Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Transparent widget za sta ono ti treba?

Evo skidam igru pa cu javiti da li sam je pokrenuo.

Ne treba mi nego mi (je) treba(o) klasičan Samsung weather widget a na Sotmaxu je neki providni.
Baš napiši za Fun Run.

Хтео сам баш сток доживљај, само само са н3.

Jel koristio neko Phoenix rom? Vidim dosta popularan thread na xda, a i visoku ocenu ima, izgleda kao da bi trebalo dobro da radi

Ja sam ga bas juce instalirao. Prvo sam promenio recovery na Phillz CWM v5.15.0. Svi preporucuju ovu verziju jer poslednja ima neki problem. Nisam dublje ulazio u temu zbog cega. Koristio sam poslednju verziju TWRP-a do pre neki dan ali nekako sam sve vise bio nesiguran u njega jer ume da zabode u AROMA installeru. Sto se tice NAND backup-a i svega ostalog odradjivao je kako treba...

Pre instalacije sam procitao par stranica o ROM-u i vidim da ga mnogi hvale. Problemi se uglavnom javljaju ako dolazite sa nekog drugog ROM-a, a ne odradite wipe kako treba. Pogotovo ako menjate verziju sa 4.1.2 na 4.3. Onda je full wipe obavezan. Ja sam prvo pokrenuo Super Clean/Wipe skriptu by mike1986 sa ovog linka: http://d-h.st/fWr. Odradio sam posle wipe za instaliranje novog ROM-a u Phillz-u i prilikom pokretanja Phoenix AROMA installera selektovao sam full wipe medju prvim opcijama. Prvo treba instalirati verziju 16 ovog ROM-a kao bazu,a posle onaj mali update file v16.7.

Evo, za sada sve sljaka kako treba. Sve funkcije sa Note 3 rade sem onih za koje i nemamo adekvatan senzor. Ima par gluposti koje treba ucacakati ali uglavnom ne smetaju normalnom korscenju. ROM radi veoma stabilno i po meni je potrosnja baterije fenomenalna. Upravo vrsim prvo punjenje,a maltretirao sam telefon od juce bez prestanka. Okacicu screenshot-ove cim bude proslo par ciklusa punjenja i praznjenja da bih imao pravi rezultat. Sve u svemu sam zadovonjan. Barem dok se ne pojavi nova verzija ARHD ROM-a pa cu da vidim da li vredi menjati nesto ili ne...

Hvala na dobrom opisu, sad se i meni ubacuje taj ROM :)
Jedino sto mi cimanje za aplikacije posle i da pakujem sve ponovo, pa se zato premisljam

Hvala na dobrom opisu, sad se i meni ubacuje taj ROM :)
Jedino sto mi cimanje za aplikacije posle i da pakujem sve ponovo, pa se zato premisljam

Samo pazljivo prati uputstva sa xda stranice i nemas brige. Ja trenutno samo isprobavam kako sve funkcionise. Nemam bas puno vremena da se cimam sa svim aplikacijama i instalacijama. Imao sam ih gomilu...Pisao sam vec na xda koje sam bagove nasao. Nije nista strasno ali nadam se da ce ih uzeti u razmatranje...

Inace aplikacije za backup and restore ne postoje? :d

Naravno da postoje. Uvek sam koristio TitaniumBackup ali posto sam presao sa 4.1.2 na 4.3 ne zelim da pravim sebi neke eventualne probleme vec cu polako da namestim sve iz pocetka. Nije mi tesko...Taman da vidim da li ce neka aplikacija da mi pravi gluposti na novom ROM-u. A posle cu da napravim novi backup... :p

Sve dok se vraca samo user apps+data, siguran si. To je ja mislim opstepoznata stvar ;)

Sve dok se vraca samo user apps+data, siguran si. To je ja mislim opstepoznata stvar ;)

Nije. Ja sam sa 2.3 vratio na 4.0.4 i neke user apps su imale FC.
Takođe sam nedavno probao 4.3 rom i vratio sam user apps i data sa 4.1.2 i takodje sam dobijao FC na nekim aplikacijama.

Nije. Ja sam sa 2.3 vratio na 4.0.4 i neke user apps su imale FC.
Takođe sam nedavno probao 4.3 rom i vratio sam user apps i data sa 4.1.2 i takodje sam dobijao FC na nekim aplikacijama.

Verovatno je problem nekompatabilnost te aplikacije sa 4.3 ili titaniuma...

Ja sam vracao sa 4.2.2 na 4.4.2 i obrnuto, nisam imao problem, a znajuci da je 4.4.2 promenjen malo kao ajde da pokusam i problema bez.

Najnoviji Titanium uvek je up to date i nikad problem nisam imao.

Opet je lakše clear data samo te jedne app nego sa svakom da se smaraš od nule.

Meni recimo Facebook nikad ne radi iz backupa, ali ga svejedno uvek vraćam :)

pozdrav svima,imam jedno pitanje,da li je Note 2 sa telenor nase mreze zakljucan ili ne?i da li moze da se update-uje na 4.3 a da se ne izgubi otkljucavanje

Meni su 2 bila zaključana, ali nije nemoguće da je neki otključan. Nema pravila. Trebalo bi da ostane otključan. Uvek ima caka :)

I moj je bio zakljucan na telenor. Lik mi je otkljucao telefon i mene sada zanima da li cu ga ponovo zakljucati ako stavim neki od custom 4.3 romova.

Ako ga je otkljucao Galaxsim Unlock-om onda neces. Ja sam svoj N2 tako otkljucao davno i evo 3-4 rom-a promijenjena i sve ok.

Ako ga je otkljucao Galaxsim Unlock-om onda neces. Ja sam svoj N2 tako otkljucao davno i evo 3-4 rom-a promijenjena i sve ok.
Ne znam sa cim ga je otkljucao. Ja sam, pre nego sto sam mu odneo telefon probao sa galaxsim unlockom i nisam uspeo, verovatno jer nisam imao pravu verziju. Ako imas verziju sa kojom si otkljucao tvoj telefon, baci mi je na pp, poz

Kako te ne mrzi toliko da se zezaš sa menjažom :)

Pa sta da radim, smorim se, stavim oglas i neko se obicno javi :)

Cackao od sinoc, smorio me Z, stavio u oglas, iskreno nisam ni ocekivao da ce se neko javi, ali dodje covek i kupi je bez reci. Ja kud cu, sta cu, N2 prodaje drugar, rekoh moj je. :D

I evo, stelujem sad sve, jos malo pa gotovo, preporodio sam se sa kamerom. Z ima extra kameru, ali me baterija i onaj piano finish ubili na mesto.

Sto je najsmesnije, pitao me drugar hocu li mozda G2 sa VIP-a, sutra uzima to :d

Onda bih sam sebi digao spomenik da ga opet uzmem :d

Iskreno, brzi je fon G2, sve je instant na fabrickom romu, dok na N2 moras da se igras i stelujes da bi dobio ono sto zelis. Sa N2 je neki plafon 6h SOT, dok je na G2 skoro 9h. Kamera je neuporedivo bolja na N2, jedino G2 ima noviji chipset pa moze da snima 60fps full hd... Ne znam, meni iskreno vise lezi N2, zato sam mu se i vratio. G2 je sjajan telefon de facto, ali meni vise odgovara trenutno N2. Da G2 ima ovu kameru, ne bih ga zamenio nikada... Mada i N2 ima svoje čari :)

Nazad
Vrh Dno