Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ja sam imao problem sa perseus kernelom na arhd v17. Polse nekog vremena telefon poceo da izbacuje neke greske da se restartuje. Instalirao arhd v18 i sve radi normalno ali sa njegovim kernelom.
Ali to je normalni note a ne demo. Da ne bude zabune

Radi mi sad ovaj omegin. Jel bolje radi persej?

Pa ja sam zadovoljan. Oko 20h standby i 6:30h screen on sto se tice baterije (wifi konekcija) i nemam zamjerki, sve radi potpuno glatko.

Sto se Perseus-a tice, sa ponovim - iskljucivo vazi za Omega ROM. Moze da radi i na nekim drugim tw romovima, ali najbolje uz Omegu.

Takodje, pandan njemu je i N.E.A.K i to je otprilike to sto se tice Note 2....

TW romovi: Arhd i Omega. Uz Arhd kazu da je najbolji onaj koji dodje uz rom, a kod Omege osim default kernela, imate Perseus i n.e.a.k

i ja danas uzeh demo verziju, lik sa B.Brda prodaje, idu bez olovke i punjača.
Sad, prvo mi je u planu da uzmem olovku, da li je neko kupovao, našao sam original u tehnomaniji za 2200, zatim u supermarketiću (tvrde da je original) za 1300 i neka firma na N.Bgdu prodaje kopije za 500 din (tvrde da je funkcionalnost identična). Iskustva?

Sad, prvo mi je u planu da uzmem olovku, da li je neko kupovao, našao sam original u tehnomaniji za 2200, zatim u supermarketiću (tvrde da je original) za 1300 i neka firma na N.Bgdu prodaje kopije za 500 din (tvrde da je funkcionalnost identična). Iskustva?

Nek je sa srecom :). Kako prodje po onoj kisi? A za olovku ja sam zvao bg elektronik kod njih je 2000din pa mozda ova od 1300 i nije tako originalna.

Nek je sa srecom :). Kako prodje po onoj kisi? A za olovku ja sam zvao bg elektronik kod njih je 2000din pa mozda ova od 1300 i nije tako originalna.

Ma, došao je do mene na N.Bgd, skroz ok lik...Probaću ujutru tu kopiju od 500din, pa ako mi se ne svidi, idem na original...mada mi se i ne daje baš 2K...

Pominjao je neku foru da se dobije ukupno 10GB slobodnog prostora, zvaću ga da proverim o čemu se radi...

Javi ovde ili na pm sta si uradio

Poslednja izmena:

Cestitam, kazi mi kako izgleda , jel to korisceno , kakav je lcd, boje i tako to jel isto kao kod klasicnog Note 2,znam da bi trebalo da jeste
ali sam vidjao i drugacije. I ako ti nije problem moze li na pm kontakt za tog lika i koliko si platio.

Poslednja izmena:
Cestitam, kazi mi kako izgleda , jel to korisceno , kakav je lcd, boje i tako to jel isto kao kod klasicnog Note 2,znam da bi trebalo da jeste
ali sam vidjao i drugacije. I ako ti nije problem moze li na pm kontakt za tog lika i koliko si platio.

Ekran mi deluje da je kao na originalu, sad nemam note 2 da uporedim...sad mi je najbitnije da nađem olovku...

Sad kad su mi izvadili jabuku iz usta, mogu da se vratim :d

Ekran mi deluje da je kao na originalu, sad nemam note 2 da uporedim...sad mi je najbitnije da nađem olovku...

Olovku nemoj da se zezas i da prilazis toj od 500din, to je najverovatnije ona sa gumenim zaobljenim vrhom. Probaj tu od 1300 ali samo ako imas sa nekim da ides pa da uporedis sa originalom. Meni olovka vredi i vise od 2000 tako da bih dao da je nemam.

U 3g nema olovki, ali tvrde da su bili kao originali, nema ni kod Petra u supermarketiću, mada tvrdi da stižu u petak. Original u Tehnomanijij je od Note 8.0, nemam pojma da li pasuje (radi sigurno, ali je pitanje da li zatvara dobro odeljak)

I sta bi sa olovkom? Jesi li je uzeo I gde? Treba I mom burazeru posto je svoju polomio dupetom :D

Zamolio bi vlasnike note2 da ako mogu instaliraju galaxy charging current aplikaciju koja pokazuje koliko prima miliampera sa punjaca I ako mogu to ovde da okace. Hvala.

Pa nije S pen od presudne vaznosti. Ja ga nekad ne koristim po 2-3 dana mada nekad svakodnevno.

U svakom slucaju vrijedi ici na tw based rom zbog s pena i jos nekih stvari. Probao sam neke Aosp i nije to to iako rade ok.
Takodje mi se kamera ni na jednom nije dopala i fotke nisu bas kao na tw romovima.

Omega je i vise nego dovoljna za ovaj tel.

Kad se čovek navikne na 4.2 i 4.3 Android teško se vraća na 4.1.2 taman sa sve TWom.

Mene je Samsung debelo razočarao samo zbog toga.

Off: CM dobio 7M USD za dalji razvoj. Biće interesantno ;)

^^ Koji rom koristis?
Ja se ipak nadam sa ce nakon update-a na 4.2 ili 4.3 i Omega biti na nivou ostalih romova ako ne i bolja...

Ma, uzeo sam belu iako je note sivi, jer je jedino ona ostala. I to samo jedan primerak. Pojuri u supermarketicu, oni bi trebalo da dobiju naredne nedelje, a meni je hitno, jer sam cele naredne nedelje van zemlje...

Ako si uzeo belu, nije losa fora da se razlikuje.
Ja bih uzeo belu da imam u rezervi :)

Poslednji n.e.a.k i lux aplikacija.

Stvarno dobra app, prvih nekoliko dana me uzasno nerviralo linkovanje i sasavo podesavanje osvetljenja, sad je skoro i ne primjecujem niti ima potrebe za dodatnim podesavanjima.

Cekam neku akciju za 0.99$ :) :)

ty5ugama.jpg
tenebu5u.jpg
vyba8yjy.jpg

Drugar kupio neku čudnu verziju (SCH-N719). Poseduje li neko ovu verziju?:) Gledam na XDA i nema nešto puno vezano za ovaj telefon. Inače, kupio ga sa nekim custom (stock) romom i muči muku da omogući 3G :) U mobile networks gde je inače ga nema pa mu predlažem da proba sa nekim drugim ROMom (ionako ga muči i nedostatak sprskog jezika).

Prilozi

• image-1379707039369-V.jpg
    image-1379707039369-V.jpg
    207.1 KB · Pregleda: 170
Jel to ima dve sim kartice (vidim ima ono plavo jedan u status baru)? Mozda je kinez.

Edit: evo sta kaze wikipedia

CDMA/EV-DO phones
SCH-R950, SHV-E250L, SCH-i605, and SCH-
N719 are to connect to cdmaOne, CDMA
1xRTT , and EV-DO rev 0/A/B. these variants
except SCH-I605, can connect to the GSM
network as well.

Poslednja izmena:
Drugar kupio neku čudnu verziju (SCH-N719). Poseduje li neko ovu verziju?:) Gledam na XDA i nema nešto puno vezano za ovaj telefon. Inače, kupio ga sa nekim custom (stock) romom i muči muku da omogući 3G :) U mobile networks gde je inače ga nema pa mu predlažem da proba sa nekim drugim ROMom (ionako ga muči i nedostatak sprskog jezika).

Nek zaboravi na naš 3G, jer taj model, koji je inače za kinesko tržište, podržava samo 1800 i 1900 Mhz mreže, a naše HSDPA mreže su na 2100Mhz. Dakle radiće mu samo edge...

Uff, steta.. Hvala na odgovorima
Dao je s3 i doplatio 100evra :-(

Android revolution + Perseus kernel.
Батерија која је поручена из Кине, као оригинал...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379766353623.jpg
    uploadfromtaptalk1379766353623.jpg
    42.8 KB · Pregleda: 122
  • uploadfromtaptalk1379766370459.jpg
    uploadfromtaptalk1379766370459.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 119
Nazad
Vrh Dno