Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

toliko bolja baterija na g2? to je 50%

Cudno. Kod mene baterija je u proseku oko 2d standby i 8h sot. Mozda je do 4g kartice :)

Sta se tripujete, ja ne ispustam teleVon iz ruke, 3G/wifi, ne znam sta je cudno. Mislim, kad ga koristim, ne stedim ga. :)
Ako me secanke dobro sluzi, sa ProBAM sam izvukao bio 6h 42min za 18h koriscenja sto je meni skroz OK. G2 je svakako bolji za te stvari.
Moze i N2 svaki drugi dan na punjaca, al' ono, samo da izgura od jutra do sutra, to je valjda najbitnije :)
A G2 je prica za sebe, bolestan chipset i baterija. Brutalno!!!

Ne razumem, kako mislis ispade kao note?

Taj Huawei je extra fon, koristio sam ga bio privremeno, zaista drzi bateriju kao lav, mada ne bih mogao da koristim vise tu dijagonalu, samo me posluzio dok je One X bio na letovanju.

Sta je cudno, SOT na N2 ili SOT na G2?

Imas u temi o G2 okacene slike, ne razumem ja tebe nista... Ti Huawei P serije su skroz ok sa baterijom, pogotovu na "malom" displeju.

pa čudna je razlika, ne gledam ja brojke kao brojke, svako drugačije koristi telefon. ajde da si light user pa i da izvučeš 5h sa p1 (što je samo po sebi fenomen) i 9h na g2, al kako onda samo 6h na note 2? nigde još nisam video da g2 ima 50% bolju bateriju od n2...

6h 42m sa ProBAM 4.4.2 rom-om.

Ne prebacujem 2/3G drzim na wcdma prefered mrezu pa sta uhvatim. Na poslu mi je recimo losiji 3G pa kontam da tu srce malo vise.

S4 pro je napredniji chip sa manjom potrosnjom od ovog Cortexa u N2, ne znam zasto je cudno? Veca dijagonala, stariji hardver, meni je ta razlika logicna. Kontam da sa utegnutiim N2 moze i vise, ali se nisam zamarao preterano. Bitno mi je samo da izgura od 7h ujutru do uvece dok ne legnem u krevet.

Stavio sam sad ovaj Phoenix ROM pa cu videti kad budem izdrndao maksimalno fon da vidimo sta kaze.

A ono za P1 nije bio neki heavy usage, vise standardni, samo me je iznenadilo sto je toliko izvukao.

Kako da promijenim taster za aktiviranje multi window? Kad drzim dugo back tastera obicno izadjem iz aplikacije kad se upali mw pa je pocelo da mi smeta.

Skini modul MW manager za exposed pa podesi kako ti odgovara. Meni MW smeta uglavnom pa ga drzim ugasenog.

Iskljuci back to kill i onda neces imati problema.

Meni je konkretno N2 držao od ujutru do ponoći sa stalno upaljenim 3G.
Mogu se povećati držanje baterije sa gašenjem određenih procesa

zusydyqu.jpg

Evo, sve lepo pise, ovo bez wifi sam bio po gradu i drndao sa 3G, valjda je ovo ok. Sada sam kuci sa 53% baterije...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1389469140692.jpg
    uploadfromtaptalk1389469140692.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 78
  • uploadfromtaptalk1389469161121.jpg
    uploadfromtaptalk1389469161121.jpg
    51.9 KB · Pregleda: 80
  • uploadfromtaptalk1389469212926.jpg
    uploadfromtaptalk1389469212926.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Pa ima to u developer options.

E ***, na nexusu ima pa sam mislio da ima i kod vas... :)

Sta tebi ustvari treba, tebi se pali MW kada duze drzis back taster?

Suprotno.

Recimo sad mi je ttalk upaljen. Hocu da provjerim mail. Provjerim mail sve ok, kad hocu da mi nestane ona strelica drzim back malo duze. U tom trenutku bi mi ugasio i ttalk i mw strelicu. Nekad, mi ugasi program koji je aktivan i prilikom paljenja mw tj. kad hocu da prikazem strelicu.

E ja hocu da nekako drugacije palim/gasim strelicu.

E pa to ne moze, strelicu od MW samo klikom na nju sklonis i ostanes u aktivnom programu ili se vratis preko MW u program koji hoces.

Па угаси је из оних горе quick settings како се већ зову. Или урадим тако или је игноришем док не угасим тренутну апп и тек је онда угасим са дугим back.

Znam da radi, zna i Uroš. Ono što je problem je što nekad zna da se desi da pritiskom na back umesto da ugasiš mw (tj skloniš onu strelcu sa leve strane) ti u stvari ugasiš app koja ti je trenutno aktivna (bar sam ga ja tako razumeo).

Poslednja izmena:
Nema tu leka, nekada baguje, nekada ne...

Ja sam mislio da on zeli da promeni nacin kako da ga aktivira.

:wave:

Molim za pomoć. Prestao da mi radi gps. Tačnije ne može fon da pronađe nijedan satelit. Kad, recimo, pokrenem Igo navigaciju telefonu trega 30-tak sekundi da dtektuje gps risivier(ranije mu je trebalo tek sekundu ili dve) ali gps signal ne može da pronađe nikako! Ikonica za gps signal u levom gornjem uglu blinka neprekidno. Ista je siguacija i sa ostalim navigacijama. Probao sam svašta - od čačkanja po samom rom-u do zamene rom-a. Na 3 rom-a ista situacija. Sad sam na stock 4.3 ROM-u i ništa se nije promenilo. Do p're par dana sve bilo normalno. Pretpstavljam da je došlo do nekog kvara na gps uređaju tj. anteni pa me interesuje može li se tu nešto preduzeti bez odlaska u servis. dAlje, pretpostavljam da je najgora solucija da je crko gps uređaj pa me zanima zna li neko kolika je cena novog tj. kolko bi to u servisu moglo da me košta? Garanciju imam ko i da je nemam pošto sam fon kupio u Beču. Galaxy note 2 7105 je model mada pretpostavljam da to i nije puno bitno kad je gps u pitanju. Telefon mi je jdenom ispadao pre dva meseca ali se tad nijšta nije desilo tj. sve je radilo normalno. Čini mi se da je problem nastao nakon instalacije nekog rom-a (zaboravih mu naziv) koji mi je kao lud izvlačio bateriju bez ikakvog vidljivog razloga (po 20-tak posto na svaki sat)

Nazad
Vrh Dno