Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Baterija na demo unitu sa Omegom, brightness uglavnom na minimumu:

gedehese.jpg

nede4e7a.jpg

eja6ygu7.jpg

Може то још боље, само да се ром мало слегне :)

Mozes li napisati sta si radio na njemu? Koliko si koristio net i ostale zezalice koje trose bateriju?

Mozes li napisati sta si radio na njemu? Koliko si koristio net i ostale zezalice koje trose bateriju?

Recimo, prva slika uopšte ne daje stvarno stanje stvari. Phone nisam ni koristio, a mislim da nije ni pravo wake-ove, već je u pitanju greška. Najviše sam koristio TT, Falcon tw klijent, i chrome. Jedino što, kada ga ostavljam preko noći, skinem ga sa wi-fi i osvetljenje je na minimumu jer se koristi u kući. Nisam dirao ništa oko kernela niti green-ovao nijednu app. U sl. iteraciji ću probati i to...

Kako ti radi music player? Jedan sam danas probao i stuca kao lud. U toku jedne pesme po 3-4 puta stucne.

Pozdrav ljudi,

Da li nekome od Vas na stock rom-u dešava da zablesavi wifi, naime toliko je spor da je to užaš, a nakon disable i enable wifi-ja proradi normalno?
Ima li leka, poprilično smara i često se dešava.

Pozz,
Bojan

Meni se to desava, ali jako retko...

Na svim romovima mi se desavalo da nece da ucita neku stranicu pa upalim 3G. Kada vratim wifi radi lepo. Nisam o tome nesto razmišljao jer mi se samo desava na xda

Znači nisam jedini. Šta li bi to moglo da bude, mislim nije strašno al ume da nervira :) Provalio sam da se dešava kada prelazim sa jednog wifi-ja na drugi ili kad pređem na 3g . (na poslu i u gradu, prevozu, pa kad stignem kući) a ja nikad ne gasim ni wifi ni 3g, pa ga verovatno to nešto zbuni.

Sta moze biti u pitanju,omega rom i music player stuca cim se ugasi ekran. Znaci dok je upaljen nista cim se ugasi pocne nenormalno da prekida.????

Probaj za governor da stavis performance ili on demand, a probaj i poweramp da skines sa store-a i stavi buffer na 750. Tako sam video pa probaj nesto od toga

Evo posle nedelju dana koristenja ovog demo telefona da ukazem na neke po meni nelogicnosti. Kao prvo memorija je nepunih 6gb. Kao drugo kernel koji nije stock zakucava telefon. Probao na vise romova i nece da radi. Kao trece imam isti problem sa audio playerom. Verovatno problem sa budjenjem tj prebacivanjem u stanje mirovanja. Ostalo je sve kao na pravom telefonu. Vredi svaku paru. I da fm radio isto ne radi. Kao da je vezan za mrezu jer u airplane modu nece da radi.

Jel si probao ovo sa power amp?

--Inace, ne znam da li ste videli, update na 4.3 tek krajem novembra, pocetkom decembra.. :/

Iskreno, razmisljam se da prodam note 2 i da uzmem 3, svidja mi se kako je odradjen.

Evo probao sam ja posto i mene zeza strasno i radi bez stucanja. E sad neka mi neko objasni zasto? Resio sam mp3 al deezer isto tako zeza. Jel postoji neki player koji ce pokrenuti muziku sa deezera koju skine za rad u offline modu?

Auuuu sta posta ova sekcija! Nidje zivog covjeka. Svi se preselise u druge tabore :D

Ја сам још мало ту ;)

Evo napisao sam u note 3 temi:

Bio danas, telefon je vrhunski. Nemam reči. Vrh vrhova, kakci crni iPhone i bilo sta drugo. Ekran su doveli do savršenstva. Evo dole i slika da vidite belu na n2 i n3 razliku, a n2 generalno ima solidnu belu. Inace, onaj prostepani back cover izgleda predobro, i daje opasan osećaj u ruci. Kome se ne sviđa, mora da ima vrlo specifičan 'ukus'. Iako ja inace vise volim crnu boju, ovaj put objektivno je crni bolji izbor jer se vise uklapa ta boja u dizajn. I da, olovcica ne radi na dvojci, vrh je drugačiji. Evo slike kako izgleda bela 'boja' (uzivo je je razlika jos veca, u korist trojke).

Pogledajte prilog 124325

Razlika je primetna i kada se stavi s4 pored.

Aj mi daj ss sta si sve pogasio i reci mi jel ti radi fb, twitter, 4square itd kad iskljucis sve to?

To si preko disable service programa gasio?

vu3etu4y.jpg

Da, Disable Service aplikacija.

Udjes u Play Store, nadjes ovaj NlpBlaBlaBla, jedini je i odstikliras. To je sve sto sam uradio.
Radi twitter, refresh-uje nove tvitove regularno. 4sqare takođe, izlaze notifikacije u status baru, mailovi isto, whatsApp radi. Viber nisam probao.

Evo bas sam testirao juce i danas, nisam jos primijetio sta je u stvari disable-ovano. Ovaj nlp mi je muke zadavao jos od onih postova u bbs temi. Malo malo pa sprzi bateriju. I da, meni restore Play Servisa nije rijesio problem, ovo jeste za sada....

edit:
Fb nemam, ali ne vjerujem da ne bi radila aplikacija kad vec sve druge rade.

Znaci samo to jednog si se kurtalisao? :) Dobro je, sad cu i ja da vidim kako ce da bude. Mislio sam da mora jos dosta da se cacka, ali kad vidim 66 komada tamo, zaboli me dusa koliko ce da izvlaci bateriju i koliko nepotrebnih stvari da ima da radi u pozadini. **** ih Google now, to je sve zbog njega.

A jel ti stiklirano ono prvo u locations u google settings aplikaciji?

Samo njega jer mi ga je bbs prijavljivao skoro stalno sa najvise alarma wakelock-ova itd. Instalirao sam i Wake Lock Detektor aplikaciju i ona je nlp prijavila prvog na listi.
Dešavalo mi se da zbog tog nlp-a imam 3h screen on na 15h ukupnog korišćenja.

gNow ne koristim sada (mada bih ga mogao upaliti da probam radi li i dalje).

Vrh Dno