- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Nisam ga probao na Note 2 ali je na S4 sjajan.Jel koristio neko Phoenix rom? Vidim dosta popularan thread na xda, a i visoku ocenu ima, izgleda kao da bi trebalo dobro da radi
Nisam ga probao na Note 2 ali je na S4 sjajan.Jel koristio neko Phoenix rom? Vidim dosta popularan thread na xda, a i visoku ocenu ima, izgleda kao da bi trebalo dobro da radi
Jel koristio neko Phoenix rom? Vidim dosta popularan thread na xda, a i visoku ocenu ima, izgleda kao da bi trebalo dobro da radi
Hvala na dobrom opisu, sad se i meni ubacuje taj ROM
Jedino sto mi cimanje za aplikacije posle i da pakujem sve ponovo, pa se zato premisljam
Jedino sto mi cimanje za aplikacije posle i da pakujem sve ponovo, pa se zato premisljam
Inace aplikacije za backup and restore ne postoje? :d
Sve dok se vraca samo user apps+data, siguran si. To je ja mislim opstepoznata stvar![]()
Nije. Ja sam sa 2.3 vratio na 4.0.4 i neke user apps su imale FC.
Takođe sam nedavno probao 4.3 rom i vratio sam user apps i data sa 4.1.2 i takodje sam dobijao FC na nekim aplikacijama.
Sve dok se vraca samo user apps+data, siguran si. To je ja mislim opstepoznata stvar![]()
Ne znam sa cim ga je otkljucao. Ja sam, pre nego sto sam mu odneo telefon probao sa galaxsim unlockom i nisam uspeo, verovatno jer nisam imao pravu verziju. Ako imas verziju sa kojom si otkljucao tvoj telefon, baci mi je na pp, pozAko ga je otkljucao Galaxsim Unlock-om onda neces. Ja sam svoj N2 tako otkljucao davno i evo 3-4 rom-a promijenjena i sve ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari