzabe tek za prvih 1.2 miliona korisnika :p
Pokrenuh odma', cisto da vidim kako to izgleda... pokrenuh posle jos par puta. Ono - dobro je :D
Asfalt isto, u par navrata... mada, to sam pretezno pokretao da vidim kako radi multitasking i ima li ga na Wave-u :p

A tek pre neki dan utvrdih da, sem Asfalta, ima i jos nekih igrica koje su stigle sa fonom!!! :D:D:D

Tako da... toliko o tome :p

P.S. Pa ona nesrecna N8-ica ima bateriju od mizernih 1200 miliampera... :)

Kasno si rekao. Stavio sam neku SER verziju,rusku cini mi se.

Jel ima neko link ka nasoj domacoj verziji bade 1.0?

Vrh Dno