vkozomar, kakav ti je kvalitet youtube klipova na fonu,
vkozomar, gde aktiviras opciju da ti radi samo gsm/2g mreza?
definitivno je na novom FW jači wi-fi signal,,,tamo gde mi do sada nije hvatao signal sada imam..
Da li se hard resetom gubi garancija ??
koja je sad fora da mi na fonu u apps javi da ima update i kad kliknem confirm on mi samo izbaci update screen i gore piše waiting i ništa se ne dešava
To je verovatno najava update preko KIES-a spoji ga pa ce ti uraditi na JI3
p.s. javi mi se na PM imam jednu molbicu
Jesam li ja jedini koji nikako ne moze da natera Kies da radi na XP sp2 ili ima jos takvih? Verzija je mislim najnovija 1.5.3.10093_82
WeTravel sam naterao da radi konacnoupalio prvo Gps status, pa pokrenuo gps, lockovo satelite i zatim pokrenuo wetravel i radi OK
Trebalo bi ga malo po gradu testirati
Meni radi na 64bit ali kilavo (treba mu vecnost da prepozna telefon).I radi sa win 7 ,ali da nije X64.
WeTravel sam naterao da radi konacnoupalio prvo Gps status, pa pokrenuo gps, lockovo satelite i zatim pokrenuo wetravel i radi OK
Trebalo bi ga malo po gradu testirati
ja evo hocu da se malo igram sa wetravel... ima li neka fora da se nabaci shortcut u meni za wetravel ili preko browsera .jar svaki put?
kako si lockovo satelite? drzite li a-gps ukljucen?
gledao sam ovu pa me zanima da li radila sa waveom ako neko zna da mi kaže.
Meni npr na mom W7x64 na kompu radi do jaja, čim ga ubodem momentalno ga očita a opet na laptopu sa x86-icom radi ko usran, em neće da ga prepozna (ono se vrti stalno kao da ga učitava) em se komp stravično zapuca. e sad zanima me nešto u vezi memorijske gledao sam ovu pa me zanima da li radila sa waveom ako neko zna da mi kaže.
uzeo bih 6-tu klasu i to baš tu jer je mogu nekad iskoristiti i u kameri kad mi zafali pošto dolazi sa tim adapterom.
Probajte
http://www.bruxbros.com/2010/10/25/samsung-wave-habemus-skype/#more-2205
Takodje korisni linkovi
http://www.bruxbros.com/2010/10/02/...orta-le-previsioni-del-tempo-su-samsung-wave/
p.s. ja nemogu :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari