Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Naravno, ja sam vec na N3 :)

Ali treba prodati N2, te me sramota da ga onako izguljenog prodajem :)

Ovo je super, sad jos samo da smislim sta da radim sa izguljenim okvirom :)

Ebla ih imitacija metala... pocela mi se ljustiti ta "metalna" boja.

Kako misliš? Kad zameniš ovaj back cover menja se i lajsna sa strane. Pogledaj video koji sam postavio.

Ne znam koji video si okacio, ali sad tek vidim sta je taj "back cover" zapravo, upravo ono sto mi treba.

E sad treba mi jos i poklopac baterije i bice ko nov :) (nekako ekran mi nema ni najmanju ogrebotinu ali ostatak je kritican)

Da utripovao sam se, nisam kačio video ali sam napisao čoveku nek odgleda neki YT video.

Ali evo ga, ovaj lik ubedljivo najbolje objašnjava i po njegovom upustvu sam zamenio ploču na Note kecu.

Poslednja izmena:
Narucio sam, ako neko zna gde ima da se naruci original beli zadnji poklopac baterije neka baci link.

Da utripovao sam se, nisam kačio video ali sam napisao čoveku nek odgleda neki YT video.

Ali evo ga, ovaj lik ubedljivo najbolje objašnjava i po njegovom upustvu sam zamenio ploču na Note kecu.

Kad kliknem na link, dobijem "ovo" ;-)

bu9y6uju.jpg

Da li je vreme da se na N2 konacno instalira neki antivurus i koji

Ne. Antivirusi za Android su nepotrebni.

citam sve vise po stranim i nasim sajtovima svasta,pa me zanima sta nasi ljudi misle

Konacno :p:p:p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381859611109.jpg
    uploadfromtaptalk1381859611109.jpg
    114.8 KB · Pregleda: 163
Konacno sta? Cisto da kazem da sam ubacio onaj leaked 4.3 pre neki dan...za sada sve radi ok...

Na demo osposobio sam ovaj moj. Extra ovo radi kao na note 3. Odusevljen sam.

Devojci note drzi 2 dana. Ost oko 3h, a android system srce vise ili isto kao screen. Rootovao sam ga neki dan (cf auto) sa stock recovery. Razmisljam sta da brisem od bloatwarea (jel to ok iz titanium da radim). Ideje, sugestije, predlozi?

Na demo osposobio sam ovaj moj. Extra ovo radi kao na note 3. Odusevljen sam.

Kako si ga osposobio? Šta si menjao? I šta je sa KNOX-om na ovom leaku? Jel' ti piše Warranty void? Znam da ti ionako nemaš garanciju ali me interesuje.

Devojci note drzi 2 dana. Ost oko 3h, a android system srce vise ili isto kao screen. Rootovao sam ga neki dan (cf auto) sa stock recovery. Razmisljam sta da brisem od bloatwarea (jel to ok iz titanium da radim). Ideje, sugestije, predlozi?

Pa briši sve što ti netreba. Ok je titanium backup. Ja kad sam brisao iz stock roma to su bili oni samsung HUB-ovi, weather, yahoo, chat-on... Ideš po listi i brišeš sve što ti ne treba a bezbedno je obrisati ga.

Inače možeš i da izvučeš BBS log i okačiš u temi koji je Djilkosh postavio u Sw za mobilne telefone. Tu imaš i uputstvo šta i kako.

Nasao polupan za 50e skinuo moje staklo i stavio na ovaj moj i radi kao nov :D

Skinut sa punjaca i phone mi pojede bateriju a imam demo telefon. Kao da pogasim ove servise?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381911784414.jpg
    uploadfromtaptalk1381911784414.jpg
    53.5 KB · Pregleda: 153
  • uploadfromtaptalk1381911799328.jpg
    uploadfromtaptalk1381911799328.jpg
    44.9 KB · Pregleda: 148
Можда те шпијунирају ;)

Konacno sta? Cisto da kazem da sam ubacio onaj leaked 4.3 pre neki dan...za sada sve radi ok...

Ja sam ubacio 4.3 ali u WanamLite izvedbi. U principu sam pozitivno iznenađen. Liči da je dosta ispeglana verzija, blizu neke kasne bete.

Ono što je meni napravilo problem je što ne mogu da izbegnem security rules exchange servera sa poslovnim mailom, što dovodi da zabrani pola aplikacija uključujući Titanium Backup i Nova Launcher.
Ćak je u jednom momentu uleteo u Safe mode (ovo sam prvi put video, nisam znao ni da postoji).

Pokušao sam i sa onim Wanam Xposed app da sredim i nije uspelo, tako da sam morao da se vratim na CM 10.2 sa patchovanom email app.

Videću ovaj vikend da ponovo probm i vidim da li mogu da sredim ovo oko EMail aplikacije. Ima li neko preporuku za mail app koja ignoriše security zahteve servera? Probao sam K-9 i Emoze i mnogo mi šareno...

Skinut sa punjaca i phone mi pojede bateriju a imam demo telefon. Kao da pogasim ove servise?

Ja sam samo stavio na airplane mode, i nemam curenje. Baterija mi se ponaša slično kao HD romu. Inače super su ovo odradili, sad se razmišljam da li uopšte ima potrebe uzimati Note 3 :D

A šta si mislio da Samsung nece pustiti update za svoj najbolji phablet u to vreme? Isto je i N1 dobio update kad je izašao N2 sa onom galerijom i air view opcijama.
A što se tiče prelaska na Note3 - meni je vise od 30% svetliji (od N2) 1080p ekran i 4K kamkorder sasvim dovoljan razlog.

A što se tiče prelaska na Note3 - meni je vise od 30% svetliji (od N2) 1080p ekran i 4K kamkorder sasvim dovoljan razlog.

+ 32giga interne, s800 SOC, 3giga RAM-a, bolja kamera. lepsi back cover (kako kome)...

Kako se vama ponasa baterija na 4.3? Mislim na vas nekolicinu koja je instalirala. Vidim da je prucereo nov leak al posle njega vise nema nazad. Bar tako kazu pa zato oprez za one nestrpljive.

Nazad
Vrh Dno