Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Како се долази до овога? :)

OK, hvala. Videcu kasnije sta i kako se ponasa ostatak.

Како се долази до овога? :)

Do cega?

BBS je Better Battery Stats, Wakelock Detector mu dodje na isto a Disable Service je poslebna free aplikacija za gasenje servisa ili blokiranje nekih aplikacija. Nemam pojma kako rade ostale funkcije jer je meni trebala samo za ovaj nlp servis....

Мислио сам на disable service ;)
Остало знам.

Da li NLP servis ima veze sa a-gps om? Probaj da li mozes da uhvatis gps lock posle restarta uredjaja. Na xda sam video preporuku da treba ugasiti i GTalk servis preko disable service, gasi se taj nepotrebni wakelock i malo poboljsava baterija, ne znam da li utice na rad hangoutsa...
Sto se tice nlp wakelocka video sam da se povecava prilikom aktiviranja opcija lociranja, a gasi kada se gps opcije iskljuce..

Probao, moze da uhvati gps lock (radi iGo i gmaps) ali u gmaps ne radi ona ikonica za lociranje u donjem desnom uglu. Kad pritisnem nista se ne desava, samo izbaci Waiting for location. Nista mi nije jasno.

Edit:
Da objasnim malo bolje gmaps situaciju, pojavi se plavi znak posle nekoliko sekundi i to je sve. Mapa se ne rotira prema okretanju telefona, samo rucno mogu da zumiram/pomjeram. Ikonica u donjem desnom uglu ne reaguje na dodir.
Kad upalim nlp, sve radi kako treba.

Poslednja izmena:
ne diraj gtalk, neće ti raditi push ako ga ugasiš

Ugasen problematican nlp servis i evo baterije kako treba.

Bez gašenja bilo kog servisa:

e2yjumaz.jpg

u5egehy8.jpg

a5a2a6as.jpg

Ti ocigledno nemas problema sa ovim nlp-om. Ko zna zasto je kod mene tako.

Inace, sa ko zna koliko sati usage, sadasnji nlp izgleda ovako:

jejetuve.jpg

I ovih 1 minut je taman onoliko koliko sam se igrao sa gmaps aplikacijom nakon cega sam ponovo disable-ovao servis.

Nema nlp veze sa mapama i lociranjem. Ko zna sta je bilo pa nije mogao da me nadje na mapi. Sad sam pola sata vozio kroz grad sa gmaps navigacijom, sve radi bez greške.

Radi al je trenutno blokiran I ko zna do kad. Sto ne stavise sa nekog krstenog servera ili torrenta?

Ajde ako neko instalira da baci utiske.

Ne bih zurio dok se to malo ne upegla :)
Ove rezultate kad dobiju prelazim na 4.3 ;)

Prilozi

• Screenshot_2013-09-07-18-00-24.png
    Screenshot_2013-09-07-18-00-24.png
    167.5 KB · Pregleda: 158
E ovako na brzaka. Sve radi kao po loju. Bar ovih sat vremena koliko ga drndam. Galerija je promenjena kao I setings meni. Sve je kao na s4. Ima par novina al nista epohalno. Videcemo sutra kakva je baterija I ostalo. Koga sta zanima konkretno nek pita.

E ovako na brzaka. Sve radi kao po loju. Bar ovih sat vremena koliko ga drndam. Galerija je promenjena kao I setings meni. Sve je kao na s4. Ima par novina al nista epohalno. Videcemo sutra kakva je baterija I ostalo. Koga sta zanima konkretno nek pita.

Koliko imaš slobodnog rama? Tamo u settings/apps/running, može i screenshot ako te ne mrzi

Rom je zauzet oko 800mb od mogucih 1.75gb a air comand nema nista od note 3 ili bar ja nisam nasao.

E to i nije bas ok od samsunga ,nadam se da je to samo na tom romu

Nazad
Vrh Dno